יש מספר אפשרויות
מאחר וישראל נוצרה קיימת ויכולה להיות קיימת אך ורק כמדינה יהודית היא תפסיק להתקיים וישראל תהפוך בעצם לפלשתין, או "פלשתין המערבית" והיא תתאחד (לא יהיה דבר שימנע ממנה לעשות זאת) עם פלשתין שבגדה והרצועה, כדי ליצור את פלשתין ההיסטורית, ממש כמו שרוצים הפלשתינים הן בגדה והן ערביי ישראל, כמו איראן, אל קעידה, חיזבאללה, החמאס, ובכלל טרוריסטים איסלמים וכן בעלי בריתם הנאמנים, יפי הנפש מהשמאל הקיצוני, אנטי ציונים, "נאורים" וSO CALLED "אבירי זכויות האדם". היהודים במקרה הטוב יחזרו להיות מיעוט שתלוי באדוניו הפלשתינים ויקבלו זכויות כאלה או אחרות, במקרה היותר ראלי הפלשתינים "יתנקמו" ביהודים וינסו להחזיר לעצמם את הכבוד שמעולם לא היה להם על חשבון היהודים. בכל מקרה, רוב היהודים יברחו מכאן לאירופה, אוסטרליה או צפון אמריקה, שוב, לחזור להיות "מיעוט שווה זכויות" (איזה יופי...) שהרי אם כבר להיות מיעוט אז למה להיות כזה בפלשתין? אפשרות אחרת, ראלית יותר, אנחנו נקבור את הראש בחול, חס וחלילה שתהיה לנו ביקורת זו ""גזענות""... מספר פלשתינאי ישראל ילך ויגדל, עד למצב שבו יתקרב למספר היהודים, היהודים פתאום יתעוררו ויגלו שהם עומדים להפוך למיעוט במדינתם, על כל ההשלכות המתבקשות, הערבים ידרשו שינויים ואם לא יקבלו אותם יפנו למוצא אחרון שהוא פעילות אלימה, היהודים ירצו למנוע את השינוי בכל מחיר ואם יכשלו אז יפנו למוצא האחרון פעילות אלימה, התוצאה היא מלחמת אזרחים, מלחמת אזרחים שבה כולם יבחשו בה, ארצות הברית תעזור לנו, אירופה האימפטנתית בטח תקרא ל"הפסקת אש" (כן אחלה פתרון...) ומדינות ערב יעזרו לאחיהם המוסלמים בפלשתין, מי אמר מלחמת עולם שלישית ולא קיבל? אם ישראל תהפוך לפלשתין (חס וחלילה) ואנחנו נהיה מיעוט חסר מדינה (אף אחד לא ישאל אותנו כלום...), אז הסיכסוך הישראלי פלשתיני בין היותר ממאה שנה יגמר, זה מאחר ולא יהיה יותר צד ישראלי (אחלה "שלום", חסכנו לעולם כאב ראש..
) האם פלשתין תהיה מדינה "צודקת", "מוסרית" "דמוקרטית" ו"נאורה"? את האמת, מה זה משנה בכלל, זה עיניין שלהם, את היהודים זה בכלל לא צריך לעניין, אותי זה בטח לא יעניין, אם ליהודים לא תהיה מדינה מצידי שמחר יפגע בכדור הארץ אסטרואיד ענק... למזלנו זה לא יקרה, אני לא חושש, רוב היהודים הם ציונים, אפשר לקלל אותנו כמה שרוצים ולקרוא לנו "מדינת אפרטהייד" או "מדינה גזענית", הם מיעוט זעום ועלוב, הניזון משנאה, אני לא חושב שאנחנו ניתן לטבע "לעשות את שלו", לא ניצמד לספר או לחוקים "אוניברסלים" בכתובים באוויר, אם האינטרסים והקיום שלנו במדינתינו יהיה בסיכון אז נפעל, בין אם ברמה חוקתית או באופן פיזי, הכל כשר, הכל תלוי בתוצאה.