מה זה צריך להיות?????

עונה באופן חלקי

שם אושרי גיל 20 וחודשיים וחצי תפקיד בצבא\ש''ל אני לא עושה יש לי פטור לא הייתי בהופעה באחרונה לא קניתישום דיסק באחרונה תוכניות לסוף שבוע אין תמונה אין

ranch22

New member
כאן.

שם: רינת גיל: 18 ו.. פז"מ (אם יש..): חודש ו6 ימים. :) תפקיד בצבא/ש"ל: מפתן. |פרפרהשאלות החודשיות- מה עדיף- מדים ירוקים או לבנים?ירוקים, לבנים וכחולים:) הייתם בהופעה לאחרונה? פייי לא... קניתם דיסק כלשהו ששווה לספר לנו עליו? לא... יש לכם תוכניות מגניבות לסופ"ש?היו, עכשיו הוא כבר נגמר :( משהו שבא לכם להוסיף- מחר חוזרים ומתחיל כל הבלאגן :( :( :(

../images/Emo207.gif איך זה????

אז איך זה שהשירשור הזה תוך יומיים תפס צורה- כששרשורים פה נשארים שבועיים??? תשקיעו יותר י'חסרי לב

rasmus girl1

New member
../images/Emo13.gif

שם: גיל:18וחצי פז"מ (אם יש..):עוד לא תפקיד בצבא/ש"ל:לאדעת..
השאלות החודשיות- מה עדיף- מדים ירוקים או לבנים?רדו מהקטע של הלבנים,לובשים אותם בדיוק פעמיים-שלוש בשנה,בטקסים/אירועים,יתר הזמן [90%] הם לובשים מדי חקי בדיוק כמו של חייל האוויר..ככה שאין דבר כזה מדים לבנים P: הייתם בהופעה לאחרונה?לא קניתם דיסק כלשהו ששווה לספר לנו עליו?sum41-chuck יש לכם תוכניות מגניבות לסופ"ש?היו ונהרסו משהו שבא לכם להוסיף-לא

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif בדיליי

שם: רותמית גיל: 17.10 פז"מ (אם יש..): אין תפקיד בצבא/ש"ל: כל"צ השאלות החודשיות- מה עדיף- מדים ירוקים או לבנים? לבנים
הייתם בהופעה לאחרונה? ווליום כנרת קניתם דיסק כלשהו ששווה לספר לנו עליו? לא יש לכם תוכניות מגניבות לסופ"ש? הסופ"ש כבר היה... ומחר אני הולכת לחפש עבודה משהו שבא לכם להוסיף- אני עייפה, יש לי מחר שיעור נהיגה, ואני צריכה דחוף למצוא עבודה. אה כן, והעצלנות הורגת!

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif ../images/Emo3.gif והנה אחת עכשיוית יותר

עם בתדודה של כפרעליה

Lital1989

New member
../images/Emo39.gif

שם: ליטל. גיל: 18. פז"מ (אם יש..): סליחה על הבורות..אבל מה זה?!
תפקיד בצבא/ש"ל: עדיין אין לי מושג
השאלות החודשיות- מה עדיף- מדים ירוקים או לבנים? ממ ירוקים. הייתם בהופעה לאחרונה? לא. קניתם דיסק כלשהו ששווה לספר לנו עליו? ממ לא. יש לכם תוכניות מגניבות לסופ"ש? הלוואי. להשתעמם כמו תמיד
משהו שבא לכם להוסיף- כלום..

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| מתפקדת :]

שם: עדן גיל: 17! [עוד יומיים 18
] פז"מ (אם יש..): עוד לא
תפקיד בצבא/ש"ל: טפו טפו טפו אהיה קצינת שלישות השאלות החודשיות- מה עדיף- מדים ירוקים או לבנים? ירוקים
הייתם בהופעה לאחרונה? לא קניתם דיסק כלשהו ששווה לספר לנו עליו? The Best of REM
יש לכם תוכניות מגניבות לסופ"ש? נה. משהו שבא לכם להוסיף- עוד יומיים אהפוך לזקנה

raayao180

New member
חחחח../images/Emo6.gif כנראה ..

שעדיין לא הפנמת שיש בפורום הזה מישהי ששבוע הבא מזדקנת יותר ממך(19) אזתשמחי עם בגיל שלך.. "שלום ולא להתראות גיל 18"

n0 id3a

New member
אפילו אני מתפקד ../images/Emo3.gif

שם: ניצן גיל: 17.75
פז"מ (אם יש..): -- תפקיד בצבא/ש"ל: -- |פרפרהשאלות החודשיות- מה עדיף- מדים ירוקים או לבנים? ירוק :J הייתם בהופעה לאחרונה? נייטוויש, אתמול
קניתם דיסק כלשהו ששווה לספר לנו עליו? לעע יש לכם תוכניות מגניבות לסופ"ש? הלוואי והיו. משהו שבא לכם להוסיף- מוטו לחיים - 'יש כ"כ הרבה הולכי רגל, וכ"כ מעט זמן...'

LITI789

New member
מתפקדת!

שם:ליטל גיל:18 פז"מ (אם יש..):--- תפקיד בצבא/ש"ל:--- - מה עדיף- מדים ירוקים או לבנים?לבנים הייתם בהופעה לאחרונה?לא. קניתם דיסק כלשהו ששווה לספר לנו עליו?לא יש לכם תוכניות מגניבות לסופ"ש?היו-מועדון!! משהו שבא לכם להוסיף-איו לי כוח לעוד שבוע...

Bleed for Me

New member
מתפקדת

שם:דניאל גיל:18.5 פז"מ (אם יש..):אין עדין תפקיד בצבא/ש"ל:משרד הביטחון |פרפרהשאלות החודשיות- מה עדיף- מדים ירוקים או לבנים?ירוקים הייתם בהופעה לאחרונה?לא קניתם דיסק כלשהו ששווה לספר לנו עליו?לא.. יש לכם תוכניות מגניבות לסופ"ש?לא משהו שבא לכם להוסיף-לא.

karin40

New member
מתפקדת......!

שם:קארין גיל:18.7 פז"מ (אם יש..): הפז"מ שלי יתחיל רק ב9/12 תפקיד בצבא/ש"ל: מיועדת למודיעין |פרפרהשאלות החודשיות- מה עדיף- מדים ירוקים או לבנים? שניהם ז'יפה! אבל עדיף ירוק, פחות מתלכלך......
הייתם בהופעה לאחרונה?NO קניתם דיסק כלשהו ששווה לספר לנו עליו?NO.. יש לכם תוכניות מגניבות לסופ"ש? לא משהו מיוחד..

אני : )

שם: דנה גיל: עוד מעט 18.. פז"מ (אם יש..): הפז"מ יתחיל לרוץ ב18/2 תפקיד בצבא/ש"ל: רק הצבא יודע מה תפקידי.. |פרפרהשאלות החודשיות- מה עדיף- מדים ירוקים או לבנים? ירוקים הייתם בהופעה לאחרונה? כן כן כן בפסטיבל התמר בשישיבת קניתם דיסק כלשהו ששווה לספר לנו עליו? קניתי מחשק מחשב סימס שהוא ממש חמוד יש לכם תוכניות מגניבות לסופ"ש? היו הייתי בפסטיבל התמר שישיבת משהו שבא לכם להוסיף- אין לי כוח לשבוע הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מתפקדת...

שם: מעיין גיל: 18 פז"מ (אם יש..): תפקיד בצבא/ש"ל: מודיעין השאלות החודשיות- מה עדיף- מדים ירוקים או לבנים? אממ אני היה ירוקה אז בנתיים ירוק... הייתם בהופעה לאחרונה? ממש לא קניתם דיסק כלשהו ששווה לספר לנו עליו? אממ של הראל מיואל ועידן יניב נחמד :) יש לכם תוכניות מגניבות לסופ"ש? לישון כרגיללל ואולי להיפגש עם כמה... משהו שבא לכם להוסיף- עדיין מתגעגת לשם...

למעלה