מה זה צריך להיות?????

ווינגז

New member
You bet your life it is

שם: יעל גיל: 18 וחצי פז"מ (אם יש..): עד מתי דצמבר 09?
תפקיד בצבא/ש"ל: עדיין לא מדברים על זה. השאלות החודשיות- מה עדיף- מדים ירוקים או לבנים? לבנים. הייתם בהופעה לאחרונה? לא קניתם דיסק כלשהו ששווה לספר לנו עליו? כן, עשרה.

The Doors - The Doors (40th Anniversary Mixes) Derek & The Dominos - Layla & Other Assorted Love Songs Neil Young - Harvest Bob Dylan - Blonde On Blonde Nick Drake - Bryter Layter Led Zeppelin - Led Zeppelin I The Velvet Underground - The Velvet Underground & Nico (Andy Worhol) Tori Amos - Under The Pink Counting Crows - Recovering The Satellites Joni Mitchell - Blue​
יש לכם תוכניות מגניבות לסופ"ש? לא, אני חולה.
משהו שבא לכם להוסיף- אני שונאת גשם.

דללה

New member
כי יעל ביקשה. ויעל כוסית ../images/Emo99.gif

השאלות הרגילות- שם: שני גיל: 18.5 פז"מ (אם יש..): חודש וחצי זה נחשב?
תפקיד בצבא/ש"ל: מי שצריך לדעת יודע
השאלות החודשיות- מה עדיף- מדים ירוקים או לבנים? לבנים הייתם בהופעה לאחרונה? לא שזכור לי קניתם דיסק כלשהו ששווה לספר לנו עליו? לא יש לכם תוכניות מגניבות לסופ"ש? לנוח? משהו שבא לכם להוסיף- יעל, עשי לי ילדים
וכמובן, תמונה!!!

קובי221

New member
../images/Emo152.gif

שם: קובי. גיל: 18.5+ פז"מ (אם יש..): עדיין אין
. תפקיד בצבא/ש"ל: עדיין לא ידוע
. |פרפרהשאלות החודשיות- מה עדיף- מדים ירוקים או לבנים? ירוקים!!! הייתם בהופעה לאחרונה? ~לא אוהב. קניתם דיסק כלשהו ששווה לספר לנו עליו? לא. יש לכם תוכניות מגניבות לסופ"ש? לצאת לסרט עוד כמה שעות עם חברים לכבוד גיוסי הקרב. משהו שבא לכם להוסיף- מעניין איך זה בצבא
. הודגש באמצעות מדגישומטיק

elivnat

New member
סופ"ש רגוע...

שם: ליבנת גיל: 18 וחודש.. פז"מ (אם יש..): אממ בקושי... תפקיד בצבא/ש"ל: בת שירות בתיכון תחכמוני בחדרה...
השאלות החודשיות- מה עדיף- מדים ירוקים או לבנים? לבנים!!! הייתם בהופעה לאחרונה? אממממ לא זכור לי... קניתם דיסק כלשהו ששווה לספר לנו עליו? לא... יש לכם תוכניות מגניבות לסופ"ש? לא.. משהו שבא לכם להוסיף- חחחח אין....

danish18

New member
ללהלהל

השאלות הרגילות- שם: דנית גיל: 18 פז"מ (אם יש..): תפקיד בצבא/ש"ל: להקשיב לחפירות.. |פרפרהשאלות החודשיות- מה עדיף- מדים ירוקים או לבנים? לבנים הייתם בהופעה לאחרונה? לאא והיום יש פאקינג נייטוויש ואני לא שם! קניתם דיסק כלשהו ששווה לספר לנו עליו? אפרת גוש..?! יש לכם תוכניות מגניבות לסופ"ש? היו.. משהו שבא לכם להוסיף- מחר חוזרים........... =/ וכמובן, תמונה!!! אני ואחי..

danish18

New member
יכול להיות שהוא נראה ../images/Emo8.gif

אבל לא, הוא לומד בטכנולוגי בבר אילן.. והוא גם הסתפר עכשיו

n0 id3a

New member
חחחחח

לכן הוא היה נראה לי מוכר! מסביר הרבה :) אני משם :)

elivnat

New member
שמעתי על הבי"ס הזה כמה פעמים...

מה זה בכלל? איפה זה?

n0 id3a

New member
זה תיכון וחטיבה.

ממש ליד בר אילן. דקה הליכה. בין גבעת שמואל לקרית אונו. זה בית ספר דתי, שהוא לא ישיבה. לא לומדים בכזאת אינטנסיביות מקצועות קודש, והאווירה אקדמית ופתוחה יותר. אחלה מקום. רמת לימודים גבוהה. מגינים בקרשים. מומלץ בחום.

elivnat

New member
סגרו את המדרשיה..

למרות שנעשים מאמצים לפתוח אותה בשנה הבאה, מי יודע, אולי שנה של התאוורורות ממדרשיסטים יעשה טוב למבנים...חחחח למרות שהמדרשיה לא נותרה שוממה.. בני חצי שבט המנשה שוהים שם...

למעלה