מה זה צריך להיות?????

דללה

New member
מה זה צריך להיות?????

כבר 5.10 ועוד אין שרשור התפקדות!!!!
השאלות הרגילות- שם: גיל: פז"מ (אם יש..): תפקיד בצבא/ש"ל: |פרפרהשאלות החודשיות- מה עדיף- מדים ירוקים או לבנים? הייתם בהופעה לאחרונה? קניתם דיסק כלשהו ששווה לספר לנו עליו? יש לכם תוכניות מגניבות לסופ"ש? משהו שבא לכם להוסיף- וכמובן, תמונה!!!

ראשון.

שם:אבי גיל:18 פז"מ (אם יש..): אין. תפקיד בצבא/ש"ל: תוכניתן אינשאללה
השאלות החודשיות- מה עדיף- מדים ירוקים או לבנים?ירוקים. הייתם בהופעה לאחרונה?לא. קניתם דיסק כלשהו ששווה לספר לנו עליו?לא. יש לכם תוכניות מגניבות לסופ"ש?לא. משהו שבא לכם להוסיף- את לא יצירתית את..

R e A

New member
מתפקד

שם: גיל: 18 וחצי פז"מ (אם יש..): חודשיים בדיוק היום תפקיד בצבא/ש"ל: טירון בתותחנים מה עדיף- מדים ירוקים או לבנים? ירוקים ברורר הייתם בהופעה לאחרונה? כן. להקת חיל חינוך או משהו כזה... קניתם דיסק כלשהו ששווה לספר לנו עליו? לא יש לכם תוכניות מגניבות לסופ"ש? האמת שאני ברבעוש ואני ממש נהנה בינתיים. היום לילה אחרון שאפשר להשתגע לפני שחוזרים לבסיס ביום ראשון. אז אין אמנם תוכניות אבל זה יהיה משהו לפנים
משהו שבא לכם להוסיף- אין לי משהו להוסיף

raayao180

New member
למה לכעוס? הנה התפקדותי../images/Emo13.gif

שם: רעיה. גיל: עוד שבועיים פחות יום 19. פז"מ:אני את הפז"מ שלי מתחילה רק עוד חודש וחצי. תפקיד בצבא: אני מיועדת לקצינת שלישות. מדים ירוקים או לבנים: נראלי ירוקים. הייתם בהופעה לאחרונה: ממש לא. קניתם דיסק כלשהו ששווה לספר לנו עליו: אותו כנ"ל. יש לכם תוכניות מגניבות לסופ"ש: לחשוב מצה אני קונה לאמא שלי ליום הולדתה שבוע הבא... משו שבא לנו להוסיף: החיים יפים

thebestdw

New member
גם אני יכול?

שם: נדב גיל:18 פז"מ (אם יש..):אין תפקיד בצבא/ש"ל: עדיין לא בצבא.. מקווה לטייס או חובלים. מה עדיף- מדים ירוקים או לבנים?לבנים.. הייתם בהופעה לאחרונה?לא קניתם דיסק כלשהו ששווה לספר לנו עליו?ממש לא יש לכם תוכניות מגניבות לסופ"ש?לישון ולהתכונן לגיבוש משהו שבא לכם להוסיף-אני מממממשששש מתרגש לקראת הגיבוש!

253Daniel

New member
אני משרשר אליך אחי(=

השאלות הרגילות- שם: דניאל גיל: 19 פז"מ (אם יש..): אם הכל ילך כצפוי..11 שנים ו365 ימים. תפקיד בצבא/ש"ל: (= |פרפרהשאלות החודשיות- מה עדיף- מדים ירוקים או לבנים? כחולים(= הייתם בהופעה לאחרונה? מוש בן ארי בבארשבע בone plaza. קניתם דיסק כלשהו ששווה לספר לנו עליו? שלילי. יש לכם תוכניות מגניבות לסופ"ש? לישון, לקבל מסאז'ים ברגל הכואבת, לישון עוד קצת, לאכול פחממות.. משהו שבא לכם להוסיף- שיהיה לנו בהצלחה נדב(= יאללה 161! וכמובן, תמונה!!!

thebestdw

New member
חח שיהיה לנו המון בהצלחה!

Break A Leg!
יאללה, אני ואתה נעביר את הגיבוש מספר 1XX ונוציא עליהם את מה שיוציאו עלינו מחר

thebestdw

New member
יאללה

תמונה אחת הגרועות שלי (אבל היא היחידה שיש לי עכשיו שמתחת ל500KB) מצד ימין אני נראה יותר טוב..

10th Man Down

New member
moi

שם: איתי גיל: 18 וחצי פז"מ (אם יש..): מינוס 23 ימים תפקיד בצבא/ש"ל: מודיעין האזנות השאלות החודשיות- מה עדיף- מדים ירוקים או לבנים? ירוקים הייתם בהופעה לאחרונה? מחר!!!!!!!!!!!!11111111111@#@$#|מת| קניתם דיסק כלשהו ששווה לספר לנו עליו? Dark Passion Play - החדש של נייט. מושלם! וגם את ווישמאסטר, גם של נייט. יש לכם תוכניות מגניבות לסופ"ש? הופעה?
משהו שבא לכם להוסיף-

../images/Emo195.gif

שם: טל גיל: 20 פז"מ (אם יש..): שנה וחודשיים וחצי תפקיד בצבא/ש"ל: מפקדת בגדנ"ע
השאלות החודשיות- מה עדיף- מדים ירוקים או לבנים? ירוקים הייתם בהופעה לאחרונה? לא קניתם דיסק כלשהו ששווה לספר לנו עליו? לא יש לכם תוכניות מגניבות לסופ"ש? היה אמור להיות לי ערב מחלקתי מחר אבל הוא התבטל

Karin917

New member
../images/Emo41.gif

שם:קארינה גיל:18!!!11 פז"מ (אם יש..):פחחחחח.. תפקיד בצבא/ש"ל:מודיעין גלוי?
השאלות החודשיות- מה עדיף- מדים ירוקים או לבנים?ירוקים הייתם בהופעה לאחרונה?לא קניתם דיסק כלשהו ששווה לספר לנו עליו?לא יש לכם תוכניות מגניבות לסופ"ש?כן! מ10 בבוקר עד 10 בלילה במקדונלד'ס בשני סניפים
משהו שבא לכם להוסיף-יש לי סווטשירט עם המון המון חתלתולים
תמונה-עדיף שלא..

thebestdw

New member
למה את עובדת כל כך הרבה?

את רוצה לקנות את מקדונלדס או משהו P: אני לא מבין את כל אלו שקורעים את עצמם בעבודה... למה?!??!

thebestdw

New member
למה צריך כל כך הרבה כסף?

זה רק מגדיל את הפער בין העשירים והעניים. אחר כך יווצר מצב שלי, העני, אין כסף לאוכל לילדים והיא תתעשר ותתקנה לילדים שלה מרצדס. עכשיו אתם בטח תגידו "אז למה אתה לא עובד?" אני עובד.. אבל אני לא מרוויח כלום P: אני מרוויח 800 שקל לחודש.. נכון שזה עצוב? P:

למעלה