מה זה צריך להיות?????

Karin917

New member
שאני אקנה לילדים שלי מרצדס?! למה????

אני אעשה לעצמי ציצים חדשים או אטוס לאנשהו. מי בכלל צריך ילדים?

Karin917

New member
בשבת זה באמת כסף טוב...30 שקל לשעה../images/Emo3.gif

אבל זאת לא הסיבה שבגללה הסכמתי.

Karin917

New member
שאלה טובה!

הייתי אמורה לעבוד מ10 עד 4 ואח"כ המנהלת ביקשה ממני להשאר עד 6 והסכמתי. אח"כ היא ביקשה ממני לנסוע ב6 לעבוד בצומת ראם עד 10 והפעם אני לא יודעת למה הסכמתי
ככה זה כשאין מספיק עובדים מעל גיל 18 שאפשר להעסיק מעל 8 שעות...

thebestdw

New member
לא נורא.. גם את חברים שלי מנצלים

במקדונלדס. דרך רגב, אולי תבקשי שיפשיטו אותך כשאת בעבודה ואז תתבעי את מקדונלדס.. (זה עבד לעובדת של מקדונלדס בארה"ב-היא זכתה ב6.1 מליון $) תחשבי כמה מקרויאלים זה יוצא..!

shame on you

New member
וואי. גם אני עובדת במק' ויש שם אחת בשם קארינה

האם זו את?! נראה לי שלא כי מההודעות שלך את לא נשמעת כמו קארינה שאני עובדת איתה.. בכל מקרה באיזה סניפים את עובדת?

Karin917

New member
אני עובדת בד"כ בגדרה ולעיתים רחוקות גם

בצומת ראם [מסמיה]. יש לנו כולה עוד 2 עובדים בגיל הזה, אז אין מצב שאנחנו עובדות באותו הסניף אלא אם כן קוראים לך יונתן. או סיוון ואת התחלת לעבוד רק אתמול

Reponzel

New member
גם אני עובדת במקדונלדס

ואני מתה כבר להתפטר! חרא עבודה

shame on you

New member
נו, אז אם את רוצה להתפטר תתפטרי...

חבל שתמשיכי לעבוד שם אם את לא נהנית.. (יש סניפים ויש סניפים
) מאז העבודה הקודמת שלי החלטתי שיותר אני לא עושה דברים שאני שונאת, וברגע שהחלטתי את זה התפטרתי מהעבודה הקודמת... מאז ההחלטה הזו החיים הרבה יותר יפים והפסקתי גם לעשות דברים אחרים שאני שונאת.

shame on you

New member
אה, לא!

אני עובדת בנתב"ג.. פשוט השם שלך לא כ"כ נפוץ וחששתי (אכן חששתי) שאת הקארינה שאיתה אני עובדת.. היא פשוט חתיכת תופעה... גם אצלנו חסרים עובדים מעל גיל 18 אבל יש בהחלט יותר מאשר אצלכם. אצלנו גם זקוקים ליותר עובדים כאלה כי בסניפים שלנו (יש שני סניפים בנתב"ג) עובדים 24 שעות וקטינים לא יכולים לעבוד בלילות... ובהחלט מנצלים אותנו שם! כל הזמן קוראים לי למשמרות ולפעמים פשוט אי אפשר לסרב. בערב חג השני המנהל התקשר אליי וביקש שאבוא לעבוד משמרת לילה וניסיתי להתחמק ולא הצלחתי! אם אין סיבה טובה מספיק אי אפשר להתחמק.. אי אפשר לומר שפשוט לא בא לי... אבל העבודה עצמה דווקא נחמדה וכיף עם האנשים שם.. ושבוע הבא יהיה השבוע האחרון שלי שם וזה אפילו קצת עצוב לי...

phoenixTheGod

New member
עונה-

שם:דפנה גיל:18 פז"מ (אם יש..): תפקיד בצבא/ש"ל: |פרפרהשאלות החודשיות- מה עדיף- מדים ירוקים או לבנים?ירוקים, אבל ביננו - חאקי הייתם בהופעה לאחרונה?לא
קניתם דיסק כלשהו ששווה לספר לנו עליו?Dream Theater - Octavarium, דיסק מדהים!!!! של להקה מדהימה!!! יש לכם תוכניות מגניבות לסופ"ש?לא
משהו שבא לכם להוסיף- תאחלו לי בהצלחה ליום ראשון! יש לי טסט

nir2107

New member
נתפקד

שם: ניר קפלן גיל: 18 פז"מ (אם יש..): - תפקיד בצבא/ש"ל: - |פרפרהשאלות החודשיות- מה עדיף- מדים ירוקים או לבנים? תלוי בצבע עור. הייתם בהופעה לאחרונה? לא שאני זוכר קניתם דיסק כלשהו ששווה לספר לנו עליו? לא יש לכם תוכניות מגניבות לסופ"ש? להבריא משהו שבא לכם להוסיף- לא התפקדות גרועה אחושלוקי

nir2107

New member
התכוונתי להתפקדות שלי

לא לשאלות ההתפקדות. שאלות ההתפקדות נפלאות ומעמיקות. *שיעול* האדמה! *שיעול*

אני אני אני אני אני ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

השאלות הרגילות- שם: רעות גיל: 17.10 פז"מ (אם יש..): חודש בעבודה... חחחח סתם אין... תפקיד בצבא/ש"ל: ------ השאלות החודשיות- מה עדיף- מדים ירוקים או לבנים? ירוקים
הייתם בהופעה לאחרונה?הווליום הייתה ההופעה האחרונה שהייתי... קניתם דיסק כלשהו ששווה לספר לנו עליו? הראל מויאל- לבדי
יש לכם תוכניות מגניבות לסופ"ש? היה לי את הסופשבוע הכי כיפי שיש
יום חמישי- מסיבה מגניבהההה בבריכה אצל משהי בבית שהיה לה יומולדת... שישי- עוג מסיבת יומולדת של ידיד קרוב... והיום עוד מעט אני נוסעת למשפחה שגרה בצפון צפון... משהו שבא לכם להוסיף- לא.... וכמובן, תמונה!!! אני השמאלית

EDTH

New member
../images/Emo195.gif

שם: אריק גיל: 18 פז"מ (אם יש..): אין =] תפקיד בצבא/ש"ל: -
השאלות החודשיות- מה עדיף- מדים ירוקים או לבנים? ירוקים הייתם בהופעה לאחרונה? כן קניתם דיסק כלשהו ששווה לספר לנו עליו? עדיין לא אבל ממש בקרוב אקנה כמה. יש לכם תוכניות מגניבות לסופ"ש? אתמול יומולדת למישהו בבאולינג והיה כיף P= משהו שבא לכם להוסיף- לא חושב :]

למעלה