מה זה דמוקרטיה

סליחה שאני מתערבת

אבל האובייקטיביות שלך היא לגמרי סובייקטיבית

את לא יכולה להגיד על מישהו שהוא לא אובייקטיבי כי את לא מסכימה איתו.
כל מי שמתנגד לדעתך הוא בעצם לא אובייקטיבי בראיה הסובייקטיבית שלך. את מבינה את האבסורד שבדבר?
התקשורת שמאלנית בעינייך, אך יש אנשים שבעיניהם ולדעתם התקשורת לא שמאלנית כלל וכלל. את לא יכולה לקבוע מה אובייקטיבי ומה לא מתוך ראייה סובייקטיבית שלך.
אני מעולם לא אגיד שאני אובייקטיבית כי אני לא. אין אדם במדינה הזאת שהוא אובייקטיבי. אין חיה כזאת. כולם נשפטים בעיניים סובייקטיביות. האמת נמצאת בעיני המתבונן.

puma141

New member
מתערבת במה? :) אני לא בדיון אישי

עם סופרטראמפ.
אל תכתבי- "כל" מי שלא בדעתי! אל תתחילי עם הכללות.
בנושא הזה אני מקבלת- דעתי הסובייקטיבית, לא מקבל את דעתו של סופרטראמפ, בגלל חוסר אובייקטיביות.
ציינתי- "לא בגלל שדעתך שונה משלי". לא קיבלת? זכותך! אבל אל תשימי לי עכשיו את המילה "כל".

ועכשיו מה שאני אומרת, שלא הבנת מה כתבתי במקרה הזה, או שאת מעדיפה להשאר בהגדרה שלך :)

זכותך הסובייטיבית.

superman1234

New member
אני אתחיל מההתחלה.....

יש לך זיכרון קצר או סלקטיבי. בהקשר לדילן. אבל מבחינתי זה כבר לא חשוב.

לגופו של עיניין :

1. הייתי שמח להבין מדוע מה שכתבתי לא אובייקטיבי ? בגלל שאת חושבת שאני שמאלני (לצורך הדיון) ואז אני אצדיק כל דבר שפוגע/מנוגד בשמאלנים ? האם לא ניתקלת אי פעם בכתבה של אילנה דיין שיצאה נגד עמדות או מעשים של מי שמכונה על ידך "שמאלנים" ?

2. אני עלול לחשוב שאת לא קוראת מה שכתבתי ועונה "בספייד" . כתבתי באופן הכי ברור שאיש תקשורת אמין חייב להיות ישר, שחוקר ללא משוא פנים ארועים.... (מה יכול להיות יותר אובייקטיבי מזה) ולכן לא ברור לי מה רצית לומר בסעיף 2 שלך. אם היית אומרת שאת מסכימה עם מה שכתבתי, זה היה קצר , לעיניין ומשמח אותי מאוד....

superman1234

New member
נו טוב, בגלל זה את אוהבת אותי, זה ברור....

לסופרטראמפ יש לא מעט שירים טובים. (לאו דווקא זה שהבאת). אבל אחת הלהקות הטובות שקמו , להקת R.E.M והמייסד שלה מייקל סטיפ.
אני מביא כאן שני שירים שלהם
1. They put a man on the moon
2. Losing My Religion
שווה גם לקרוא את המילים של השירים הללו.

puma141

New member
לא! מה פתאום....

זה לא מה שעלה לי בראש.
למרות שהפועל היוצא של הדעה הזו, יתכן בהחלט! עכשיו, כשאתה כותב את זה.

חשבתי כעובדה- מישהו שלא רואה את העובדה הזו שבעיני כ"כ חזקה וניכרת לעין, לא אובייקטיבי. לא חשוב מי זה.
וזו- הסובייקטיביות שלי. :)

אוקיי, אז אני מסכימה איתך עקרונית, כנראה שבאמת הייתי שטופה בלהט הרגעי שלי, בגלל ההתחלה של הפוסט שלך חחח
כי באמת יש שחוקרים ביושר, וללא משוא פנים-רק שהתוצאות של המחקרים שלהם, סלקטיביים.
טעות שלי במקרה הזה. בגלל הפתיח של הפוסט שלך.
בכל מקרה, כפי שכתבתי הם בהחלט לא מביאים בעיני את היושר והחקר ללא משוא, בצורה אובייטיבית לציבור. ממש-לא.

superman1234

New member
ברצינות - אהבתי את תגובתך.

ולא בגלל שאני/את צודקים.
יש לך הרבה מה לתרום. אם תנהגי באורח רוח לכולם, כולנו נהנה מכך .

puma141

New member
אין בי אורך רוח?

לדעתי יש בי.......:)
הרבה דווקא... אבל אני לא תמיד עונה בשקט ועם פרחים.....
ובדיוק כמו בחיים, יש גלים......גם לך וגם לי. העיקר שנשמרת הפרופורציה.
*הסובייקטיבית*. חחח

אבל שתדע-
לא תמיד ה"טונציה" היא הגרועה בסיטואציה מסויימת.
לפעמים תוכן המלל למרות שנכתב בצורה "מקובלת" של אורך רוח, גרוע בהרבה מה"טונציה" באופן יחסי. רק לפעמים.........

superman1234

New member
אין לך אורך רוח.

לדעתי (הקובעת..
), כשאת קוראת משהו, ומייד בהתחלה , זה לא נראה לך, את לא מסיימת או לקרוא או שמרפרפת ,ומייד מגיבה. כמו שנאמר - בפול ספייד.

אורך רוח אינו קשור לצורת הכתיבה. הוא קשור לרצון להבין מה שנכתב ובהתאם לכך , על התגובה.

מאחר ואני מניח שאני מבין מה כוונתך במשפט האחרון אזי נכון, את צודקת. יהיה מי שיצטרך לרדת לביב שופכין, להרבות בקללות, בניבולי פה, בהאשמת כל העולם ואשתו בכדי להסביר את עמדתו, מפני שזו הדרך היחידה שהוא מכיר לעומת מי שיכול בקצרה, במילים קצת יותר "מושחזות" להסביר את עמדתו.

נ.ב בחיית פומה, מספיק כבר עם הפרופורציות......

puma141

New member
יש בי הרבה אורך רוח!

*תשאל את פוס*!

חחח אבל זה נכון שלא תמיד אני קוראת עד הסוף.......
קח הכל בפ...............

פ............*קשה לי לכתוב את זה בגללך*

ששון72

New member
הבנת הנקרא
...אתה מתכוון כמו שהבנת את כוונת בן גוריון

במלחמת העצמאות?

כשאין מה לומר בורחים למחוזות ההתנשאות והגזענות.....כרגיל אצלך.

ששון72

New member
בתגובתך הלפני אחרונה כתבת כך את המילה "בפהרסיה"

אולי תנקד לי את המילה הזו, בעבר כתבת כך את המילה "אוטנטי"....וגם את המילה "פטלוגי"

אולי תנקד לי גם אותן.
ואלו רק הטעויות שהערתי לך לגביהם, היו עוד....

ועכשיו לענין, אתה הבאת כדוגמא את אמנון אברמוביץ, ואני רוצה להביא בפניך סרטון בו קורא אברמוביץ לשמור על אריאל שרון כמו על אתרוג (כלומר, לא לתקוף אותו תקשורתית) בשל הובלתו את תהליך ההתנתקות.
https://youtu.be/n2BUPSv-5TU

ממש אוביקטיביות לשמה נכון?
כמו כן, הבאתי מעלי סרטון בו שלי יחימוביץ מודה בפה מלא שהתקשורת שמאלנית...וגם סרטון בו רביב דרוקר עצמו המודה שהתקשורת נוטה שמאלה.
מאחר ואתה "אינטילגנט" נאור ומתקדם (בעיני עצמו בלבד...
)...הכותב ללא שגיאות כלל וגם מתקן כותבים אחרים על שגיאותיהם"-), רציתי לשאול כיצד אתה מסביר את הצהרותיהם של אלו שהבאתי בסרטונים?
אולי הפעם, תנסה לא להביא בדיחות של קשישים משועממים כתחליף לתשובה
...מה דעתך?

superman1234

New member
ואתה עדיין לא מבין..., אלוהים ישמור....|כובע טמבל|

בכדי להיות איש תקשורת טוב ואמין צריך להיות אינטילגנטי, כריזמטי וישר.
אין כאלו אנשים בימין !!
הימין מוצף באנשים מהסוג שלך, ולכן לעולם לא תוכלו להיות אנשי תקשורת טובים !!.
כולי תיקווה שהצבעים יקלו עליך להבין. ב ה צ ל ח ה !

למעלה