מה המצב שלכם???

וִיקוּש

New member
גם אני חדשה :)

תאורייה - אין, לא עשיתי עדיין רגיל שיעור: 5 איך המורה? בסדר, אני חושבת... מה הרכב? סקודה אוקטביה במה אתם חזקים? להעביר הילוכים אולי? אין לי מושג... רק שיעור חמישי במה אתם חלשים? שוכחת ללחוץ על המצמד והבלם יחד בעצירה ולהעביר לראשון.. כמה טסטים עשיתם? 0

sattla

New member
אהם

שם:sattla תאורייה יש/אין וכמה כבר עשיתם יש עשיתי כ-21 רגיל/אוטומט אוטומט שיעור:150 איך המורה?על הפנים מה הרכב?סובארו פשע במה אתם חזקים?במוח במה אתם חלשים?בנהיגה כמה טסטים עשיתם אם נכלשתם?12 _______________________________ אין להודעה הזאת כל קשר למציאות.

j u n k

New member
מממ מה אני היחידה שעברה תאוריה

שלישית? איזה כושלת בחיי...

stio

New member
אם לומדים- עוברים גם תאוריה ראשונה

אני למדתי במשך חודש שלם! כל יום קצת. קראתי את הספר הכחול פעמיים. קראתי פעם אחת את ספר התמרורים ועברתי על הלוח הגדול של התמרורים אולי איזה 25 פעמים!! עשיתי את כל השאלות ב"בנק השאלות" (החוברת הקטנה שיש עם הספר הכחול), ותרגלתי במשך כל החודש באינטרנט מאתר "למד" ועברתי תאוריה ראשונה. אם לומדים מצליחים. כמובן שצריך המון סבלנות ורצון. מי שלא לומד שלא ייצפה לעבור כי אם מישהו לא לומד וניגש לתאוריה מגלה מהר מאוד ש"כל התשובות אותו דבר". כמובן שיש את הילדים שעובדים גם בלי ללמוד, לא יודע איך.

Krishi

New member
אמאל'ה... למה ללמוד כל כך הרבה?????

ישבתי שעתיים יומיים לפני.. שעתיים יום לפני וזהו.. מה כבר יש ללמוד שם??? חחחח

sattla

New member
טוב.

שם:sattla תאורייה יש/אין וכמה כבר עשיתם יש 2 רגיל/אוטומט רגיל שיעור:35 +- איך המורה?מעולה
מה הרכב?סובארו אימפרזה במה אתם חזקים?בנהיגה(?) ובכל מני דברים במה אתם חלשים?יש לי כמה חולשות, לכולנו. כמה טסטים עשיתם אם נכלשתם?2

גמני חדשה../images/Emo9.gif+תשובות../images/Emo26.gif

אז קודם כל,אני חדשה,וקוראים לי תמי [: עכשיו לשאלות...
תאוריה-אין עדיין.
לומדת על רגיל.
מורה מעולה
סוג הרכב? סיאט טולדו,אם אני לא טועה. אוטו יפה,חדש חדש! :)
עשיתי רק שלושה שיעורים כך שקשה לי לענות במה אני חזקה ובמה אני חלשה,כרגע ההרגשה הכללית-סבבה,רק צריך שיפורים קצת עם הקלאץ'.
יש עוד זמן עד שאני אוכל לגשת לטסט.

אוקיי , הגיע תורי ../images/Emo13.gif

אוקיי קוראים לי אורן מב"ש . תאוריה - יש , עברתי ראשונה (ביחד עם חבר לאחר שלא למדנו בכלל , כנראה נפלנו על טפס נורא קל) כמובן שאני לומד על גיר רגיל (מי לעזאזל לומד על אוטומט ? רק בנות צפונבוניות) , כרגע אני בשיעור ה 25 , מחכה לטסט ראשון שבוע הבא . מורה אחלה , שמו אבנר , באמת אין כמוהו , עוזר לי מהבחינה הכספית , לא לוחץ , דורש קצת , אין עליו . סובארו ימפרזה 98 , חמוד לאללה , קלאץ' קצת קשה . הגעתי לשלב שאני כבר חזק בהכל , אם יש משהו שאני חלש בו , זה בעיות המהירות שלי
. לפעמים במהלך נסיעות מתקיים הדיאלוג הבא : -"אורן , סתכל למד מהירות" -"אופס :=)" חחח כן אני פשוט לא מסוגל לסוע לאט , מביא לי ג'ננה . תודה לאל עוד לא נכשלתי בטסט , וב"ה אני מקווה לעבור את הראשון . זהו

למעלה