מה המצב שלכם???

אז ככה.... ../images/Emo26.gif

שם: טל תאוריה: יש ראשונה ברור שהילוכים..... שעור: 40 המורה: אחלה בחלה.. באמת אחלה וכיף לדבר לצחוק איתו.. דחקות רצות כל השעור.... הכי חזקה: זינוק בעלייה, נסיעה בדרכים מהירות, פניות, הכל נראה לי.. אני כמעט בשלה לטסט כבר... הכי חלשה: זמן תגובה עדיין איטי לפעמים.. אבל זה השתפר פלאים.... טסטים: עוד לא....... אני יודיע לכם כשיהיה.... מקווה שבקרוב....

FreakStyler

New member
גמני למדתי על קורולה...

וואו איזה כייף להגיד "למדתי" יענו בעבר!!!!!!!!

FreakStyler

New member
תעשי טובה לעצמך....

אל תודיעי לאף אחד על טסט! לא עושים דבר כזה!! ובהצלחה נהגת........ :)

Eitan240

New member
זה באמת מביא מזל רע

בנתיים כל החברים שלי שותקים וכל איזה שבוע חבר מתקשר אליי ואומר לי לרדת למטה בוא סיבוב

ככה אני אכיר את עצמי

שם:רותי תאורייה אחת רגיל שיעור:36 איך המורה?-בהתחלה הכי אהבתי אותו בעולם וממש נהניתי אבל עכשיו כבר קצת נמאס...הוא אחלה בן אדם אבל לוקח מלא כסף על ה-כל. מעבר לזה יש לו מתודות לימוד די חזקות והוא איש עם ראש על הכתפיים מה הרכב?איסוזו טרופר קצר (נו זה עם ה2 דלתות שתמיד דופקים את הראש כשיוצאים ממנו) במה אתם חזקים? המממ...זינוקים בעלייה, הגברת מהירויות,מראות <מסתכלת כככללל הזמן>.. במה אתם חלשים?חניות ולא להיכנס לאי תנועה מהצד הלא נכון <טראומה מהטסט...וברצינות-אני מניחה שרק חנייה ברוורס וקצת להדק את הפניות...אוושמירת מרחק מימן לפעמים כמה טסטים עשיתם אם נכלשתם?בינתיים נכשלתי ב1 זהו...

ככה אני אכיר את עצמי

שם:רותי תאורייה אחת רגיל שיעור:36 איך המורה?-בהתחלה הכי אהבתי אותו בעולם וממש נהניתי אבל עכשיו כבר קצת נמאס...הוא אחלה בן אדם אבל לוקח מלא כסף על ה-כל. מעבר לזה יש לו מתודות לימוד די חזקות והוא איש עם ראש על הכתפיים מה הרכב?איסוזו טרופר קצר (נו זה עם ה2 דלתות שתמיד דופקים את הראש כשיוצאים ממנו) במה אתם חזקים? המממ...זינוקים בעלייה, הגברת מהירויות,מראות <מסתכלת כככללל הזמן>.. במה אתם חלשים?חניות ולא להיכנס לאי תנועה מהצד הלא נכון <טראומה מהטסט...וברצינות-אני מניחה שרק חנייה ברוורס וקצת להדק את הפניות...אוושמירת מרחק מימן לפעמים כמה טסטים עשיתם אם נכלשתם?בינתיים נכשלתי ב1 זהו...

Eitan240

New member
כותרת של ההודעה שלי

למה כמה המורה לוקח לשיעור 90 זה המקס לא? וכמה את עושה בשבוע? ומשום מה אני דווקא דיי טוב ברוורסים טוב זה האישיות שלי או שאני נששאר במקום או שתי צעדים אחורה

125!

125 ש"ח לשיעור <של שעה> ולקחתי בזמן האחרון 2-3 שיעורים בשבוע על הטסט הפנימי שהיה בדיוק 5 דקות עם איזה מורה מצ'וקמק שילמתי 150 ועוד כמובן ה300 על הטסט... עניין מרושש:\

Eitan240

New member
מההההה למה???????

חשבתי ש90 זה יקר זה סיוט 125 איזה חרא תהרגי אותו!

FreakStyler

New member
לההההההההההההההה

פול כסף!!! איך הסכמת ללמוד עם מורה שלוקח 125 שקל???????????????????????

FreakStyler

New member
אז מה!!!!!

בכל זאת יקר! וחוצמיזה לדעתי, עדיף לעשות שיעור של 40 דקות. יש כאלה שעושים אפילו שיעור של 30 דקות.

M o l

New member
לא יקר כ"כ.

שיעור במרכז בממוצע עולה 85 ש"ח ל40 דק'. 85/40 נותן לנו 2.125 שקל לדקה. 125/60 נותן לנו 2.083 לדקה. ולמה זה כ"כ יקר?!

tia3

New member
חחח... וואי

אתה לא יודע כמה פעמים נתקעתי עם זה... אפשר להעתיק?

mc bige

New member
MEEEEEEEE

שם:אייל תאוריה:ראשונה רגיל.. שיעור 35 מורה סבבה ביותר, מדבר מתי שצריך ומלמד הכי טוב שאפשר סובארו אימפרזה 2004 אני חזק בעיקר בנסיעה, אין לי בעיות ממש... פחות חלש ברוורסים וזינוקים בעלייה עשיתי טסט אחד, ועברתי :) ויש לי רישיון 17.1.04 עוד 50 יום

M o l

New member
../images/Emo26.gif

שם: יגאל תאורייה יש/אין וכמה כבר עשיתם - עברתי ראשונה רגיל/אוטומט - רגיל שיעור: סיימתי איך המורה? מרוצה מצויין! מה הרכב? סיאט טולדו TDi במה אתם חזקים? *** במה אתם חלשים? *** כמה טסטים עשיתם אם נכלשתם? עברתי בשני.

lee_1

New member
../images/Emo41.gifתשובות שלי../images/Emo41.gif

תיאוריה- יש (עברתי תיאוריה ראשונה) למדתי נהיגה על גיר רגיל ועברתי טסט חמישי השבוע אחרי 60 שיעורים (ניגשתי לראשון ב40) המורה? אני חולה עליו!!! נרקמה ביננו מערכת יחסים ממש נעימה הוא עשה הכל בשביל שאני אעבור כמה שיותר מהר...ובכלל, הוא בן אדם מקסים הרכב: סוברו אימפרזה, הוא החליף השבוע לפולו (שאני בחרתי לה את הצבע) אני חזקה בהעיקר בנסיעה מהירה
חלשה בזינוקים בעלייה וכמו שכבר אמרתי, עברתי אחרי 5 טסטים

למעלה