והרווחתי מזה 1300 שקל, והיה בתכנוןש אני אתן אותם להורים שלי והם יממנו לי עד כמה שיהיה צריך את הלימודי נהיגה בסוף אבא שלי אמר שאני אשמור לי את הכסף לעצמי...
היה שווה לחכות... ככה זה, אסור להתייאש!!! גם אבא שלי היה אומר לי אין מה לעשות, אין לך את זה... ואני הוכחתי לכל העולם ואחותו שגם אני,יכולה!! חחח ניראה לי שאני מביאה תקווה לכל המיואשים...
שם: יגאל תאורייה יש/אין וכמה כבר עשיתם: עברתי ראשונה רגיל/אוטומט: רגיל שיעור: עשתי 38 שיעורים איך המורה? מורה פצצות לגבות משהו דה בסט ממליץ לכולם -רוני דבש- למי שלומד בפ"ת... מה הרכב? למדתי על סקודה אוקטביה החדשה דיזל. עכשיו נוהג על סובארו אימפרזה של עבודה של אמא.... במה אתם חזקים? בנהיגה.. חח... במה אתם חלשים? בסבלנות מתי המלווה ייגמר!!! כמה טסטים עשיתם אם נכלשתם? עברתי טסט שני
היי, אני חדשה בפורום... אני חן, עשיתי תיאוריה, עשיתי 29 שיעורים על גיר רגיל אצל המורה הכי מלך בעולם, נהגתי על בורה ועברתי טסט ראשון. ואני ממש גרועה בהשתלבויות ורוורסים...
שם: דור תאוריה: ראשונה גיר: רגיל עברתי טסט ראשון אחרי 30 שיעורים... מורה: אחד הטובים בארץ עם כל הקלישאות המוכרות, בין השאר עושה הרצאות על נהיגה, והוא אומר שאפילו חיים הכט מ"רישיון להרוג" היה אצלו בהשתלמויות והרצאות... ( אני האמת מאמין לו...) מכונית: סובארו לאגסי.. חזק ב: נהיגה זהירה ובטוחה, בעיקרון יודע את כל הדברים הבסיסיים שצריך לדעת... חלש ב: אבא שלי טוען שאני נוהג לאט מדי לעיתים...
שם: גיא תאוריה: עשיתי אתמול תאוריה ראשונה ועברתי שיעור: 4 רגיל כמובן המורה אחלה הוא יודע להסביר אבל כמעט הוא לא מעיר לי בשיעורים כי אני לא עושה שגיאות. (אני בשיעור רביעי והאוטו עדיין לא התכבה בשום שיעור). הרכב הוא פולקסווגן בורה אני חזק בהכל.. לא למדתי את כל הדברים עדיין אבל ממה שלמדתי אני חזק. אני לא חלש בכלום (עדיין...) ולא עשיתי טסט.. הדרך עוד ארוכה..
שמורה עוזר לך ברוב הזמן רק כדאי לבדוק אותך יש מצב שאתה באמת טוב אבל ככה זה היה אצלי בדיוק בהתחלה ובשיעור ה6 הוא נתן לי הכל לבד המנוע נכבה לי פעמיים השיא שלי שהמנוע נכבה לי זה שלוש ברציפות שכחתי להכניס מהלך והמורה השתגע
שם: טלי תאורייה יש/אין וכמה כבר עשיתם: מתעצלת לגשת... רגיל/אוטומט: רגיל שיעור: 7 איך המורה? סבבו יעני מה הרכב? פולסווגן פולו במה אתם חזקים? אמממ כמעט הכל... השיעורים הולכים חלק.. פניות.. זינוקים.. מראות.. הילוכים.. זכויות קדימה במה אתם חלשים? פה ושם מעיר על הנמכת מהירות ולפעמים האוטו טיפה רועד