מה המצב שלכם???

Eitan240

New member
לא הייתי מנחש

ן60 שיעורים? איך יש לך את הכוח ואת הכסף והלוואי עליי נראה לי שאם אני יגיע ל40 אני יפסיק זה יגמור אותי

lee_1

New member
כוח? המטרה היתה שווה...וכסף?...

ההורים שלי מימנו לי את הלימודי נהיגה

Eitan240

New member
אה

אני מממן חצי מהשעורים שיעור כן ושיעור לא בגלל זה זה מעייף אותי

lee_1

New member
עבדתי בחופש הגדול

והרווחתי מזה 1300 שקל, והיה בתכנוןש אני אתן אותם להורים שלי והם יממנו לי עד כמה שיהיה צריך את הלימודי נהיגה בסוף אבא שלי אמר שאני אשמור לי את הכסף לעצמי...

FreakStyler

New member
פחחחחחחחחחחח

ומה תגיד עלי? בין 80-70 שיעורים?!?!?!?! אבל מ'כפת לי, כבר יש לי רישיון!!!!!

Eitan240

New member
אז לך יש כל סיבולת של סוס

אני הייתי כבר במצב הזה פותח את הקופה וקונה תלת אופן אני שמח ליראות אנשים כמוך

tia3

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!!!

איך קרעת אותי עכשיו!!! תלת אופן.... פחחחחחחחחחחחחח............ איזה צחוקים!!!.....

FreakStyler

New member
אבל אתה רואה שבסוף...

היה שווה לחכות... ככה זה, אסור להתייאש!!! גם אבא שלי היה אומר לי אין מה לעשות, אין לך את זה... ואני הוכחתי לכל העולם ואחותו שגם אני,יכולה!! :) חחח ניראה לי שאני מביאה תקווה לכל המיואשים...

Krishi

New member
ליידיס אנד ג'נטלמן.. איי פריזנט: ME

שם: יגאל תאורייה יש/אין וכמה כבר עשיתם: עברתי ראשונה רגיל/אוטומט: רגיל שיעור: עשתי 38 שיעורים איך המורה? מורה פצצות לגבות משהו דה בסט ממליץ לכולם -רוני דבש- למי שלומד בפ"ת... מה הרכב? למדתי על סקודה אוקטביה החדשה דיזל. עכשיו נוהג על סובארו אימפרזה של עבודה של אמא.... במה אתם חזקים? בנהיגה.. חח... במה אתם חלשים? בסבלנות מתי המלווה ייגמר!!! כמה טסטים עשיתם אם נכלשתם? עברתי טסט שני

Superchen

New member
מצטרפת...

היי, אני חדשה בפורום... אני חן, עשיתי תיאוריה, עשיתי 29 שיעורים על גיר רגיל אצל המורה הכי מלך בעולם, נהגתי על בורה ועברתי טסט ראשון. ואני ממש גרועה בהשתלבויות ורוורסים...

קלקר1

New member
../images/Emo26.gif

שם: דור תאוריה: ראשונה גיר: רגיל עברתי טסט ראשון אחרי 30 שיעורים... מורה: אחד הטובים בארץ עם כל הקלישאות המוכרות, בין השאר עושה הרצאות על נהיגה, והוא אומר שאפילו חיים הכט מ"רישיון להרוג" היה אצלו בהשתלמויות והרצאות... ( אני האמת מאמין לו...) מכונית: סובארו לאגסי.. חזק ב: נהיגה זהירה ובטוחה, בעיקרון יודע את כל הדברים הבסיסיים שצריך לדעת... חלש ב: אבא שלי טוען שאני נוהג לאט מדי לעיתים...

stio

New member
המצב של הוא:

שם: גיא תאוריה: עשיתי אתמול תאוריה ראשונה ועברתי שיעור: 4 רגיל כמובן המורה אחלה הוא יודע להסביר אבל כמעט הוא לא מעיר לי בשיעורים כי אני לא עושה שגיאות. (אני בשיעור רביעי והאוטו עדיין לא התכבה בשום שיעור). הרכב הוא פולקסווגן בורה אני חזק בהכל.. לא למדתי את כל הדברים עדיין אבל ממה שלמדתי אני חזק. אני לא חלש בכלום (עדיין...) ולא עשיתי טסט.. הדרך עוד ארוכה..

Eitan240

New member
אתה בשלב העזרה

שמורה עוזר לך ברוב הזמן רק כדאי לבדוק אותך יש מצב שאתה באמת טוב אבל ככה זה היה אצלי בדיוק בהתחלה ובשיעור ה6 הוא נתן לי הכל לבד המנוע נכבה לי פעמיים השיא שלי שהמנוע נכבה לי זה שלוש ברציפות שכחתי להכניס מהלך והמורה השתגע

m a n k o

New member
אוקיי

שם: טלי תאורייה יש/אין וכמה כבר עשיתם: מתעצלת לגשת... רגיל/אוטומט: רגיל שיעור: 7 איך המורה? סבבו יעני מה הרכב? פולסווגן פולו במה אתם חזקים? אמממ כמעט הכל... השיעורים הולכים חלק.. פניות.. זינוקים.. מראות.. הילוכים.. זכויות קדימה במה אתם חלשים? פה ושם מעיר על הנמכת מהירות ולפעמים האוטו טיפה רועד

Eitan240

New member
אל תעשי את הטעות

את תתחרטי על זה כמוני תעשי את התאוריה שהשביתה מסתיימת תתחילי ללמוד

m G m

New member
נעים להכיר ../images/Emo140.gif

שם: מיכל
תאורייה יש/אין וכמה כבר עשיתם: איןןןן...(עיצומים)
רגיל/אוטומט: רגיל
שיעור: 17
איך המורה? אחלה
מה הרכב? טויוטה קורולה
במה אתם חזקים? בקלאץ', גלישות זינוק בעלייה וכל הדברים הטכניים
במה אתם חלשים? פניות שמאלה
כמה טסטים עשיתם אם נכלשתם? אמממ...לא נוגע אליי

m G m

New member
אכן כן. פניות שמאלה ../images/Emo122.gif

יש לי בעיה עם דו סיטרי - חד סיטרי

למעלה