בגלל שאני חדש פה אז אני רוצה להכיר את כולם ומצבם בשטח אז אני רוצה ככה שם: תאורייה יש/אין וכמה כבר עשיתם רגיל/אוטומט שיעור: איך המורה? מה הרכב? במה אתם חזקים? במה אתם חלשים? כמה טסטים עשיתם אם נכלשתם? וזהו אני חושב
1.איתן 2.אין בגלל השביתה ובגללי 3.אוטומט כמובן 4. שיעור 29 והוא אמר שהוא יגיש אותי כבר בשיעור 25 אבל השבית הרגה אותי 5. המורה הכי טוב בעולם יודע בדיוק איך ללמד מה אני צריך ומתי אני צריך 6. פג'רו קינג הקצרה ^^ 7. אני חזק בחניות ורוורסים כבר בשיעורים הראשונים הצלחתי בלי עזרה ובקלות 8. הקלצ' עושה לי עדיין בעיות לפעמיים אני סתם ממזמז אותו 9. עדיין לא עשיתי
ברוך הבא לפורומינו הצנוע. שם: שירן תיאוריה: יש, ראשונה רגיל מורה סבבה, מיכאל הגבר! טויוטה קורולה חזקה בהכל ברוך ה', במיוחד בדפיקת מהירויות. חלשה בכלום למעט האטת המהירות
שאני כבר נהגת חדשה זה שלושה ימים ברציפות!! (למרות שעדיין לא קיבלתי ת'נייר שמוכיח את זה..) שם: זוהר תאוריה שנייה טסט שני למדתי על הילוכים. פולסווגן בורה. המורה שלי הכי פצצה בארץ!!! אני חולה עליו!!! אם יש משהו שאני מצטערת עליו עכשיו שאני כבר לא "למד" זה המחוקים איתו בשיעור כרגע ההורים עם יונדאי גלוספר (יכול להיות?!? אף פעם לא הייתי טובה בשמות של מכוניות. נו טוב...) ומאזדה. במה אני חלשה: סבלנות לנהגים אידיוטים ולווספות שנכנסות לך מכל כיוון. ואה כן.... ברוך הבר לפורום!
פעם נכנסה בה איזה אחת וברחה... אז אבא שלי שואל אותה איזה אוטו יש לה? היא אומרת לו: ירוק............. אני מזהה מכוניות ממרחק 80 שנות אור...... טוב.. לא להגזים אבל אני מכירה ומזהה כמעט את כל המכוניות שקיימות, כולל אלה שרק לתצוגה. חובבנית!
שפעם היה שירשור של תמונות המכוניות? טוב, אז אני החלטתי שחבל על הזמן עם כל הניחושים האלה. הבאתי תמונה של הג'יפ ותגידו לי אתם מה זה, כי אם זה תלוי בי - אני לעולם לא אדע...
שכחתי לשים את התמונה... אוי איזה עצבים!!!! הוא מסרב להעלות את התמונה!!! כל פעם שאני לוחצת "שלח" עולים לי שמונים ביליון פופ-אפ'ס ותוקעים את הכל!!! אני אנסה לשים אותה יותר מאוחר... אינטרנט מחורבן... גרררר.....
אני היחיד פה שאין לו רשיון? חחחח זה צריך להיות לאנשים שלומדים אנשים כמוכם גורמים לי לאכול את הלב שמספיק הוא כבר לא נשאר יש שאריות אבל אני שמח לראות שאתם עדיין נאמנים לפורום