מה המצב שלכם???

Eitan240

New member
מה המצב שלכם???

בגלל שאני חדש פה אז אני רוצה להכיר את כולם ומצבם בשטח אז אני רוצה ככה שם: תאורייה יש/אין וכמה כבר עשיתם רגיל/אוטומט שיעור: איך המורה? מה הרכב? במה אתם חזקים? במה אתם חלשים? כמה טסטים עשיתם אם נכלשתם? וזהו אני חושב

Eitan240

New member
שכחתי לכתוב P:

1.איתן 2.אין בגלל השביתה ובגללי 3.אוטומט כמובן 4. שיעור 29 והוא אמר שהוא יגיש אותי כבר בשיעור 25 אבל השבית הרגה אותי 5. המורה הכי טוב בעולם יודע בדיוק איך ללמד מה אני צריך ומתי אני צריך 6. פג'רו קינג הקצרה ^^ 7. אני חזק בחניות ורוורסים כבר בשיעורים הראשונים הצלחתי בלי עזרה ובקלות 8. הקלצ' עושה לי עדיין בעיות לפעמיים אני סתם ממזמז אותו 9. עדיין לא עשיתי

Eitan240

New member
כן לפעמיים אני מתבלבל

אני לומד על הילוכים רגיל אני כל פעם אומר אוטומט משום מה

FreakStyler

New member
נעים מאוד + לחיצת יד

ברוך הבא לפורומינו הצנוע. שם: שירן תיאוריה: יש, ראשונה רגיל מורה סבבה, מיכאל הגבר! טויוטה קורולה חזקה בהכל ברוך ה', במיוחד בדפיקת מהירויות. חלשה בכלום למעט האטת המהירות
טסט שני ויש רישיון!!

tia3

New member
אני גאה לומר

שאני כבר נהגת חדשה זה שלושה ימים ברציפות!! (למרות שעדיין לא קיבלתי ת'נייר שמוכיח את זה..) שם: זוהר תאוריה שנייה טסט שני למדתי על הילוכים. פולסווגן בורה. המורה שלי הכי פצצה בארץ!!! אני חולה עליו!!! אם יש משהו שאני מצטערת עליו עכשיו שאני כבר לא "למד" זה המחוקים איתו בשיעור כרגע ההורים עם יונדאי גלוספר (יכול להיות?!? אף פעם לא הייתי טובה בשמות של מכוניות. נו טוב...) ומאזדה. במה אני חלשה: סבלנות לנהגים אידיוטים ולווספות שנכנסות לך מכל כיוון. ואה כן.... ברוך הבר לפורום!

tia3

New member
כן!

זה בדיוק זה! עזבו, מדברים איתי על מכוניות ואני שומעת בלה, בלה בלה בלה, בלה בלה... העיקר זה נוסע כמו שצריך - אז למי איכפת?!?

FreakStyler

New member
חחחחחחחחח בדיוק כמו אמא שלי...

פעם נכנסה בה איזה אחת וברחה... אז אבא שלי שואל אותה איזה אוטו יש לה? היא אומרת לו: ירוק............. אני מזהה מכוניות ממרחק 80 שנות אור...... טוב.. לא להגזים אבל אני מכירה ומזהה כמעט את כל המכוניות שקיימות, כולל אלה שרק לתצוגה. חובבנית!

tia3

New member
זוכרים

שפעם היה שירשור של תמונות המכוניות? טוב, אז אני החלטתי שחבל על הזמן עם כל הניחושים האלה. הבאתי תמונה של הג'יפ ותגידו לי אתם מה זה, כי אם זה תלוי בי - אני לעולם לא אדע...

tia3

New member
גאונה שכמוני...

שכחתי לשים את התמונה... אוי איזה עצבים!!!! הוא מסרב להעלות את התמונה!!! כל פעם שאני לוחצת "שלח" עולים לי שמונים ביליון פופ-אפ'ס ותוקעים את הכל!!! אני אנסה לשים אותה יותר מאוחר... אינטרנט מחורבן... גרררר.....

SimpleMe

New member
עשיתי 2 טסטים

ו-38 שיעורים ועברתי לפני חודש ושבוע - שבועיים..לא זוכרת

Eitan240

New member
קבינימט!

אני היחיד פה שאין לו רשיון? חחחח זה צריך להיות לאנשים שלומדים אנשים כמוכם גורמים לי לאכול את הלב שמספיק הוא כבר לא נשאר יש שאריות אבל אני שמח לראות שאתם עדיין נאמנים לפורום

FreakStyler

New member
למה לא?!

אני כבר הצהרתי שחתמתי כאן קבע. דבר שני אין לך מה לאכול ת'לב עשיתי שיעורים יותר מכפול שתיים וחצי ממך.... אני בטוחה שאתה תיגש הרבה לפניי.......

R E D E V I L

New member
הנה אני

1. יש 2. רגיל 3. שיעור 18 4. מורה סבבה.. לא משהו מיוחד וגם לא מניאק 5. פולצווגן פסאט 6. הממ.. חלש רק בזכויות קדימה בערך וזהו. 7. עדיין לא ניגשתי לטסט.

למעלה