מה הייתם עושים ?

Amyrlin Seat

New member
זה בהחלט קורה וקורה בהרבה מדינות בעולם

בארץ זה לרוב מתנקז לשאלת היהודי, אם הוא יהודי הוא מייד זכאי להכל, אבל אם היא התחתנה עם בחור לא יהודי יש מצב שמשרד הפנים מעביר אותם את כל מדורי הגהינום (ויש גם מצב שלא, אני לא יודעת) אני יודעת שבהחלט יש לא יהודים שנישאו ליהודים ובמשך שנים תהליך ההגירה שלהם נגרר כשאין להם ת'כלס שום זכויות כאן והם לגמרי תלויים בבן הזוג שלהם שהוא אזרח.

גם במדינות אחרות זה קורה, בארצות הברית יש הרבה סוגים של ויזה שמאפשרים לך לשהות בצורה חוקית בארצות הברית למשך שנים רבות אבל אסור לך לעבוד, כאן זה אפילו יותר בעייתי כי עם ויזה כזו אין לך אפשרות להוציא מספר "ביטוח לאומי" ובלעדיו אין לך אפשרות להוציא כרטיסי אשרי למשל, ואפילו בכדי להוציא רישיון נהיגה צריך שבן הזוג בעל ויזת העבודה יתלווה אליך, יש עוד המון מגבלות כאלו ועדיין זה לא מונע מהרבה אנשים לחיות ככה (לפעמים זה עדיין משתלם או שיש שיקולים אחרים).

אם בעלך אומר בקול רם שהוא מחכה למות אביך

אני יכולה רק לייעץ לך שאם חלומו של בעלך יתגשם ואז תעברו לח"ל שלא תעזי ללדת שם ילדים כי במקרה ותרצי לחזור לארץ והוא לא לא תוכלי לקחת איתך את הילדים

מאוד מסכימה עם העיצה הזו ומנסה לצעוק אותה בקול גדול - ישראליות - תלדו בארץ! תחזרו לפה גם אם זה אומר שלא תהיה לילד ויזה אוטומטית מעצם לידה. במיוחד אם אתן יולדות באירופה.

הם כבר בארץ 3 שנים

היא אחרי שלב הבעיה אלא אם כן הם חוזרים עכשיו כמשפחה לשם.
הוא הגיע לפה מרצון חופשי וחי פה כבר 3 שנים עם הילדים שהוא הביא לפה.

לא ממש

אם הוא מחליט לחזור לשם והיא לא רוצה הוא יכול לקחת את הילדים איתו.........הם אזרחים אמריקאים לכל דבר
אם הוא חי פה שלוש שנים בתסכול לא בטוח כמה זמן הוא עוד ירצה להשאר

dify

New member
ואם זה היה הפוך?

אם הם היו שם, והיא כבר שלוש שנים מרגישה שהיא קבורה ושהחיים שלה לא זזים ושהיא מקריבה את עצמה בשביל המטרות שלו, לא היית מייעצת לה לעזוב הכל ולחזור לישראל? לא היית מייעצת לה לקחת את הילדים איתה?

אני חייבת להגיד שאנחנו לא מכירים אותם, לא יודעים עם מי טובת הילדים. ואין ספק שזה קושי גדול לגדל ילדים כשההורים גרים בשתי יבשות נפרדות, אבל זה גם בלתי אפשרי לוותר על החיים שלך ולחיות בבדידות וחוסר ערך עצמי עד שהם יגדלו.. אני לא מאחלת את זה לאף גבר ואף אישה.

הם בבעיה.

אבל למה ההמלצה האוטומטית שלך היא דווקא לאישה/לישראלי שבינהם לא ברור לי, אני מעריכה שבכל תא משפחתי כזה (של הורים משתי יבשות שונות), צריך לעשות את הבדיקה לגופו של עניין ולבדוק מה יותר מתאים להם. ההמלצה שלך לישראליות להגיע עם הילדים לארץ לא שונה בעצם מהלציע להן זוג של לחטוף את הילדים- תגיעי עם הילדים לארץ וככה תהיי בטוחה שמערכת המשפט תהיה לטובתך ולאבא לא תהיה ברירה. אם זה המצב האמיתי, ואין טיפת גמישות ובדיקה לעומק, המלצתי היא לא להתחתן עם ישראליות. נקודה

תגידי, את אמיתית?

אני המלצתי לישראליות(איזה ישראליות.....)להגיע עם הילדים לארץ?
לחטוף את הילדים?
את שפויה?

איפה ראית את כל זה חוץ מאשר בדמיון שלך?

מה שאמרתי פשוט והפוך לחלוטין ממה שאת כותבת פה מאוד בנחישות

כתבתי לה בעברית(עברית שפה קשה) שזכות בעלה כן לקחת את ילדיו איתו
ואגב,מערכת המשפט בישראל כלל לא תועיל לה במקרה הזה כי כמו שכתבתי ושוב,בעברית.....שהילדים שלה הם אמריקאים לכל דבר ולכן במידה ולבעלה יהיה פה רע והוא יחליט לחזור לאמריקה הילדים אוטומטית ועלפי כל בית משפט אם הוא ירצה יחזרו איתו.
ההצעה שלי אליה להזהר מכוונת כמובן למערכת הזוגית שלה עלמנת שלא תימצא את עצמה גרושה עם בעל וילדים באמריקה
כל סיום ההודעה שלך על חטיפות וישראליות עלומות זשבורחות עם הילדים וכל ההסטריה המטורפת עם הסמיילי הפגוע ........זה עניין שלך פרטי ואין לי מושג אין הוא קשור אלי

dify

New member
הסגנון שלך מזעזע ולא שווה תגובה

אני רק אומר שהתייחסתי למשפט שכתבה B l u e D e v i l בדיון בינכן. לא האשמתי אותך שהרג בנו של אלוהים, באמת, הגזמת.

איזה מזל שאפשר לעשות העתק הדבק

לדברים שלך:ההמלצה שלך לישראליות להגיע עם הילדים לארץ לא שונה בעצם מהלציע להן זוג של לחטוף את הילדים- תגיעי עם הילדים לארץ וככה תהיי בטוחה שמערכת המשפט תהיה לטובתך

אז אני לא הצעתי לה להגיע לארץ(היא כבר כאן)
ובטח לא הצעתי לה לחטוף ילדים

הסברתי לה את מצבה המשפחתי לו חלילה מרוב כעסים היא תעזוב את בעלה או הוא אותה

ואם את לא רוצה לענות אני עדיין אשן טוב בלילה, את לא יכולה לכתוב הודעה תוקפנית בה את מאשימה אותי בנתינת עיצה שהיא על גבול הפלילי ואז לכעוס שאני מעמידה אותך על טעותך הגסה מאוד

dify

New member
אכן טעיתי בכתובת

זה כל מה שהיית צריכה לכתוב, ככה פשוט. ובכל מקרה, בהתייחס לתוכן הדיון התגובה שלך ממש יצאה מכל פרופורציה בעיני.

נו? ומה בסך הכל שאלתי?

אם את אמיתית?

אני כותבת הודעה תמימה מתוך כוונה טובה להאיר את עיניה של הכותבת לפן מסויים שקשור לחיים שלה
וחוטפת תגובה שמאשימה אותי בהאשמות לא קלות

אז שאלתי אם את אמיתית............כי לדעתי שוודא התגובה ההיא שאת כתבת לי חרגה לגמריי מכל פרופורציה ולחלוטין לא הבנתי מאיפה הבאת את זה

נומלה

New member
הילדים שלה הם גם ישראלים לכל דבר

בלי קשר באיזו יבשת נולדו. עדיף שלא תתני עצות ליגאליות אם אין לך מושג על מה את מדברת.

לא נתתי עיצות אזה לא פורום משפטי

הארתי נקודה חשובה
אם מחר בעלה יעלה על מטוס עם הילדים לארה"ב יכולה להיות לה בעיה(בעיקר אם לא עוצמים עיניים)
לכי תבדקי כמה פסקי דין ניתנו על החזרת ילדים לביתם שבאמריקה
הילדים שלה נולדו בארה"ב לאבא אמריקאי ויש לו זכויות
אז בלי קשר לאזה יבשת נולדת אל תסתמי לי את הפה ואם יש לך השגות תמסרי בשלושה העתקים למנהלת הפורום והיא תעביר לשגירות

אבל היא צודקת

עכשיו יש קמפיין ענק להצציל את ר'.
מסופר על אישה ישראלית שנסעה להולנד והתאהבה בגבר וילדה לו שני ילדים.
לימים, לטענתה הוא היה אלים ושיכור והיא ברחה איתם לארץ
בית המשפט בישראל הכריח אותה לחזור להולנד כאשר שם היא על אשרת תייר ואינה יכולה לעבוד וחיה מתרומות של אנשים טובים

אם הילדים נולדו בארהב ויש להם אזרחות אמריקאית אז זאת בעיה.

Amyrlin Seat

New member
זה סיפור אחר לגמרי

אם הבנתי נכון הבחורה שם ילדה את ילדיה בהולנד והתגוררה שם איתם, יום אחד היא קמה וברחה לארץ תוך שהיא טוענת שהגבר אלים ומכה אותה ואת הילד (אני לגמרי מאמינה לה אבל זה לא האישו), היא לא פנתה לרשויות היא לא ברחה למעון לנשים מוכות ופתחה בתהליך מסודר.

מה שהיא עשתה זה לירות לעצמה ברגל כי ברגע שהפעולה שלה היתה לא חוקית אז עכשיו זה כמעט בלתי אפשרי עבורה להוכיח את הטענות שלה בצורה חוקית, מה גם שלגמרי לא ברור לי איך היא התחתנה והתגוררה איתו שנים בהולנד לפני שברחה אבל כרגע היא על ויזת תייר. בקיצור נראה לי שהבחורה עשתה את כל הבחירות הלא נכונות ואת כל התהליכים הלא נכונים, כולי תקווה שבסוף הדברים יסתדרו עבורה ויותר חשוב עבור הילד.

אבל הסיפור הזה הוא החריג ולא הכלל.

למעלה