כל עוד
היה לי כסף כדי לחיות ברמה סבירה - לשלם דירה וחשבונות,לקנות אוכל בלי לספור כמה מכלי גבינה אני צריכה יש עבודות שלא היתי עובדת בהן. תראי, גם היום אני יכולה ללכת לנקות בתים. אני ארוויח משמעותית סכום גבוהה יותר מאשר אני מרויחה היום. משלמים שם מעל 50 לשעה! מי שטובה יש לה בית כל יום בשבוע. וזה עדין לא מה שאבחר לעשות כרגע.
יש לי חברה שלמדה לתעודת הוראה תוך כדי שלימדה בשנה הראשונה, והאמת שזו הוצע גם לי.
את מדברת על לצאת מהבית. את אומרת שהוא עבר את הגבול בגלל איך שהוא מדבר על האב ולכן הוא צריך תעסוקה. אבל כמו שאמרתי בתגובתי הראשונה, הוא יכל לצאת מהבית למגוון דברים. הוא יכל לפתח תחביבים, הוא יכל לצאת להשיט יאכטות אפילו. לא חייבים לרכב על אופניים או לרוץ שעתיים מסביב לפארק. כאמור אני מסכימה אתך שהוא חייב למצוא לעצמו תעסוקה, כל דבר שיוציא אותו מהמצב של לשבת בבית ולהיכנס לדכאון, לספור את הדקות עד שהוא לא יהיה "מוכרח" להישאר בארץ. אבל אני לא חושבת שכל דבר כזה = עבודה מכניסה כלכלית.
אני מכירה את הציבור הזה.כי יש לי חלקים במשפחה שחזרו בתשובה, אז האישה עובדת אכן מחוץ לבית מאוד קשה.הבעל לומד. המשכורת של האשה לא מספיקה על מנת לפרנס אותם ואת כל הילדים שלהם - 7!! אז הם חיים המון על קצבאות שונות. קצבאת לימודים או משהו שהבעל מקבל, קצבאות ילדים גדולות באופן הגיוני יותר ממשפחה ממוצעת עם 3 ילדים, השלמת הכנסה - הכנסת האישה פר מספר הנפשות מזכה אותם ועוד. אבל עזבי, אין לי כונה לדון בזה.