מה היה לנו בבחינה?

מצב
הנושא נעול.
מה היה לנו בבחינה?

מה היה לנו בבחינה?
אתמול לולי עשתה את הבחינה והשאלות שהיא זוכרת היו- מי הן גלילה ודבורה? א. מלחינות ב. שחקניות ג. סופרות ד. רקדניות כדי להגיע מתל אביב לבאר שבע לאיזה כיוון עלי לנסוע א.צפון ב. דרום ג. מזרח ד. מערב מי היה ראש הממשלה הראשון של ישראל א.רבין ב.בן גוריון ג. פרס ד. בגין היו פרושי מילים כמו: מטמין, שלו, ביקשו להסביר מה משמעות הביטוי והדרת פני זקן היו תרגילים בחשבון של רבעים וחצאים. חזרה די נרגשת ושמחה.

סליחה על הבורות שלי, אבל

מה היה לנו בבחינה?
אתמול לולי עשתה את הבחינה והשאלות שהיא זוכרת היו- מי הן גלילה ודבורה? א. מלחינות ב. שחקניות ג. סופרות ד. רקדניות כדי להגיע מתל אביב לבאר שבע לאיזה כיוון עלי לנסוע א.צפון ב. דרום ג. מזרח ד. מערב מי היה ראש הממשלה הראשון של ישראל א.רבין ב.בן גוריון ג. פרס ד. בגין היו פרושי מילים כמו: מטמין, שלו, ביקשו להסביר מה משמעות הביטוי והדרת פני זקן היו תרגילים בחשבון של רבעים וחצאים. חזרה די נרגשת ושמחה.
סליחה על הבורות שלי, אבל
מי הן באמת "גלילה ודבורה" ?

../images/Emo13.gif כנראה היה כתוב

סליחה על הבורות שלי, אבל
מי הן באמת "גלילה ודבורה" ?
כנראה היה כתוב
גלילה רון פדר ודבורה עומר... אולי.

לא הייתי עונה על זה בחיים !../images/Emo163.gif

לא, היה כתוב גלילה ודבורה ואכן
התשובה היא גלילה רון פדר ודבורה עומר סופרות הילדים.
לא הייתי עונה על זה בחיים !

הייתי מהמרת שזה איזה צמד שחקניות או רקדניות שאני לא מכירה. "דבורה וגלילה, צמד-חמד". מעבר לזה, השאלות נראות לי סבירות.

אולי כי את לא ילדת הארץ, אז לא

לא הייתי עונה על זה בחיים !

הייתי מהמרת שזה איזה צמד שחקניות או רקדניות שאני לא מכירה. "דבורה וגלילה, צמד-חמד". מעבר לזה, השאלות נראות לי סבירות.
אולי כי את לא ילדת הארץ, אז לא
קראת אותן כילדה?

אולי בגלל "גלילה"

בטוחה? נראה לי שאלה קשה ביותר ככה.
אולי בגלל "גלילה"
ציפו שהילדים יעלו על זה. (עובדה שהבת של שרון כנראה ידעה את התשובה). כי "דבורה" יש הרבה, אבל גלילה זה באמת שם נדיר, ובמחשבה שניה הגעתי למסקנה שאני לא מכירה שום גלילה אחרת חוץ מגלילה פון פדר. צורת השאלה באמת מטעה, היא מעוררת אסוציאציות של צמדים שמוכרים בשמותיהם הפרטיים בלבד (כמו "גילי וגלית", "חדווה ודוד" וכיו"ב). לכן הייתי בטוחה שמדובר באיזה צמד זמרות ילדים שאני לא מכירה "דבורה וגלילה" (על משקל "צילי וגילי"
). בכלל לא חשבתי בכיוון של גלילה פון פרד ודבורה עומר, כי אף פעם לא שמעתי שמישהו מדבר עליהן כך כמקשה אחת, בשמות פרטיים. טוב, אבל אני לא מחוננת.

רק היה חסר שתהיה עוד אפשרות:

אולי בגלל "גלילה"
ציפו שהילדים יעלו על זה. (עובדה שהבת של שרון כנראה ידעה את התשובה). כי "דבורה" יש הרבה, אבל גלילה זה באמת שם נדיר, ובמחשבה שניה הגעתי למסקנה שאני לא מכירה שום גלילה אחרת חוץ מגלילה פון פדר. צורת השאלה באמת מטעה, היא מעוררת אסוציאציות של צמדים שמוכרים בשמותיהם הפרטיים בלבד (כמו "גילי וגלית", "חדווה ודוד" וכיו"ב). לכן הייתי בטוחה שמדובר באיזה צמד זמרות ילדים שאני לא מכירה "דבורה וגלילה" (על משקל "צילי וגילי"
). בכלל לא חשבתי בכיוון של גלילה פון פרד ודבורה עומר, כי אף פעם לא שמעתי שמישהו מדבר עליהן כך כמקשה אחת, בשמות פרטיים. טוב, אבל אני לא מחוננת.
נביאות...

זה מה שאני חשבתי- נביאות. כי לולי

נביאות...
יצאה מהמבחן ושאלה אותי מי אלו גלילה ודבורה? ואני עניתי דבורה הייתה נביאה, מי זו גלילה? וא לולי אמרה לי את האופציות והבנתי שמדובר בגלילה רון פדר ודבורה עומר. טוב, גם אני לא מחוננת אבל בעלי שהוא מחונן, לפני שלולי אמרה לו מה האופציות לא ידע.... ועוד שאלה שלולי ניזכרה בה מהו המספר שאם נכפיל אותו ב 2 ונוסיף 6 נקבל 7? אם היא תיזכר בעוד משהו- אני מבטיחה לעדכן.

חברי כנסת, ראש ממשלה אישה...

יצאה מהמבחן ושאלה אותי מי אלו גלילה ודבורה? ואני עניתי דבורה הייתה נביאה, מי זו גלילה? וא לולי אמרה לי את האופציות והבנתי שמדובר בגלילה רון פדר ודבורה עומר. טוב, גם אני לא מחוננת אבל בעלי שהוא מחונן, לפני שלולי אמרה לו מה האופציות לא ידע.... ועוד שאלה שלולי ניזכרה בה מהו המספר שאם נכפיל אותו ב 2 ונוסיף 6 נקבל 7? אם היא תיזכר בעוד משהו- אני מבטיחה לעדכן.
בקצב הזה בעוד רגע כל המבחן פה באתר (השאלות חוזרות על עצמן...). אולי כדאי שתפסיקי.

הם בטח משנים את זה קצת

בקצב הזה בעוד רגע כל המבחן פה באתר (השאלות חוזרות על עצמן...). אולי כדאי שתפסיקי.
הם בטח משנים את זה קצת
משנה לשנה. בשנה הבאה זה בטח יהיה: "מי היה אריך" ? למה להפסיק ? טוב לדעת עם מה יש פה עסק. חוקי המשחק פה לא הוגנים ממילא.

מפסיקה, לא התכוונתי לגלות אלא לשתף.

סיום העניין מבחינתי. מקווה שלא פגעתי באף אחד.

לא פגעת באף אחד!

סיום העניין מבחינתי. מקווה שלא פגעתי באף אחד.
לא פגעת באף אחד!
ולי אישית לא מפריע שתגלי... מה גם שאני לא חושבת שהשאלות בחלק הזה הן אותו הדבר בכל הארץ (אלא אם גם בבחינה של לולי שאלו מה כתוב על הסמל של ב"ש
). שמות הסופרות יהיו מוכרים לילדים בגיל הזה שהם תולעי ספרים, גלילה רון פדר היא המחברת של סדרת ג'ינג'י. אני הייתי כזו אז ידעתי מיד לענות, אבל אם הייתה שאלה כזו גם בבחינה של אחותי אז היא בטח לא ידעה כי רק עכשיו היא התחילה עם קריאת ספרים.

שיהיה בהצלחה לחמודה שלך !!!../images/Emo140.gif

שיהיה בהצלחה לחמודה שלך !!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה