מה דעתכם

roy33itc

New member
זו שאלה רצינית לגבי האימונים שלכם!

כמובן שאתה לא חייב לענות. זו ממש לא הייתה שאלה מתגרה.

אני מבין. ראה את נוסח הפרסום שלנו בשרשור:

אנו מדגישים את נושא ההגנה העצמית ולפיכך לנשק ארוך וכפול ישנו כיום פחות ביטוי מאשר לסכין וליד הריקה.

ננדין

New member
roy33itc - כמקובל במזרח

כאשר מורה א"ל מקבל אתגר, התלמידים שלו עולים להילחם לפניו... אז, אני ואתה? קרב קיקבוקס? מואי תאי? איגרוף טהור? גרפלינג? MMA? סכינים? מקלות? YOU NAME IT ואני שם לעמוד מולך... ואם תצליח לעבור אותי אז תתפס בסולם הדרגות ותעבור את בייבי יי, יוסיא, גוטמן ורק אז תגיע ליובל... אז מתי נלחמים?

ננדין

New member
וכמובן שאם לא תרצה להילחם איתנו

אתה תמיד מוזמן לבקר בלי קשר

roy33itc

New member
מזכיר לי את הסרט "הבוס".

הפתרון הוא קל מאוד ואעבור איתך שלב שלב. שלב א': מביא 5 קילו סטייק עין לננדין ומארגן לו מנגל, פלוס קילו וחצי פסטרמה לנשנש בינתיים. שלב ב': מוציא קלבדוס משובח ואומר לבייבי שיש צידנית עם קרח קוביות ליד העץ ושתי כוסות זכוכית,אז שתביא לי גם... שלב ג':אומר ליוסיא שהימאהה וי-מקס שלי עושה ראשים ואם איכפת לו לקחת אותו מהחניה ולעשות סיבוב ,לבדוק את זה... שלב ד':זה השלב הכי קשה,כי צריך לשכנע את גוטמן שאני מכשף ושהטלתי עליו לחש ש"משבית" אותו לשעתיים. שלב ה': מוציא 3 רובוסטו מונטה כריסטו,נותן אחד לגיא ואחד ליובל פותח שמשיה ומסתכל איך הבסתי ארגון שלם ללא מכה אחת ועוד כולם נהנו.

אתה בכיוון הנכון. הרשה לי לעזור לך

1. לא סטייק עיין אלא "פורטר האוס" 2. קלבדוס (בטח שמיושן) - שותים נקי 3. אי אפשר להשתיק את גוטמן לשעתיים חוצמיזה - הכל טופ
.

אביב tkd

New member
אני לא מאלה ששותים קולה

אבל נוכל להתפשר (אם יטרחו המנהלים ויארגנו מפגש לפני אוקטובר).

קלבדוס עם קרח ../images/Emo35.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

אתה מעליב את הקלבדוס שלי
(ניחא היית כותב לי שאתה מביא לי צפרדע
)

OK = zero killed

כלומר הכל כשורה. המקור הוא במלחמת העולם הראשונה שכתבו על לוח כמה מתו היום, ואם לא מתו אז מה שהיה כתוב על הלוח היה OK, כלומר מתו אפס. זה לפחות ההסבר שאני מכיר למושג... אם זה נכון הסטורית או לא אני לא יודע, אבל הסבר נחמד זה כן.

roy33itc

New member
כדי להחיות את הדיון...

אתה בעצם אומר שאין לאיגוד מסודר עם הרבה אנשים ששיכים לאמנויות לחימה שום יכולת? כי הסנקציה היחידה שהם יפעילו היא אי-מתן דרגות לדוגמא? עוד דבר,האם אינך רוצה להיכנס כתאגיד למערכת מכיוון שאז יופעלו עלייך חוקים נוספים.?

ילדים וילדים שלך

כמי שהתחתן בגיל מבוגר יחסית לממוצא וביחס לבני גילי וחברים שגדלו איתי יש להם ילדים שסיימו צבא ולי רק בגיל 7 אני חושב שמניסיוני האישי יש תשובות בית ספר וכשזה מגיע אליך הביתה זה ממש קשה ושונה זכור לי ב 82 מילחמת לבנון מה כל אחד חשב ואמר לפני המילחמה ואז במהלך המילחמה כיצד אתה מביט לשבוי בעיניים ורואה שהוא בעצם לא פעם דומה לך לאחיך או לחבר שלך ואתה לא פועל בדיוק כפי ששבת לפני הניסיון אולי משום כך יש חלק מאומנויות הלחימה שמנסות לתת לנו את " הניסיון " או מצבים כמה שקרובים יותר למצב האמיתי ולא להסתמך על ידע תאורתי בלבד כמו להיתנסות לעיתים גם קצת בכאב ובחוסר נוחות של קרב כשהבן שלי התחיל ללמוד פה קאראטה ולמרות ששני המורים הם חברים טובים שלי זה היה קשה אז מיד נתתי לו להבין שהוא לא חייב וזה רק אם זה טוב לו מישום שהוא חסר כל קשר לאלימות , בבית הוא אינו נחשף לאלימות מעולם למרות שהוא יכול מגיל 3 לראות קלטת ולומר אייקידו גודו קנדו ולזהות ההבדים אין לא כל תכונות " הישרדות " של לדחוף לחטוף צעצועים והוא חברותי ופתוח לקבל ושתף ילדים אחרים וזה בהחלט יצר "בעיות " מסוימות כי כשהלך לראשונה לגן זה היה זעזוע עבורו והיה ילד אחר בסגנון ה " בולי " ואכן זה היה הליך לא קל עבורנו ובהחלט עבורו וקשה מאוד להעיר ילד לגן כשהוא לא אוהב ליהיות שם... גם בבית הספר קרו מיקרים שונים ובאיזשהו שלב על מנת להגן עליו החלתי ללמד אותו קצת " הישרדות " כמו איך ליצור אש לדוגמא ,כמו סוגי ספורט סונים לפתח אצלו יותר "SKILLS " אבל בהחלט לא אגרסיביות אלה שיבין שאם מישהו דוחף את לא חייב לדחוף חזרה אבל גם אם לא תגעב בבכי זה גם יגרום לא אולי להפסיק ילד שדוחף מנסה ליצור טריגר מסויים ולכן אם תענה לטריגר בצורה אחרת או לא צפוייה זה ישתנה לשימחתי לא נאלצתי לבדוק אם זה עובד או לא והגן החדש שהכנסנו אותו היה גן " קואופראטיבי " שאומר שכל יום יש 5 הורים שונים שעוזרים לגננת ומהווים חלק מצוות עובדי הגן וכניראה שזה היה הפיתרון המעולה פשוט מקום שנותן לזה לקרות בצורה קבועה הוא מקום גידול לא טוב לילד שלך ואולי הטוב ביותר זה לחפש גם חדש שמקפיד שילדים יזכו למרחב המחייה שלהם ללא מילחמה יומיומית שוב לנושא בני וקאראטה החלטתי להוציאו משם וללמד אותו בעצמי ובצורה אחרת שאני מעדיף ללמד ילדים והיא באמצעות מישחקים שונים של תנועה וקרב לפיתוח ושיפור הריפלקסים והיכולות אבל ללא ממש אלימות ולאט לאט ל "הכניסו " למיים הקרים כי לצערנו אין מנוס אחרת הם לא יהיו מוכנים לחיים על כל מה שיש לחיים להציע גם אם זה לפעמים - אלימות... אבל בגיל צעיר חשוב לתמוך בהם לדעתי במיוחד במצבים מסוימים הם צעירים מידי ל " אלימות " ועלולים לראות אלימות כחלק מובנה של אישיותם בחיים אם יתחילו בכך בגיל צעיר מידי

d y s

New member
אבל קראטה זה לא אלימות

בטוח שלא בגילאים אלו.

למעלה