מה דעתכם

roy33itc

New member
שיט כפול!!! גם נטע וגם עם האות O....לאאאאא

ואני שעה כמו טמבל אומר לעצמי: "אני אצא גדול,אני אתרגם לדיס את יובל,הנה זה בטח AL,לאAE,לאALI,לאEL................... גרררר. אבל אם תרצו הגדרה של מיליות עד EO,אני האיש!!! יובל,צוחקים איתך...איי איי לא לחנוק!!! חבוב,עם יובל נחמקין לא מתעסקים. תמיד אני יכול להגיד שזה לא אני,שיש פה 36 מעלות,בצל!,בתוך בית! רועי=========> הולך להרגיע את עצמו באמבטיית שמש.

d y s

New member
את זה הבנתי

אך מה יש להרחיב.אם השאלה היא אם יש לי איזה רעיון קונקרטי? אז לא ממש אבל בואו נזרום בדיון אולי מישהו ירים את הכפפה.

עכשיו קיבלתי תשובה

אין לך רעיון קונקרטי. O.K ... אני פשוט נורא אוהב לכתוב אנגלית בעברית - בשביל הקטע. את יחסי העסקיים עם קולגות בחו"ל (הן בתחום א"ל והן בתחום עסקינו) אני נאלץ לכתוב באנגלית - אנגלית... כאן - תצתרכו לסבול את מה שאני אוהב

roy33itc

New member
אבל יובל,לכתוב אנגלית בשגיאות עבריות?

זה הכי גרוע!!! אגב,אולי תלמד אותי במסרים איך אתה מדגיש מילים. נ.ב-מה זה OK? חידת פורום קטנה לגבי מקורות המילה.

roy33itc

New member
נו,הבעייתיות של הטקסט הכתוב.

הרבה פעמים (לפחות אני) מפסידים את הניואנסים. ואני הרהרתי אתמול בלילה כמה חבל שהרגזתי חבר ועוד אחד שאני מעריך ונהנה מאוד מדעתו המקצועית ומכתיבתו בפורום. במילים אחרות : יש מצב ל"מכות" במפגש הבא? (מכיוון שלזכרוני אתה פוגע מאוד מדויק,נעשה את זה בסגנון היאבקות?)

roy33itc

New member
מה,רק סכינים ומקלות? מה זה?!

תן לי איזה שנה ונעשה קרב בחוקי קיקבוקס,מתאים? אגב שאלה נוספת: באימונים בCSSD,עם החרבות המרופדות,גם אתה וגיא עולים להילחם?

Tonjin

New member
רועי, לא הבנתי - אתה מתאמן בארניס או לא?

כי מצד אחד אתה מכנה את יובל "מורי" (כמו בהודעה הזו), אבל מצד שני (כמו בהודעה שלמעלה) נראה שאתה לא יודע מה הולך באימונים...?

roy33itc

New member
"מורי"- "מכל מלמדי השכלתי".

השתתפתי בארניס בשיעורים ספורים,לא רציפים,ככה שאני לא יכול להגיד מהו אירוע חד פעמי ומה מסורת אימונים. מורים מעל חצי שנה: 1)יונה מלניק- באת אלינו לאימון ניסיון בעקבות הזמנה של בודוקאן (אני הבחור שישב בצד עם הכלב הקטן המעורב,אם אתה זוכר). על המורה השני אם תרצה ארחיב במסרים. אימונים ספורים (כולם מוריי)-דוד כפרי,שמעון ישראל,צבר ארם,משה קסטיאל,יעקב חזן,אוהד סמט ועוד הרבה שאין מקום לכתוב את כולם,כולל מורים נכבדים מחו"ל.

אוהד סמט?

תגיד לי, צדיק, חוצמזה שאני לא מבין מה אני עושה ברשימה המכובדת למעלה עם כל האנשים הרציניים האלה - אתה למדת אצלי בקבוצה? מתי?

roy33itc

New member
צדיק?,ממש לא. אני מחשיב אימון פורום כאימון

לכל דבר.אם יש איזושהיא בעיה עם ציון שמך כמורה לשעבר,אני מוכן לשמוע. בידידות רועי

רק מוודא - אימון פורום זה פשוט לא

"אימונים ספורים". רק רציתי לוודא שאני לא מבולבל...

roy33itc

New member
מתנצל,יש לי בעיה במינוח.התכוונתי לומר

מה שקראתי פעם מדברי יוסי שריף "אימון אחד עד עשרות" וחשבתי שאימונים ספורים יובן כמשמעות הזו. סליחה שלא הייתי מדויק יותר.

../images/Emo123.gif ככה הא../images/Emo35.gif

מאחר שציינת את אוהד אבל אותי גרעת מהרשימה, אז אני מודיע לך כאן רשמית שגם אני לא מכיר בך יותר כתלמיד שלי, למרות הפעמים הספורות שהיית אצלי באימון (שזה בעברית פעם אחת במפגש פורום לפני שנתיים), ושאני שוקל גם לא לתת לך את החגורה הלבנה שהבטחתי לך...

roy33itc

New member
להיפך,אתה בחלק המשובח של ""מורים נכבדים

מחו"ל".אגב לא בהכרח מורה שלימד אותי הרבה זמן גם גרם לי "להבין" דבר מסוים. לדוגמא: אצל ג'ון מאצ'דו בסמינר הבנתי סופסוף איך עושים "איפון סואי נאגה" וזאת אחרי תרגולים רבים אצל יונה מלניק. אצלך,בגלל שיטת ההוראה שלך והאתגור ה"תפיסתי" אצלי,הבנתי סופסוף איך עושים סנקקו.(לפחות בתיאוריה) ככה שעכשיו אתה נמצא בחברה ממש טובה (עם ג'ון) לפי דעתי ומקווה שאתה מרוצה ותעניק לי דרגה בכל זאת. אגב למדתי הרבה מאנשים שונים שהאירו את עיניי בתחומים שונים ולכן אני מחשיב אותם כמורי,לא משנה פרק הזמן או דעתי האישית עליהם. נ.ב- קל להדליק אש בקיץ וזה ממש מפחיד...(הפורום בוער בשניה)

למעלה