מה דעכתם על Trilogy?

XCLASS

New member
בינוני ומעלה לדעתי

זה גם האלבום הראשון שאני שמעתי של אל"פ (וממנו בנתיים לא המשכתי) ודי אהבתי אותו למרות שלא יצא לי לחזור אליו הרבה. אם שמעת ואהבת תשאיר אם אתה לא בטוח אולי עדיף שתחליף.

redoctopus

New member
ממש לא! זה אלבום מדהים!

הכי טוב לדעתי של elp....במיוחד השיר trilogy, שהוא פסגת האלבום....אי חושב שזה אלבום חובה, וצריך להכנס לרשימה הגדולה..

pasteran

New member
אלבום מצוין - לך עליו!

למרות ותיקי פרוג (ובוגי) שסולדים ממנו

meandmeandme

New member
אין סיבה לוותר

גם אם זה אלבום חרא שלא תאהב, זה עדיין משהו שצריך להכיר כמישהו ששומע פרוג. מקסימום, אל תקנה עוד אם תבין שאתה לא אוהב את זה.. הבעיה שאני הייתי צריך לקנות 4 לפני שהבנתי שזה לא זה
.

The West Star

New member
זה עלול להיות בזבוז של 70 ש"ח

אני יכול לקבל דברים יותר טובים ומעניינים, לא? למרות שאני כנראה אעשה את מה שאמרת

epitaph

New member
גם לי...

למרות שהצלחתי להיפטר כמעט מכולם. נשאר רק להיפטר מטארקוס...

אלבום נהדר

אחד מהקלסיקות של הז'אנר. אם היית נכנס לפורום בזמנים אחרים היית זוכה להמלצות רבות יותר לאלבום. אלבום מלודי, שירה נהדרת, תנסה להקדיש לו עוד קצת. יש אלבומי פרוג שדורשים הרבה יותר האזנות בשביל להבין מה הולך.

JohnPaul

New member
לדעתי אפשר לסכם בכך

שאם תשאל אנשים שאוהבים את אל"פ, רובם אם לא כולם יגידו לך שזה שווה, אבל אם תשאל שונאים של אל"פ (ויש המון), הם יגידו לך לא לקנות שום דבר שלהם. עצה שלי: תוריד משהו שלהם, טארקוס אפשר או טרילוג'י או איזה שיר מרכזי שלהם (ורובם די דומים), תראה אם אתה אוהב את הסגנון, ואז תחליט. כי הוויכוח אם אמרסון לייק ופאלמר טובים או לא הוא לא רלוונטי ולא מוביל לשום מקום.

JohnPaul

New member
וגם

לא הבנתי איך אתה שומע הרבה קאנטרברי ופרוג סימפוני, ועוד לא הגעת לאל"פ, שהם, בין אם שנואים או מוערצים, בהחלט מרכזיים מאוד בפרוג. בזמן הלא ארוך שאני מאזין לפרוג וקונה דיסקים (וכמה תקליטים עד כה), הגעתי לאל"פ די בהתחלה ורק עכשיו נכנסתי יותר לקאנטרברי לכל הסופט מאשין וקראוון...

RedCherry

New member
זה פשוט בגלל

שקניתי לו את Vol. 1 ו2 ליומולדת. אז הוא נכנס לזה מהר...

JohnPaul

New member
ווייאט הזה פשוט גאון

אבל להגיד שזה פרוג זה לא ממש נכון...

JohnPaul

New member
אממם

הראשון הוא בכלל לא פרוג, השני קצת, והשלישי הוא פשוט ג'אז רוק מאוד מתקדם, אבל עם מעט מאוד פרוג. משהו בסגנון הוט ראטס מתקדם עם אורגנים.

epitaph

New member
פרוג והגדרות.

בסופו של דבר אתה קצת סותר את עצמך כשאתה אומר "ג'אז רוק מאוד מתקדם אבל מעט פרוג" כי מתקדם = פרוג (זה פשוט קטע של שפה אם לא שמת לב). לא יודע, אולי אני משוגע, אבל לדעתי הוט ראטס בעצמו נחשב כפרוג ואם החלק השלישי של סופט מאשין זה "הוט ראטס מתקדם" לדעתך אז אני לא מבין איך אתה חושב שיש בו "מעט פרוג".

למעלה