מה דעכתם על Trilogy?

The West Star

New member
מה דעכתם על Trilogy?

אני יודע שיש ביניכם שונאי ELp ואוהבי elp אבל בכל זאת. רכשתי את טרילוג'י לאחר ששמעתי את זה קצת בחנות. הגעתי הביתה והרהרתי אם אולי שווה להחליף את זה במשהו טוב יותר. אז אולי תוכלו לספר לי מה אתם חושבים על התקליט?

Nadavcat

New member
מעולה.

כמו שאר החומר של אמרסון לייק ופאלמר. כל האלבומים שלהם על Brain Salad Surgery כולל אותו, מעולים. מי שלא אוהב... לא אוהב.

חרא

כמו שאר החומר של אמרסון לייק ופאלמר.

Nadavcat

New member
אני דורש הסבר...

והסבר רציני. לא משהו כמו "אני לא אוהב את הפלצנות של אמרסון"

Nadavcat

New member
שמע...

אם לא בא לך להסביר..זה מקובל לגמרי. אבל. אני באמת לא חושב שאפשר להגיד שהמוזיקה שלהם מ ח ו ר ב נ ת.

אני יכול להסביר את זה באלף דרכים

אבל מה הטעם? כל דבר שלהם שאי פעם שמעתי, שנאתי. אני סובל בכל פעם ששיר שלהם מתנגן ברגע. ואני יכול, ובקלות רבה אפילו, להגיד שהמוסיקה שלהם מחורבנת.

RamiSun

New member
לא כדאי...

כי אז אחשוב , שאתה מנסה להזכיר לי שאני כועס עליך...

gunr7

New member
שיר

הגישה הזאת באמת מפריעה לי. מצטער, אני מוכרח להתגלגל עמך בבוץ עכשיו. אתה פשוט מחרטט אדוני. אני לא יודע מהי האמת אבל אעלה סברה אפשרית: קראת יותר מדי מאמרי ברייטמן, שאותם לקחת ברצינות יתרה, והחלטת לבחור בין אחת משתי אפשרויות (כפי שברייטמן מסביר שכך זה בקרב חובבי הפרוג): או שאני אשנא אותם ובכך אשמע מבין עניין, או שאוהב אותם. מובן מאליו שהתבצרת בדעתך. אל תיקח את ELP (ואת הפרוג הקלאסי בכלל) ברצינות יתרה. אתה לא מוכרח להתבלט ולהפגין את שנאתך השרירותית ללהקה. אנא, הפסק לחרטט. מצפה מראש להמשיך ולהתגלגל בבוץ :)

epitaph

New member
בא לך על שלישיה?

אם אתה נמצא בפורום הזה יותר מיומיים אז אתה כבר בטח למדת שאנשים למדו לקחת את ברייטמן בעירבון מוגבל. זה בקשר לטיעון הזה. אני לא יודע מה עם שיר אבל אני יודע שלי יצא לשמוע ארבעה אלבומים של אי אל פי פלוס כמה שירים מאלבומים אחרים וניסיתי ונתתי כמה הזדמנויות כמו שלפעמים צריך אם אתה לא "רואה את האור" כבר בפעם הראשונה. לצערי אני עדיין מחכה לראות את האור אבל בדיוק כמו המשיח הוא מסרב להגיע, מה שאני שומע זה שלושה נגנים שיכולים שהם טובים מאוד אבל לא עושים עם זה יותר מדי, למעשה אני מאוד אוהב את הבאס של לייק ואת התיפוף של פאלמר אבל אז מגיע אמרסון ומצליח להרוס את הכל עם דברים בלי הקשר, בלי פואנטה ולמעשה אין כאן אפילו ניסיון בשביל מראית עין. קח למשל את "תמונות בתערוכה" אם יצא לך לשמוע איך הגירסה המקורית אמורה להישמע ומה אי אל פי עשו לה אני מתפלא שאתה לא תומך בהוצאה פומבית להורג של אמרסון על התעללות ואת לייק ופאלמר להשליך לכמה שנים מאסר על שיתוף פעולה ואי מניעת פשע.

gunr7

New member
בוא נצא מנקודת הנחה

שכשאני מפשיל שרוולים לקראת התגלגלות בבוץ, יש לי דעה די מוצקה. :) פשוט לא מסכים. אני ממש לא מטורף על הלהקה הזאת, אבל כולכם קורבנות להשאה. אתם פשוט לא מסתכלים על המוזיקה שלהם מנקודת מבט תמימה, רעננה ונקייה מהתפלפלויות חנוני-פרוג חסרות משמעות (וקשה מאוד להתנער מהטינופת הזו, תאמין לי). כולכם קורבנות להשאה!

epitaph

New member
מצחיק...

שמעתי פרוג עוד לפני שיצא לי להכיר את האתר של ברייטמן, דעתי עליהם לא השתנה מאז. כמו כל להקה אחרת יש כאלה שאוהבים ויש כאלה ששונאים אותה, לאי אל פי יש הרבה אוהדים מסביב לעולם, זה לא אומר בהכרח שאני חייב להיות גם מעריץ שלהם, אני גם לא מעריץ גדול של הביטלס או הסטונס, אז?

gunr7

New member
במקור, כזכור,

הבאתי מחאה על תגובתו של שיר (שכבר מוכרת לי מהעבר).

epitaph

New member
זה לא משנה...

אני הבעתי מחאה על המחאה שלך נגד שיר. בסופו של דבר, לדעתי לפחות רוב האנשים כאן כבר די מגובשים עם הטעם המוזיקאלי שלהם, זה לא שכולנו התחלנו לשמוע פרוג אתמול. יצא לי לשמוע הרבה פעמים הרבה להקות שונות, היו כאלה שלא אהבתי בהתחלה ואחר כך התאהבתי (כמו הפרה של הנרי לדוגמא) והיו כאלה שאהבתי בהתחלה ואז נרגעתי מהם ואני בקושי שומע כיום (ג'נסיס לדוגמא). במקרה של אי אל פי התחלתי את הדרך דווקא כשהורדתי שלושה שירים שבמקרה כולם היו מאוד נחמדים, בלדות כאלה, Lucky Man, Still...You Turn me on ועוד אחד שאני לא זוכר כרגע, בכל מקרה אותם דווקא סימפטי פלוס, למעשה עד היום זה ככה והחלטתי לקנות את האלבום הראשון שלהם שאני רואה, ובמקרה זה היה "תמונות בתערוכה" התאכזבתי, והחלטתי לנסות לקנות אלבום אחר אז הלכתי על טארקוס, גם מזה התאכזבתי ברובו והתחילה לחלחל לי ההבנה שכנראה הדברים היחידים שלהם שאני אוכל לאהוב אלה הבלדות או השירים הקיטשיים, פשוט לשאר אני לא מתחבר. את שני האלבומים האחרים שלהם ששמעתי כבר הורדתי באינטרט (כמה כסף אני כבר אוציא על ניסוי וטעייה?).

ניסוי ותהייה, ניסוי ותהייה.

ניסוי וטעייה חוטא לאמת (תחת ערבון, כיוון שאלפ הם אכן טעות במקרה שלנו..). למרות שהמונח הרשמי והשגור הוא "ניסוי וטעייה" זה צריך להיות ניסוי ותהייה. אני מנסה, אני תוהה - למה טוב? למה רע? ולאו דווקא טועה. אני לדוגמה, על מנת לאושש את דברי, לא טועה וזה גורר את צדקת הטענה "ניסוי ותהייה".

למעלה