מה דעכתם על Trilogy?

alex messing

New member
כל הת'רד הזה הרס לי את התאוריה...

שכאשר מזכירים אותם במובן שלילי אומרים ELP וכאשר מזכירים אותם במובן חיובי זה "אמרסון לייק ופאלמר", האמת היא שעצם העובדה שמישהו בכלל אומר "אמרסון לייק ופאלמר" הרסה את התאוריה.

רועי ו

New member
ל - the west star

תשמע, אני באופן אישי אוהב מאוד את ELP (ואוהב אותם כבר תקופה די ארוכה. מעבר לזה, העובדה שללהקה ולאלבום הזה יש עדיין המון אוהדים לאחר יותר מ - 30 שנה מיציאתו מהווה הוכחה לכך שהצליל של הלהקה כן משתמר.) לגבי טרילוגיה באופן ספציפי, זה לדעתי האלבום הכי טוב שלהם מכיוון שכמו שכבר כתבו כאן, כל הקטעים טובים למרות שהיצירות הגדולות ביותר שלהם (tarkus, karn evil 9) מופיעות באלבומים אחרים. אבל מכיוון שיש לך כבר את האלבום, אז תחסוך מעצמך את כל הוויכוח שהתפתח כאן, תאזין לדיסק ותחליט בעצמך אם אתה אוהב או לא. אבל תן לו הזדמנות - אל תסתפק בהאזנה אחת ותחליט אחרי כמה ימים. זו לפחות דעתי.

The West Star

New member
לאחר התלבטויות רבות

עטיפת הדיסק נפתחה, הדיסק נכנס למערכת, הדיסק הושמע, המאזין נהנה [למרות שדרושות כמה האזנות יותר קשובות כדי להכריע] וזהו.

JohnPaul

New member
יפה יפה

אבל אם אתה נהנה בפעם הראשונה, למה אתה צריך עוד כמה האזנות?

cut2

New member
כי יש אלבומים שנהנים מהם בהתחלה

ואח"כ מגלים שהם די שטחיים, והחשק להאזין להם מתפוגג. לא שאני חושב שזה המקרה עם טרילוג'י, אבל הרפש שאנשים שפכו כאן עליהם מוכיח ש"אפשר גם אחרת!"
.

Osirus

New member
כי האזנה ראשונה היא לא תמיד הקובעת

יהההה ההמממממ... טוב,אני בכללי מאוד אוהב אותם,לדעתי יש באלבום הזה כמה קטעים יפים וכמה שפחות אבל למען האמת,החלטה שלך,אתה הקובע:)

The West Star

New member
From the begining? משהו מוזר

בהתחלה, זה נשמע בדיוק כמו ראונדאבאוט של יס!

yoniPoni

New member
טרילוגי אלבום מעולה.

מי שמחפש שירים יפים להתחבר אליהם של ELP שישמע את השיר TRILOGY וHOEDOWN מהאלבום הזה. בקשר למוזיקה שלהם, אני חושב שלא צריך לקחת את ELP יותר מדי ברצינות.. בסך הכל מדובר בכמה יציאות נחמדות שהם זכורות בגלל המכירות והפופולאריות שלהם... אם הלהקה הייתה מחתרתית אז אני בספק אם היו מתלהבים מהם.. אולי רק מכמה יציאות טובות שלהם כמו השירים הנ"ל ועוד כמה. אמרסון בהחלט אוהב לנגן מהר ולפעמים הוא ממהר לנגן מהר מדי.. חברים שלי ששמעו את קנייף אדג' אמרו שזה אחלה.. אבל למה הקלידן הורס?? אין לי כח להתעמק בדעות שלי כי כתבתי כאן בצורה שטחית אבל המוזיקה שלהם לא מחורבנת.. היא פשוט לא מבריקה כמו להקת פרוגרסיב בולטת שאת מצפים שהיא תהיה.. קחו לדוגמא כל להקת פרוג מפורסמת משנות השבעים..... אני חושב ששיר מתרחק מהם כי הם פופולאריים מדי בקרב הקהילה ביחס לכבדו שבאמת מגיע להם (וזה לא הרבה, אבל מגיע). אוף אני עייף. מקווה שלא סירבלתי את זה יותר מדי. :)

למעלה