מה אתם קוראים כעת ?

Rivendell

New member
אני נוטה לשפוט ספרים

רק אחרי שקראתי אותם
אז אני אקרא. אם יהיה לי כל כך נורא אני אנטוש באמצע בלי שום ייסורי מצפון, תאמין לי. ובכל מקרה, את דעתי המלומדת (או סתם את דעתי, למעשה) תקבלו בקרוב.

Ayelet S

New member
ולי דווקא זכור שלפני כמה שבועות,

קראתי במוסף הספרים של "הארץ" ביקורת די מחמיאה על "מובטלינה". בכ"א, מספיק טובה על מנת לעורר בי רצון לנסות את הספר. אבל - אשמח לחכות ולשמוע את חוות דעתך עליו, לכשתסיימי אותו.

Noya111

New member
אני עם "שמי הוא סאפפו", שזה

ביוגראפיה של המשוררת היווניה סאפפו שחיה לפני אלפיים ושש מאות שנה באי לזבוס, בים האגאי. סאפפו נחשבת למשוררת הראשונה בעולם המערבי ולמרות שרוב רובן של יצירותיה הועלו באש ע"י הכנסייה הרומית – יחד עם כתבים פגאניים אחרים – ורק חלקים קטנים מהן נותרו , שמה חקוק בתולדות הספרות כאומנית, אשת אשכולות והחשוב מכל – פמיניסטית ששימשה השראה לדורות של יוצרות שבאו אחריה.

Noya111

New member
הספר הוא באנגלית, הוא נקרא

"My name is Sappho" ונכתב ע"י Martha Rofheart. הודפס בהוצאת BERKLEY בשנת 1974. אני אישית קניתי אותו בניו-יורק לפני כשנתיים, אבל אני חושבת שיש סבירות טובה שתמצאי אותו בחנויות למשומשים גם בארץ.

suki da yo

New member
המשחק של אנדר באנגלית

לכבוד אורסון סקוט קארד. אחר כך נראה. אני מאמינה שאולי עשו.. אולי משהו אחר מסדרת אנדר...

suki da yo

New member
כבר קראתי חלק

אני פשוט עוברנ לאנגלית עכשיו, אז יכול להיות שזה ידחה - בכל מקרה אני לא אספיק עוד אחד לפני אורסון סקוט קארד, אז זה כבר לא משנה כמה אחריו זה יהיה:)

אני עדיין ב"הארי פוטר ומסדר הפיניקס

ועושה רושם ששם אשאר במשך די הרבה זמן (ארוך ובאנגלית, מה לעשות).

א ר נ ה

New member
כשאני מסיימת ספר שהרשים אותי

במיוחד (ביום כפור קראתי את "כפרה"), אני רוצה להנות מהטעם שלו עוד קצת, לפני שאני מוחקת אותו עם ספר אחר. לכן, בין ספר לספר אני קוראת דברים אחרים, שמאפשרים לי לחשוב עוד קצת על הספר שסיימתי - "מסע אחר" או ספרי עיון. אז עכשיו אני קוראת את הספר "מי כתב את התנ"ך" של ריצ'רד אליוט פרידמן. הספר כתוב בצורה ממש מרתקת. אמנם קצת שטחי, אבל אני מניחה שאי אפשר למצות את כל המחקרים והדעות בנושא ב-200 עמודים. אז אני מתיחסת לספר כאל אפריטיף שנועד לגרות את הקורא לחפש ולקרוא חומר נוסף בנושא.

Guy K

New member
גם אני ../images/Emo6.gif

זה נורא כיף אבל ארוךךךךךךך היום! אני עוזב את המחשב, משאיר את הכלים בכיור למחר, ויושב לקרוא.

אני קורא

את "גרילה" של זאב (ולטר) לקויר - מחקר השוואתי על ההיסטוריה של לוחמת הגרילה. ספר מעניין, אבל סובל מעריכה רשלנית משהו (לא אופייני להוצאת מערכות)

"יסורי ורתר הצעיר" של גטה וגם באמצע

"תקנות בית השכר"/ ארווינג. מאוד נהנה משניהם, למרות שעם ורתר צריך "להילחם" קצת.

ל א

New member
אני תקוע

עם "מעשה שפחה" של מרגרט אטווד. סופרת אהובה עלי מאוד אבל הספר הזה באמת משעמם. אז אני קורא כל יום פרק. תרגול במשמעת עצמית. הייתי עוזב את הספר, אבל לא נעים לי מהפרצוף של מרגרט בכריכה האחורית אז אני ממשיך לקרוא. במקביל אני קורא כל מיני דברים לא מעניינים שמטרתם לקדם אותי בחיים או לפחות להפסיק את הדריכה במקום (אבוד, אבוד), ולכן לא אפרט.

Ayelet S

New member
בתור מי שרק התחילה לקרוא הספר

הנ"ל, דברייך לא נשמעים לי מעודדים במיוחד
אבל, אני אמשיך ואתן לו צ'אנס כי אני פשוט רוכשת הרבה כבוד למרגרט וזוכרת לה חסד עקב כל יצירותיה האחרות מהן מאוד נהניתי.

ל א

New member
גם אני אוהב לקרוא אותה

"הכלה השודדת" היה מעולה במיוחד. אבל השפחה משעממת.

Rivendell

New member
נו, תראה מה זה, דווקא את "הכלה"

לא אהבתי, וזה הספר היחיד שלה שלא אהבתי

ל א

New member
כרגיל, אני ואתה מסכימים

לא צריך לרוץ לסי אן אן לראות שזה נכון.

למעלה