מה אתם קוראים כעת ?

Ayelet S

New member
מה אתם קוראים כעת ?

אני התחלתי – סוף כל סוף – את "מעשה בשפחה" של אטווד. קראתי איזה 35 עמודים ו....קשה לי להתבטא לכאן ולכאן. כנראה שנדרש זמן ע"מ להיכנס לאווירה של הספר. נו טוב, נראה איך יהיה ההמשך….

Harleydude

New member
אני חושב

שלכולם קשה להתבטא בקשר לספרים שהם עוד לא סיימו, אבל אהבתי את נושא השרשור :) אני כרגע, כבר זמן מה, קורא את התופת של דנטה, קראתי כבר בסביבות ה120 עמודים, ועד עכשיו זה פשוט מטורף.. קשה להסביר.. אני אכתוב המלצה כשאני אסיים.

aiz1983

New member
אני קורא

נערה בתרדמת של דאגלס קופלנד חמוד מאוד בינתיים (עמוד 54) ומרתק בדרך כלל..

Deosette

New member
יא איפה מצאת את התופת?

מעניין איפה אפשר למצוא בעברית את קומדיה אלוהית?

מירטל

New member
בכמה מקומות.

א. בבית הספרים הלאומי בירושלים ( מבחינה חוקית- אמור להיות שם כל ספר שהוצא אי פעם בעיברית). ב. בספריה בהר הצופים ( יש שם רק צילומים של המקור). ג. אני חושבת שראיתי את "התופת" לפני שבוע בערך בחנות לספרים משומשים באזור כיכר רבין, אבל המוכר אמר שזה לא למכירה

Arana

Well-known member
מנהל
ראיתי בספריית מכללת אשקלון

לדעתי רק חלק אחד. שווה לבדוק בספריות של אוניברסיטאות אחרות.

מירטל

New member
dragonquest

של אן מקפריי, ואני חושבת שזה אומר שאני צריכה להשיג דחוף ספרים של סופרים... קצת יותר טובים.

siv30

New member
לא הבנתי../images/Emo35.gif דווקא אן מקקאפרי מעולה

ואני חושבת שגם ריוונדל חולקת איתי את דעתי לפחות בקשר לכך שאן וקוני הן המלכות הבלתי מעורערות של ספרות פנטסייה ומד"ב

מירטל

New member
לדעתך.

לא קראתי שום ספר של קוני ( אני אשמח לקבל המלצה אם היא כותבת פנטזיה) , אבל אני בהחלט מעדיפה את הוב על פני מקפרי.

Rivendell

New member
מק'קפרי ללא ספק מלכה אמיתית

בתחום המד"ב. הספרים שלה עמוקים ומורכבים בצורה מדהימה, והכתיבה שלה נפלאה.

מירטל

New member
אני כנראה התבלבתי.

האם מק'קפרי וקוני הם אותו אדם? אם לא, אפשר המלצה על ספר של השני(ה)?

Rivendell

New member
בהחלט לא.

אן מק'קפרי היא סופרת אחת שכבודה במקומה בהחלט מונח, וקוני ויליס היא סופרת אחרת שלא נופלת ממנה בכלום (ואפילו עשיתי ביניהן השוואה פעם). מק'קפרי כותבת מד"ב רך, ויליס כותבת מד"ב חברתי (ואני מקווה שוב שאני לא מתבלגנת לחלוטין עם ההגדרות). המלצות על כל הספרים של ויליס יש לנו כאן. תרדי עד לאות "ו'"ושם תמצאי את כל הספרים שלה שיצאו בעברית, ומאמרים עליהם.

nony11

New member
יהמלצה בבקשה

עפ איזה ספר של מקקפרי להתחיל? כמה הסתיגויות: אני מבקש שם של ספר אחד בלבד. בלי הקדמה ובלי אפילוג. פשוט את השם (מה שנשאר לי מהשכל עובד נורא לאט, וגם את החלק הזה אני צריך על מנת לבחור לאן לברוח, אז בבקשה). כמו כן, שאלתי על סארטר, כנ"ל, עם מה להתחיל? תודה מראש וחג שמיח.

Rivendell

New member
לדעתי:

The Rowan שאני לא בטוחה איך תורגם וקח בחשבון שמק'קפרי כותבת בסדרות.

nony11

New member
עבודה עבודה עבודה

מי יכול לעזור לי, איך תורגם ""the rowan"?

מירטל

New member
לא תורגם.

אני חושבת שהספרים המתורגמים היחידים שניתן להשיג של מקקפרי הם מסדרת רוכבי הדרקונים של פרן, והם, לפי הסדר: מעוף הדרקון, מסע הדרקון, ודרקון לבן.

Rivendell

New member
גם "שירת הגבישים" תורגם

וגם הוא מצויין. אבל איך לא תרגמו את The Rowan??? ממש עצוב.

מירטל

New member
מסכימה.

למרות שאני זוכרת שראיתי את הספר הזה פעם אחת בחנות של ספרים משומשים, ודי קשה להשיג את הספרים שלה דרך סטימצקי.

Boojie

New member
סטימצקי?

מה פתאום לחפש ספרים בסטימצקי? ספרים באנגלית מחפשים במקומות אחרים. אני לא מכירה בערים אחרות בארץ, אבל בחיפה "מסחר הספר" (הדר, החלוץ פינת שפירא) הוא מקום מצוין להתחיל בו. בחדר האחורי של החנות יש להם מדפיות שלמות של ספרים באנגלית (גם מחוץ לחנות יש, אבל שם הם לא מסודרים), כולל שתי מדפיות (או יותר) של מדע בדיוני. שם קניתי את כל סדרת Rowan, ועוד המון ספרים אחרים של מקאפרי. ושל סופרים אחרים, כמובן. בנוסף, שווה להציץ מדי פעם בבוורליז. הספרים שם משומשים, זולים ומתעדכנים כל הזמן.

מירטל

New member
ירושלמים ../images/Emo13.gif

שמגיעים לחיפה פעם בשנה בקושי ( וכן, בטח, פעם אחרונה שהייתי באיזור השארתי בסביבות המאתיים שקל על ספרים שם, אבל בכל זאת).

למעלה