מה אתם קוראים כעת ?

Boojie

New member
ו"הספינה המזמרת".

וכפי שאמר היינליין, כשהשאלה היא "למה", התשובה היא "כסף". היום עשיתי סדר בספרייה שבחדר השינה שלי (בימים הקודמים קרעתי את התחת על ערימות הספרים הבלתי נגמרות שבחדר העבודה). אם יהיה לי כוח, אני אצלם את זה אחר כך ואביא תמונה.

siv30

New member
אני עם ...

הארורים - אנטוניו לובטש, ספר כבד ביותר וצפוף. לפעמים אני לא מצליחה לעקוב אחרי הכתיבה שלו.
נפילת היפריון, דן סימנס, הספר השני בקאנטוס של היפריון.
קלישנדרה, אן מקקאפרי, ההמשך של זמרת הגבישים.

danieljj

New member
אני עם "ידיעה על חטיפה"

של גבריאל גרסיה מרקס, על תופעת החטיפות בקולומביה.

siv30

New member
הספר קצת מוזר ולא בשיגרה של גבריאל

גרסיה המוכר והטוב.

Springy

New member
קראתי באוגוסט...

לא המון זמן לפני חטיפת הישראלים. ספר מאוד מעניין, אבל בהחלט לא דומה לסגנון הכתיבה הרגיל של מרקז, והיה בו משהו מעט מתיש. לא "נעים" לקריאה, אבל זה כמובן לא נושא נעים...

danieljj

New member
אני עם "ידיעה על חטיפה"

של גבריאל גרסיה מרקס, על תופעת החטיפות בקולומביה.

Deosette

New member
אני קוראת בו זמנית כמה ספרים

כי אני כזאת עם מצבי רוח... אז יש את "המסעדה בסוף היקום" של דאגלס אדמס, כבר מסיימת וממשיכה לספר הבא בסדרה. ספר אחר הוא "גוגל" של נבוקוב, לא משהו... והפילוסופיה של קאנט מאת שמואל הוגו ברגמן.

Fell

New member
ופה

'האפר של אנג'לה' מאת פרנק מק'קורט שרציתי לקרוא משום מה (לא יודעת למה. בטח הפורום הזה היה מעורב במחדל) אבל אני לחלוטין לא מתלהבת. סתמי וחוזר על עצמו והרבה יותר מדי נכתב-כדי-שיעשו-מזה-סרט. ולא מעניין אותי שזה באמת קרה. אחרי זה מחכים לי אהבה בימי כולרה וספר מוזר שאבא השיג לי מאיתמר-'במעלה המדרגות היורדות' מאת בל קאופמן שאם מישהו פה שמע עליו אני אשמח לשמוע את דעתו. פל, ללכת לישון או לא ללכת לישון? זאת השאלה.

Rivendell

New member
"האפר של אנג'לה" - אני ממש לא מסכימ

ה!!!!! ספר נפלא. מרגש ואמיתי. ואני ממש לא חושבת שמק'קורט חשב שזה יהיה סרט בסוף.

א ר נ ה

New member
"במעלה המדרגות היורדות" היה

מפורסם מאד לפני כ-30 שנה. המחברת בל קאופמן היא נכדתו של שלום עליכם, אבל אני לא שמעתי על שום ספר נוסף שלה. הספר מספר על בחור שקבל משרת מורה בבי"ס בשכונת מצוקה בניו-יורק משום שלא הצליח להשיג משרה במקצועו, ועל התמודדותו עם הקשיים ומצוקות התלמידים. עפ"י הספר נעשה סרט עם סידני פואטייה כשחקן ראשי. הסרט נקרא, למיטב זכרוני, "שלום לאדוני" או משהו דומה, והיה בזמנו להיט. "אהבה בימי כולרה" - נפלא. קריאה נעימה.

Fell

New member
שמעתי על הסרט..

רק שבמעלה המדרגות היורדות זה על בחורה.. או וול.

ILet

New member
הסרט עם סידני פואטייה

נקרא: לאדוני באהבה. משחקת שם גם לולו. לא ידעתי שהסרט נעשה ע"פ איזשהו ספר. למען הגילוי הנאות, בזמן הצפייה בסרט התאהבתי נואשות בסידני פואטייה, ואני שומרת לו אמונים עד היום [יחד עם רומן גארי].

surfboy

New member
אני כרגע עם...

שנת מותו של ריקרדו ריש/זוזה סאראמגו אני בעמוד 130 ונהנה מאד!!!! ואחר כך מחכה לי אידיוט של דוסטויבסקי על שני כרכיו

Mנטה

New member
ראשית ישראל, ואחריו מחכה לי סוכריה

טעימה במיוחד ששכחתי את שמה, אז כשיגיע הזמן אפרט
ראשית ישראל מרתק בטירוף, אבל אותי הוא לא מספיק משכנע...

Rivendell

New member
אני עכשיו ממש בסוף

"האיש שצפה ברכבות" של סימנון, והתחלתי במקביל את "מובטלינה" שהגיע אליי במקרה השבוע
צפו ביקורות בקרוב.

אני חושב שאת יכולה בשקט לוותר על

"מובטלינה": נבוב, ריקני, אמנם משעשע לפרקים אבל די בזבוז זמן.

למעלה