מה אתם חושבים

aloniguy

New member
את אומרת

"בלי להכפיש או להעליב, פשוט מנקודת מבט שלי על כנות , האנשים, הסוסים והמקום" ואז את מתחילה להכפיש באמת.... ודי להציב עובדות על כנות... ושירלי תרגעי קצת זה לא אישי...

שירלי317

New member
אני רגועה

וזה כן אישי במובן מסוים.. כי סך הכל אמרתי מה שאני מרגישה ואתה בא ומביא לי עובדות חותכות נגד מה שאני מרגישה ומה שאמרו לי ואיך שהתייחסו אלי, אז תסלח לי, אבל זה לא הולך ככה.. וכנראה שאתה באמת לא מכיר אותי.. וזה עצוב..

aloniguy

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

עד כדי כך? ואני זוכר שאבא שלך עשה לך פאדיחות ליד יקי בהתחלה של הקורס, שהוא אמר ליקי כמה שהתרשמת וזה.... חחח כולך היית אדומה... את יודעת על מה אני מדבר?

מור 12345

New member
חחחח כן

אבל זה לא היה אבא שלי זה היה אבא של תומר כי באתי איתו למבחנים ....

aloniguy

New member
שולטים....

א' 2006 ישלטו יותר.... חחח סתם... את באה למבחנים החוזרים?

לודמיר

New member
אני יודעת דברים שאת לא יודעת ויש

סיבה שלא הזכרתי אותה, וזה לא מרעות, כי אני מתה עליה. את לא יודעת הכל, אז לפני שאת אומרת משהו, תחשבי...

שירלי317

New member
אני חושבת מספיק

ואני גם יודעת דברים שאת לא יודעת ואת רב הדברים שאת יודעת בעניין של הדס אני די בטוחה שאני כבר יודעת.. בקיצור.. רק ציינתי שצריך לציין שגם הדס מדריכה בכנות פשוט כדי שהבנאדם ששאל יקבל את כל המידע.. שבוע טוב

lioralmon

New member
שנת שירות

מה אתם אומרים על השנשינים שם, הם נמצאים הרבה באורווה, או שזה חלק קטן מהשנת שירות שם- הרכיבה.

aloniguy

New member
יש כמה אפשרויות...

אתה יכול להיות ש'ש אורווה.... שרק רק באורווה ויש אפשרות לרכב, לפעמים כל יום וכמה פעמים ביום אפילו.... לקבל שעורים מיקי, ואולי אפילו להתחרות... ואפשר להיות ש'ש רגיל כאילו שעובד עם התלמידים וכו'.... אבל אני יודע שדי קשה להתקבל.... מתקבלים כל שנה 10 מתוך 170 ולפעמים 200.... כי זה מקום די מבוקש... אם תרצה פרטים יותר בהרחבה אתה יכול לפנות אלי במסרים...

מתנוטי

New member
אם אני רוכב מערבית ואז

עובד לשם? יענו שולט בסוס (הייתי אמור להתחרות השנה) כמה שיעורים בערך עד מתי שאנ י אתחיל לקפוץ?

aloniguy

New member
תראה....

היו אצלנו ש''שנים שעברו הסבה מווסטרן לאינגליש, ואם תתקבל תאמין לי יהיו פתרונות, כאילו לא יהיה מצב שתהיה תקוע.... ועד שתתחיל לקפוץ זה די תלוי בהתקדמות שלך, אבל אם אתה רוכב ווסטרן אז אני מאמין שאת השלבים של ההתחלה של טרוט קימה קאנטר וכל העיניין של הפחדים לא יהיו ממש בעיה, אבל לפני שתתחיל לקפוץ יצתרכו לשנות לך את הישיבה קצת.... חחח

aloniguy

New member
בבקשה.... ותראה

אם אתה רוצה עוד פרטים ויש לך שאלות אתה תמיד מוזמן לפנות במסרים....

HorseWitch

New member
גיאצצצצצ

שלח לי או תעלה לפה תמונה שלך עם פורסטיטו בקפיצה ואני אשתדל להיות יצירתית..חח.. אני אצייר לך את זה.. אם יצא לי.. ובלי קשר דבר איתיייי

למעלה