מקוםם מצויין!!
בוא אני יספר לך קצת על האנשים: ג'יין- זאתי שמטפלת בסוסים. אתה יכול לשאול כל רוכב שהיה אי פעם בכנות, איזה בנאדם מדהים היא! בוא נאמר, שאת החברה שמתחרים עכשיו מכנות, היא גידלה מגיל אפס, והייתה כמו אמא שנייה שלנו. יקי- אחד המאמנים הכי טובים בארץ, חוויה לעשות אצלו שיעור. אבל הוא לרוכבים היותר מתקדמים. מור- מצויינת עם ילדים ועם רוכבים מתחילים. האווירה: כיף, כולם ביחד, צחוקים יחד עם ג'יין ויקי. מכבדים כל תלמיד בפני עצמו, וכל אחד מקבל יחס בנפרד. הסוסים: מדהימים. כל מדריך יכול לספר לך שהסוסים בכנות, הם סוסים מיוחדים. יש להם לב כ"כ רחב בגלל איך שמטפלים בהם. הסוסים הכי טובים לילדים וללמוד עליהם לרכב. כל עוד אתה לא תסתמך עליהם לעשות רמה ד' בדרסאז' ו-130 בקפיצות, הם יעשו ההההכל. הטיפול בסוסים: מה שג'יין עושה עם הסוסים זה פשוט מדהים. כל אחד הוא הבייבי שלה. היא מתנהגת אליהם כמו אל תינוקות. מנקים אותם כל יום, וטוב שג'יין גם לא מנגבת להם את התחת אחרי שהם מחרבנים.. חחח... זהו. אני יכולה להגיד לך, שכנות זה אחד המקומות היותר מדהימים שקיימים, גם בשביל רוכבים וגם בשביל הסוסים. אני יודעת להשוות כי הייתי גם במקומות אחרים. לא שאני אומרת שהם לא טובים, הם היו מצויינים. אבל זה לא אותו הדבר בכנות. לא יודעת איך להסביר לך. בקיצור, ממליצה בחוםםםםםם!