אממ...
הקטע זה שאני קרעתי את התחת, כמובן שגם אחרים.. אבל תודה שאני השקעתי שעתיים אם לא שלוש בשייאן במשך השבוע האחרון שלי בכנות כשהוא חזר כולו במצב זוועתי.. ואני טיפלתי בשאדו במשך יותר מחודש (בלי קשר לעובדה שעשיתי עליו ת'קורס) ופתרתי אותו סופית מהגרדת לכל החיים שלו.. אני השקעתי באורווה בדברים שאף אחד לא שם לב אליהם.. נכון, הערכה והתודות וכל זה לא בא חינם וזה מגיע אחרי הרבה זמן.. אבל בכל זאת, עשיתי מספיק דברים בגלל שאיכפת לי מהוסים המדהימים שם, אבל לקחו אותי כמובן מעליו.. ונכון שהתכוונתי גם אליך במובן של הפרוטקציות אבל זה גם בגלל איך שיקי מתייחס לפאני ואפילו להדס.. וזה בעקבות הרבה שיחות שלי עם הדס שאני אפרט, כי זה ממש לא מתאים פה ועכשיו ובכלל.. אבל אני אמרתי את הנקודת מבט שלי על יקי וג'יין ועל החווה.. ולי אישית יש הרבה דברים להגיד ליקי בנוגע להרבה נושאים.. אחד מהם אתה שמעת ב"ישיבה" שהייתה בתחילת השנה בנוגע לעונת תחרויות והכל... שלפי דעתי זה חוצפה קצת.. ותאמין לי.. שאם אני הייתי נשארת בכנות השנה והייתי רוצה לצאת לתחרויות דרסז' (כמו פאני) היית רואה עד כמה הכל שם בא עם פרוטקציות או פוליטיקה מפגרת.. היית רואה עד כמה לקרוע ת'תחת לא תמיד אומר שתקבל הערכה ושלא יקחו אותך כמובן מעליו.. וחוצמזה, אני יודעת שאני לא היחידה שקרעה ת'תחת.. כל החבר'ה נותנים ת'נשמה.. ואולי אני לא היחידה שלקחו אותה כמובן מעליו.. אבל אני אישית פשוט מאוד נפגעתי מדברים שנאמרו ונעשו, ולי אישית לא התאים היחס הזה, אז לקחתי את העצמי בידיים ועברתי, עשיתי שינוי שדווקא עשה לי ממש טוב לנשמה ולאופי וגם לרכיבה (ואפילו הדס אומרת שהרכיבה שלי השתפרה בהרבה) וזה רק בגלל האווירה.. בכנות הייתי כמעט כל פעם חוזרת הבייתה בעצבים ובוכה.. ולא בגלל שאני בנאדם רגיש ואלי נפגעת קצת יותר מדי בקלות.. (מה שקורה הרבה פחות עכשיו) פשוט בגלל שהרגשתי שאני אוויר לפעמים.. שאני מטפלת שעתיים ברצף בשאיין ואחרי זה עושה איתו טיול כדי שלא יהיה כזה מסכן, בגלל שכאב לי הלב עליו כי פשוט נשמה טובה, ובעצם הייתי צריכה להילחם כדי שיתנו לי לטפל בו כשבקושי הזיזו בשבילו אצבע ועוד אחרי זה ג'יין בכלל לא אמרה לי תודה, לא העריכה את זה בגרוש.. פשוט לקחה אותי כמובן מעליו בגלל שהיא כנראה ידעה שלא משנה אם היא תגיד תודה או לא, פשוט בגלל שכאב לי הלב עליו אני אשקיע את הנשמה בו והיא תקבל את זה בחינם... וזה פשוט הרבה דברים שנאספו, נאגרו.. והכל ייחוד אלי.. מקומות ואנשים שונים מתאימים לאנשים שונים.. זה פשוט ככה.. ואתה, אלוש והסוסים בכנות הם הסיבה היחידה שאני באה לבקר שם.. בכל מקרה, זה מה שאני מרגישה וחלק מהסיבות שעזבתי.. אבל זה ייחודי לי.. וסתם נהיה לי מצב רוח מוזר אז קצת פרקתי פה כל מיני דברים.. אל תשימו לב אלי...