מה אתם חושבים

aloniguy

New member
ודוגמא אחת

שפרוטקציות שהזכרת, אפילו שלא אמרת את זה אני מבין שהתכוונת אליי, אני לא מסכים אבל זה לא משנה אני יודע שכל מה שאני מקבל עכשיו מיקי וג'ין אני מקבל מהרבה עבודה קשה במשך השנים.... דוגמא למשהו שאין לו פרוטקציות ומתחיל להרגיש את הפריווילגיות של משהו שבאמת משקיע מכל הלב... אם יהיה לך זמן תשאלי אותו בבצפר על היחס שהוא מקבל מיקי.... בתקופה האחרונה הוא לא מרגיש ממש טוב עם ג'יין אבל תשאלי אותו איזה יחס הוא מקבל מיקי, בקשר לתחרויות הוא ידאג לו שתמיד הוא יצא! לפני 2 תחרויות לא היה ממש סוס שיואב יוכל לרכב עליו בתחרות אז יואב שאל אותו על מי הוא ירכב אז יקי אמר לו: אני יסדר לך משהו אל תדאג... ובכלל כל מי שעשה את הקורס שדיבר עם אנשים שעשו את הקורס לפני כמה שנים שמע על יקי שהוא קשוח, רע ואף פעם לא מחייך, ומי שעשה את הקורס יכול להגיד שזה לא ככה.... יקי השתנה מאודדדד....

חובן

New member
גיא אני עד לזה

יקי השתנה המון הוא נהיה חייכן ובדרן....הוא דאג לנו בימי שישי בערב המון והוא צחק איתנו הוא היה אחלה קורס א 2005 לא רואים כלום בעיניים

aloniguy

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אין אתה סטלן אחי...

חובן

New member
אוי אתה תימני איכותי אני אומר לך

ומי שיבוא להשלמות ב- 30 יהיה מצחיק ואני בטוח בזה!!! מי שמשלים הוא רוכב טוב!! ואה הסטלן מבינינו אחי

שירלי317

New member
הוא אולי השתנה מהבחינות האלה..

אבל מהרבה בחינות הוא נשאר כמו תמיד... זה תלוי מה טיב היחסים איתו וכמות הפרוטקציות והסיטואציה עצמה..

aloniguy

New member
שוב...

אם תסתכלי על יואב תראי שזה סותר את כל מה שאמרת... ליואב אין שום פרוטקציות והוא לא החבר הכי טוב שלא בואי נגיד ככה.... חחח

cooling gel

New member
מגניב? אתה בטוח?../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ניראה לך שמגניב זאת המילה שתתאר הכי טוב את מה שהולך להיות שם??? אה ויקי הוא אחלה- ממש הפתיע לטובה(בדרך כלל)

קודם כל........

יקי הוא הממללךך, לא הייתי נסחף להערצה ולפעמים הוא יכול להיות ממש מפחיד.... (כשהוא רץ אחרינו וצועק: "אני בא לעשות חיפוש בחדרים")-בדיחה שאף אחד לא ממש הבין! ודבר שני- לכל הדרסג'ניקים באשר הם: הפעמים היחידות שאנחנו צריכים/אמורים לרחף זה באקסטנדד, במידיום או מקסימום בצ'יינג'ס (פליינג יו נו?) בטח ובטח שלא מעל מכשולים, ועוד בבחינה מה דה פאק???!!!!

שירלי317

New member
אממ...

הקטע זה שאני קרעתי את התחת, כמובן שגם אחרים.. אבל תודה שאני השקעתי שעתיים אם לא שלוש בשייאן במשך השבוע האחרון שלי בכנות כשהוא חזר כולו במצב זוועתי.. ואני טיפלתי בשאדו במשך יותר מחודש (בלי קשר לעובדה שעשיתי עליו ת'קורס) ופתרתי אותו סופית מהגרדת לכל החיים שלו.. אני השקעתי באורווה בדברים שאף אחד לא שם לב אליהם.. נכון, הערכה והתודות וכל זה לא בא חינם וזה מגיע אחרי הרבה זמן.. אבל בכל זאת, עשיתי מספיק דברים בגלל שאיכפת לי מהוסים המדהימים שם, אבל לקחו אותי כמובן מעליו.. ונכון שהתכוונתי גם אליך במובן של הפרוטקציות אבל זה גם בגלל איך שיקי מתייחס לפאני ואפילו להדס.. וזה בעקבות הרבה שיחות שלי עם הדס שאני אפרט, כי זה ממש לא מתאים פה ועכשיו ובכלל.. אבל אני אמרתי את הנקודת מבט שלי על יקי וג'יין ועל החווה.. ולי אישית יש הרבה דברים להגיד ליקי בנוגע להרבה נושאים.. אחד מהם אתה שמעת ב"ישיבה" שהייתה בתחילת השנה בנוגע לעונת תחרויות והכל... שלפי דעתי זה חוצפה קצת.. ותאמין לי.. שאם אני הייתי נשארת בכנות השנה והייתי רוצה לצאת לתחרויות דרסז' (כמו פאני) היית רואה עד כמה הכל שם בא עם פרוטקציות או פוליטיקה מפגרת.. היית רואה עד כמה לקרוע ת'תחת לא תמיד אומר שתקבל הערכה ושלא יקחו אותך כמובן מעליו.. וחוצמזה, אני יודעת שאני לא היחידה שקרעה ת'תחת.. כל החבר'ה נותנים ת'נשמה.. ואולי אני לא היחידה שלקחו אותה כמובן מעליו.. אבל אני אישית פשוט מאוד נפגעתי מדברים שנאמרו ונעשו, ולי אישית לא התאים היחס הזה, אז לקחתי את העצמי בידיים ועברתי, עשיתי שינוי שדווקא עשה לי ממש טוב לנשמה ולאופי וגם לרכיבה (ואפילו הדס אומרת שהרכיבה שלי השתפרה בהרבה) וזה רק בגלל האווירה.. בכנות הייתי כמעט כל פעם חוזרת הבייתה בעצבים ובוכה.. ולא בגלל שאני בנאדם רגיש ואלי נפגעת קצת יותר מדי בקלות.. (מה שקורה הרבה פחות עכשיו) פשוט בגלל שהרגשתי שאני אוויר לפעמים.. שאני מטפלת שעתיים ברצף בשאיין ואחרי זה עושה איתו טיול כדי שלא יהיה כזה מסכן, בגלל שכאב לי הלב עליו כי פשוט נשמה טובה, ובעצם הייתי צריכה להילחם כדי שיתנו לי לטפל בו כשבקושי הזיזו בשבילו אצבע ועוד אחרי זה ג'יין בכלל לא אמרה לי תודה, לא העריכה את זה בגרוש.. פשוט לקחה אותי כמובן מעליו בגלל שהיא כנראה ידעה שלא משנה אם היא תגיד תודה או לא, פשוט בגלל שכאב לי הלב עליו אני אשקיע את הנשמה בו והיא תקבל את זה בחינם... וזה פשוט הרבה דברים שנאספו, נאגרו.. והכל ייחוד אלי.. מקומות ואנשים שונים מתאימים לאנשים שונים.. זה פשוט ככה.. ואתה, אלוש והסוסים בכנות הם הסיבה היחידה שאני באה לבקר שם.. בכל מקרה, זה מה שאני מרגישה וחלק מהסיבות שעזבתי.. אבל זה ייחודי לי.. וסתם נהיה לי מצב רוח מוזר אז קצת פרקתי פה כל מיני דברים.. אל תשימו לב אלי...

aloniguy

New member
טוב תראי....

דבר ראשון אין דבר כזה להפתר מגרדת לכל החיים... דבר שני יש סיבה למה שקורה עפ פאני אבל זה גם לא לכאן.... ואם זה פרוטקציות תסבירי לי בבקשה את המקרה עם יואב? ועובדה שפאני כן יוצאת לתחרויות דרס'ז, הסיבה שפאני עכשיו לא יוצאת היא סיבה מקצועים שאפילו הדס אמרה לה את זה.... היא פשוט לו מוכנה... ושוב אותי לא לוקחים כמובן מאליו... את יואב לא.... את מתן לא... את אחותי לא.... ועוד פעם משהו שאמרתי מקודם.... בכנות נכון, זה די ידוע הציפיות מאוד מאוד גבוהות יש לחץ והכל, אבל בסוף שאתה מקבל את ההערכה וסומכים עלייך אז אתה מרגיש הכי טוב בעולםםםםם.... ונכון אולי יש מקומות שאתה מקבל הערכה כזאת גבוהה על ההתחלה אבל אז יבוא משהו חדש שלא יעשה כלום בחווה ויקבל את אותו יחס שאת מקבל אפילו שאת וותיקה שם נראה איך תגיבי... וכל הקטע עם שאיין.... אם את עושה את זה מכל הלב ובאמת בשביל לעזור לו אז לא צריך להיות אכפת לך אם יגידו לך תודה או לא, לא צריכים להגיד לך תודה על כל דבר שאת עושה, אלא אם כן את עושה משהו אישי בשביל ג'יין או יקי, אבל כאן את עוזרת לסוס שתאמיני לי ג'יין עושה המון בשבילו, והגרדת הזאת היא גרדת תקופתית שהיא הייתה עוברת עם הזמן, אז בתקופה שגיין לא הייתה בכנות אז אורי לא שמה לו את החומר זה לא נורא כל כך, את טיפלת בו - כל הכבוד אבל תתפלי בו בשבילו, בשביל שאת תרגישי יותר טוב ולא בשביל שיגידו לך תודה.... ואני לא תוקף... חח סתם וויכוח

שירלי317

New member
גיא

יש כזה דבר להפתר מהגרדת לכל החיים או לפחות לפי הסטטיסטיקות של ההשפעה של החומרים של אמא שלי במצב של שאדו למשל זה סביר להניח יהיה עד סוף חייו או לפחות ל5-6 שנים הקרובות אלא אם כן הוא יעבור טראומה כלשהי שעלולה להחזיר את הגרדת.. אבל זה כבר קשור לחומרים של אמא שלי שיש הוכחות שהם מרפאים את הגרדת אבל אני לא אכנס לזה פה כי זה לא קשור.. והמקרה עם יואב גם יש לו הסבר לפי דעתי אבל אני לא אכנס אליו פה.. כי כבר נמאס לי להסביר את זה... וכל השאר זה פרוטקציות לגמרי, אתה, אלה, מתן.. אולי לא פרוטקציות בלבד.. כי אני יודעת שאתם משקיעים ועובדים קשה.. אבל בכל זאת, הפרוטקציות האלה מהוות חלק נכבד מהעניין... לא התכוונתי שמתייחסים לכולם שווה ושאם מישהו חדש ובקושי מזיז אצבע צריך להעריך אותו ולהגיד לו תודה כמו שמעריכים מישהו שהוא ותיק ועובד כמו חמור.. התכוונתי שפרוטקציות לא צריכות להשפיע על עניין ההערכה, ולהפך, אם מישהו חדש עובד קשה צריך להעריך את זה בדיוק כמו מישהו ותיק שעובד באותה צורה או לפחות בצורה דומה, זה תלוי בוודאי בסיטואציה.. אבל אני חושבת שהסברתי את עצמי מספיק טוב.. והקטע עם שאיין ושאדו, באמת שעשיתי מכל הלב.. והעניין עם הגרדת של שאיין היה רק בגלל שכנראה לא טפלו בו בזמן שהוא היה איפה שהוא היה בזמן הקורס.. אז נכון, עשיתי את זה והשקעתי בו כי זה גם עשה לי טוב.. ולא ציפיתי שיפרסו שלטי תודה או משו כזה... אבל סך הכל אני אומרת שבכללי לקחו אותי כמובן מאליו.. וזה משו שאולי אתה לא רואה כי אתה קצת מסונוור וקצת רואה את העניין מנקודת המבט שלך כשיקי וג'יין מתייחסים אליך בהמון הערכה והכל.. שחלק מזה זה באמת כי אתה עושה הרבה בשביל כנות והכל.. אבל אתה רואה את זה מנקודת המבט שלך בדיוק כמו שאני רואה את זה מנקודת המבט שלי.. וזה לגיטימי לגמרי.. פשוט אתה לא יכול להגיד לי שמה שאני מרגישה לא נכון או שהדרך בה התייחסו אלי לא נכונה, כי יש גם דברים שאתה לא יודע.. ואולי גם לא צריך לדעת.. חוצמזה בעניין של פאני אני יודעת כמה דברים שאתה אולי לא יודע.. והקטע המעצבן הוא לא קשור בכלל לעובדה אם היא מוכנה או לא לצאת לתחרויות.. ושוב, אני יודעת כמה דברים שאתה לא יודע... אז לסיכום אני ממש לא מתכוונת להתווכח איתך, בצורה מתורבתת עד כמה שהיא תהיה, אני לא מתכוונת להתווכח עם אף אחד על מה שאני מרגישה או על איך שהתייחסו אלי כי זה מה שאני מרגישה ויש דברים שלא כולם יודעים ולא לוקחים בחשבון ויש דברים שלא כולם צריכים לדעת.. ואני מבינה שאתה לא תוקף.. אבל תנסה לברר אולי לפעמים למה בעצם זה נראה כאילו אני מגזימה.. חשבת פעם שאולי ה"הערצה" שלך כלפי יקי וג'יין, שהיא לגיטימית ובמצבים מסוימים אף נכונה, אולי לפעמים היא מסנוורת אותך ואתה לא רואה דברים שקורים? בדיוק כמו שבנאדם אוהב מישהו ולא מוכן לראות את הפגמים שבו וחושב שהוא כביכול מושלם.. בקיצור, הוויכוח הזה, מתורבת כמה שהוא יהיה, זה לא לפה ולא עכשיו.. אם אתה רוצה נמשיך אותו בהזדמנות ואני כבר אסביר לך כמה דברים..

aloniguy

New member
....

לכל הדברים שאמרת יש לי מה להגיד.... אבל הרוב לא לפה... רק על החלק של הפרוטקציה אני יגיב.... הקטע עם יואב זה פשוט עובדה... את לא יכולה להתווכח עם עובדות... יואב עבד קשה מאוד בשביל להוכיח את עצמו... והנה הוא מתחיל להרגיש את זה... תשאלי אותו... וברור לכולם שיקי ויואב לא החברים הכי טובים ואין ליואב פרוטקציות כי אין שום קשר מקצועי בין ההורים של יואב לבין יקי, והם גם לא חברים.... אותו דבר עם מתן... מתן גם מתחיל להוכיח את עצמו והוא מקבל יחס כראוי... ועכשיו לחלק שלי ושל אחותי.... אם באמת היה לנו פרוטקציות ויקי היה מתייחס אלינו כמו שהוא מתייחס אלינו הוא היה נותן לי יחס טוב מההתחלה! וזה כל כך לא קרה.... אכלתי הרבה חרא בשנה שנתיים הראשונות שלי.... ולא תמיד הייתי מקבל שעורים כמו עכשיו ולא תמיד נתנו לי לרכב על סוסים כמו עכשיו... אותו דבר עם אחותי.... ואחותי מתחילה להוכיח את עצמה... אבל גם היא לפעמים הרגישה שקשה לה ולא מעריכים אותה מספיק והכל.... אבל אחרי כמה שיחות איתה היא החליטה שהיא הולכת עם זה עד הסוף ועכשיו היא מקבלת יחס טוב גם מיקי גם מג'יין וגם מרמי.... ואת יודעת כמה פעמים חטפתי על הראש בגלל משהו שעשיתי לא טוב מול אבא שלי אם את חושבת שיקי "מפחד" מאבא שלי בגלל שהוא מעליו אז את ממש טועה, כי מספיק פעמים יקי אמר לי דברים על אבא שלי, שהוא עושה לא נכון או דברים בסגנון.... פרוטקציה=שטויותתתת

שירלי317

New member
עזוב, גיא, פשוט עזוב

לכל אחד יש את הטענות שלו.. ולא התכוונתי לפרוטקציות בצורה הזאת דווקא.. אבל כמו שאמרתי כבר כמה פעמים, נדבר על זה אבל לא פה.. ואני לא רוצה להכנס איתך לויכוחים.. כי הדבר האחרון שאני רוצה זה לריב איתך
אבל אני מודה שאני לא יודעת הכל על היחסים של אבא שלך עם יקי ואני לא יודעת הכל על איך שיקי וג'יין מהתייחסו אליך ולאלה בשנים קודמות.. אבל אני יודעת מה שעובר עלי.. וזה בדיוק אותו דבר.. אתה לא יודע הכל! אז אם אתה רוצה להבין במקום לתקוע לי הוכחות ועובדות שלא אומרות כלום, אז אתה מוזמן לדבר איתי באיי סי קיו.. אבל פה וככה, זה לא ילך!

aloniguy

New member
סבבה אני מבין אותך....

אבל זה די פוגע כשאומרים שמתייחסים אליי כמו שמתייחסים בגלל פרוטקציות.... אפילו לא חלק נכבד מזה... ובמיוחד אם לא יודעים את כל הסיפור מההתחלה עד הסוף... ותראי אני עומד מאחורי כל מילים שלי וכמו שאומרים עם עובדות אי אפשר להתווכח... ועזבי אני אמרתי את שלי את אמרת שלך כל אחד יקח מזה את מה שהוא רוצה... בואי נסיים את זה...

שירלי317

New member
אז זהו.. ש

לא נראה לי שהבנת אותי לגמרי.. כי נכון שעם עובדות אי אפשר להתווכח.. אבל עובדה אחת וחשובה היא שאתה לא יודע את כל העובדות.. ונכון שגם אני לא יודעת את כל העובדות.. וממש ממש לא התכוונתי לפגוע בך, ולא התכוונתי לפרוטקציות במובן שאתה התכוונת.. ונכון שאני לא יודעת את כל הסיפור.. אבל העניין כרגע הוא בקשר למה שאני אמרתי, שאלי אישית התייחסו בדרך מסוימת.. אז מצטערת, אבל גם אתה לא יודע את כל הסיפור וכל העובדות.. ובסדר, אני אמרתי את שלי, אתה אמרת את שלך, אתה לא מוכן כנראה ממש להקשיב כי בכל זאת חשוב לי שברמה מסוימת תבין את הקטע הזה.. מה שלפי התגובות שלך אתה אולי מנסה אבל לא מספיק פתוח נראה לי למה שיש לי להגיד.. אז אתה לא מבין אותי.. אז נסיים את זה וזהו.. ואני אגיד לסיום משהו קטן, שוב.. כל מה שכתבתי על כנות והאנשים והכל, זה בגלל הסיטואציה שלי והסיפור המסובך שלי.. אז כל אחד יכול להסתכל על זה בדרך אחרת.. ואם תגידו שאני מפגרת ורגישה מדי וסתם מתנהגת כמו ילדה קטנה ומפונקת, אז זה בעיה שלכם בלבד כי לי זה מזיז את האצבע הקטנה ברגל ימין (ואפילו זה בקושי..) לילה טוב אנשים

aloniguy

New member
לא יודע....

לא זכור לי שנאמר עלייך מפגרת, רגישה מדי ומתנהגת כמו ילדה קטנה... אבל פשוט חשוב לי שידעו שכל מה שאת אומרת על כנות, זה לא עובדות - שככה כנות מתנהלת... אלא שזה מה שקרה איתך.... ובהתחלה את רשמת את זה כמעיין עובדות על כנות... שבכנות לא מקבלים הערכה וכו'... אם אנחנו מסכימים על זה שככה זה קרה איתך וזה יכול לקרות אחרת אצל אחרים אז סבבה...

שירלי317

New member
אני מראש ובפרוש

ציינתי "בלי להכפיש או להעליב, פשוט מנקודת מבט שלי על כנות , האנשים, הסוסים והמקום" ואני מדגישה, מנקודת המבט שלי! מבין? יופי.. שלום ולילה טוב!

למעלה