מה אתם חושבים על...

DeAth ScrEaM

New member
אההההההה....

נשמע שמייח.. תודה =] <אבל בכתבה הזאת, שleshiy הביא... התגובות זה.. הממ... גועל נפש! =] >

Janem

New member
מממ... אחלה חג...

אחלה אוכל... אני לא התארחתי אצל אף אחד, הם פשוט גרים רחוק... :)

SpyKid

New member
אני או אנשים שאני מכירה לא חוגגים

את זה, אבל אני לא רואה שום דבר רע שיכול להיות בחג
אולי היה אפילו נחמד להיחשף לחגים של תרבויות אחרות...

vk3

New member
לא חוכמה להביא קישור להודעה של מפגר

אדם אוויל פשוט, שאלוהים שכח להעניק לו שכל או סתם אחד שרצה למשוך תשומת
. לא חסרים כאלה בעולם, אבל זו גם לא סיבה לתת להם או לשטויות אותם הם פולטים יחס מועדף

אויי.. כמה אנשים יש כמוהו....

שבשבילם יום השואה (רצח של 6 מליון בני אדם) הוא חג.. (של אשכנזים כמובן!) והתגובה של אותו דולבאיוב היא עוד יחסית עדינה.. יש כאלה שאומרים בדיוק את אותם דברים רק הרבה יותר בחומרה..

vk3

New member
התאכזבתי מתגובות האנשים בפורום...

חבל שנגררתם לפסים אישיים ודברים הגובלים בגזענות ושנאה
כמו שאנחנו לא מבינים ולא מכירים את המימונה, כך גם ראש השנה האזרחי זר להם ( דוגמא אחת מתוך מיליוני כאלה)
אין בזה כול פלא... היסטוריה לא תשנו וכול זה חקוק בה. להתחיל להסתכסך על מי אוכל מה ומתי ועד כמה כול אחד מאיתנו יהודי, מבחיל אותי
בסוף כול סוף כול אחד חוגג חופשי, אבל עם חלק מהתגובות פה אל תתפלאו אחר כך למה אנחנו " בולסי חזיר גויים" שמתבקשים לחזור לרוסיה. Bojie oduvanchiki... חלקכם פה ממש דור ההמשך של שנאת החינם שמולידה גזענות ושאר פרחי הגיהינום
חבל. ברצוני רק להודות לשפויים של הפורום הזה שניסו להוציא את הדיון מהשפל אליו הגיע ושמרו על כללי התנהגות ורמת הדיינות שיש לציינה לשבח

s h u r i k

New member
חחחחחחחחח קיריל

איך נולד הביטוי Bojie oduvanchiki?? :) אה... וכן... מסכים לגבי כל השאר חחחח

סילפת פה הכל...

כמו שכבר אמרתי, מצידי שיחגגו גם את יום הולדתו של הנביא מוחמד.. זה מעניין לי ת... רק שכמו שהם לא רוצים שישביתו את השימחה שלהם, ככה שלא ישביתו את השימחה שלנו (שוב, ראו ערך חג המולד וראש השנה האזרחי) אם הם רוצים שיכבדו אותם.. אז שקודם כל יתנו כבוד גם לאחרים.. ושלא יחשבו שהם העליונים.. ולהם מותר הכל.. (כמו לדוגמא לקלל ולרדת על רוסים ואשכנזים.. אבל כשמישהו אומר משהו עליהם.. אז הוא "גזען" נאצי" ועוד כל מיני פנינים)..

vk3

New member
תשובה...

תשובתך הצחיקה אותי. כי היא כוללת בתוכה שרשרת אינסופית של " קודם הם ואח"כ אנחנו"
בול
אל תחכה ו/ או תצפה שמישהו יעשה או יתנהג כמו שאתה רוצה ופשוט תתנהג בעצמך כראוי
אף אחד באמת, אבל באמת לא מונע ממך לחגוג ורק בודדים יוצאים נגד זה, כמו גם בודדים הם העולים מברה"מ לשעבר שמפריעה להם המימונה, אבל תמיד הם אלה שבגללם הכול מתנפח למימדי ענק ( משני הצדדים). למה
" כי הם ( הספרדים) עושים " ככה וככה" אז גם אנחנו נתנהג כמוהם". מה הגנון
אותו הדבר אומרים יוצאי ספרד. " קודם שהאשכנזים יתנהגו X, אז אנחנו נתנהג Y". כולם אשמים, אין יוצאי מהכלל, אז החשבונות האלה ילדותיים וממש לא במקום מסיבה פשוטה שלא יהיה לזה סוף ככה. תהיה אחראי למעשים שלך, בלא שום תלות באיך אחרים מתנהגים ומה הם בוחרים לעשות. כול מרוקאי או מזרחי יכול להגיד את אותו המשפט שלך " רק שכמו שהם לא רוצים שישביתו את השימחה שלהם, ככה שלא ישביתו את השימחה שלנו. אם הם רוצים שיכבדו אותם.. אז שקודם כל יתנו כבוד גם לאחרים.. ושלא יחשבו שהם העליונים.." ויהיה צודק ב- 100%

נו סבבה... אני מפריע להם או משהו?

מי שרוצה שיחגוג.. ומי שלא רוצה לא יחגוג.. אני לא הפרעתי לאף אחד לחגוג.. ואני לא חושב שהם כל כך נגדנו בגלל שאנחנו נגדם (כי הרי הם הוותיקים פה, ואנחנו החדשים, והם מהתחלה התנגדו לדברים האלה, עוד הרבה לפני שאנחנו בכלל ידענו שיש דבר כזה שנקרא "מימונה") ואני באמת לא חושב שאנחנו נגדם.. אולי יש כאלה שמתלוננים על היחס המופרז שהם מקבלים ביחס לשאר העדות.. אבל בסה"כ, אני לא באמת חושב שלמישהו מפריע שהם אוכלים וצוהלים.. (כל עוד כמובן זה לא גולש לכל הפארקים ושמורות הטבע, והופך לאירוע בהמתי)

vk3

New member
לא, אתה פשוט נוהג להכליל...

גם הם לא כול כך וותיקים, כי גם לפניהם היו פה רבים אחרים... ובחיים לא תמצא את קצה החוט ההתחלתי. וכול אחד תמיד חושב שהוא המקופח והשאר מקבלים יותר... זה לא חדש, פשוט צריך להפסיק עם ההכללות ולנתח כול מקרה לגופו

למעלה