מה אתם אומרים?

נפלא.. התחלת להיות גם היסטוריון

"הדת היהודית מבוססת על סיפורי בדים" הוא משפט שבקלות ייאמר על ידי שונאי יהודים. אני תוהה..

SupermanZW

Well-known member
חסוך מעצמך תהיות מיותרות

אני לא שונא יהודים, אני מתנגד לכל הדתות באשר הן כי הן הביאו עלינו בעיקר מלחמות שנאה וגזענות ובכך שאני מפריך את אמיתות הדתות אנשים מסויימים מתחילים לחשוב ומפסיקים להאמין בדתות גזעניות ורצחניות. לא רק היהדות מבוססת על סיפורי בדים, כל הדתות מבוססות על סיפורי בדים.

Zot ani 1

New member
תרשה לי להוריד קצת

מהאגו המאוד גדול שלך... ולהגיד לך שאם אתה חושב שאם ע"י "הפרכות" שלך (ואני בכוונה שמתי מרכאות כי אלו הדעות שלך ולא באמת הפרכות) אנשים ממש קמים ועוזבים את הדת אתה חי במציאות מדומה... כי אם באמת מישהו מדברך עוזב את הדת זה אומר שהוא אף פעם באמת לא האמין בשום דבר ורק חיפש תרוץ לצאת מזה. וזהו. תבין פעם אחת ולתמיד אמונה היא בלב האדם- אמונה באלוקים חזקה מהדעות שלך ואתה לא יכול להוכיח האם אמונה של אדם מסוים היא לא נכונה או נכונה. ובאמת כמו שמנסה נסיון אמר אתה בגדול נשמע מה זה אנטישמי.. רוצה לספר לנו אולי משהו?....

SupermanZW

Well-known member
זה מה שאת חושבת אבל זה לא נכון

ב7 השנים האחרונות החזרתי לכל הפחות 6 אנשים בשאלה (אלה אנשים שאני מכיר באופן אישי), בנוסף יתכן שעוד כמה חזרו בשאלה באופן עקיף כתוצאה ממני.

Zot ani 1

New member
אמרתי לך כבר על אותם

אנשים שאתה "מחזיר בשאלה" בהודעה למעלה....

SupermanZW

Well-known member
מה הקשר

ההגדרות של רוסיה לא היו מקובלות על שאר העולם, ממש כפי שהגדרת היהודי ע"פ הדת היהודית (יהודי ע"פ האם) אינה מקובלת על שאר העולם (יהודי ע"פ האב). ההגדרה הבינלאומית היא הקובעת ולא הרוסית, ד"א ברוסיה כל אחד יכל לבחור האם יגדירו את לאומו ע"פ האם או ע"פ האב, במדינות מזרח אירופאיות הוגדר תמיד ע"פ האב ובשאר העולם ע"פ מדינת הלידה בלבד.

Zot ani 1

New member
לא מה פתאם

פתחתי את השרשור הזה אבל אני לא יודעת מה זה...

SupermanZW

Well-known member
לא, זה ניסיון

אם היתה יודעת מה זה לאום היתה מביאה הגדרה (ואז היה מסתבר לה שהיהודים לא עונים על אף אחד מהסעיפים המגדירים לאום) או שלא היתה טוענת את טענתה מלכתחילה.

קטטנוני. הנה לך הגדרה

"הלאום היא קבוצה חברתית בעלת זהות משותפת, השואפת להגדרה עצמית במסגרת של מדינה ריבונית, בזיקה לטריטוריה מסוימת. בלאום קיימים יסודות המשותפים לבני הלאום, המאחדים ומייחדים אותו מקבוצות אחרות" [מה גם ששוב- אתה לא יכול להגיד שיהדות היא לא לאום כי היא מוגדרת כדת ולאום!]

Zot ani 1

New member
אתה מנסה אותי?

או שאתה פשוט שואל כל אחד את השאלה הזאת? כי כבר שאלת את מנסה נסיון והוא ענה לך הגדרה מדויקת. סתכל שם....

למעלה