מה אתם אומרים?

SupermanZW

Well-known member
בוודאי

אני בטוח שיש לך חברים שמקבלים אותך כמו שאת ודתה של אמך לא משנה להם ושיש בסביבתך אנשים שמקבלים אותך כמו שאת, את בוחרת למי להתחבר והיכן לחיות, כך שאין לך סיבה לדאוג, וגם אם עדיין לא מצאת את מקומך את תמצאי אותו.

the freaky girl

New member
אל תהיי עצובה.. :(

את מאושרת!! תזכרי את זה תמיד!! אל תתני למחשבה אחת עצובה להשתלט לך על המוח!! מרינקה, תחשבי מחשבות שמחות, תחשבי על רוסיה, תחשבי על עומריסטו שלך... :)

the freaky girl

New member
:(

היית שמחה, אבל עכשיו את מאושרת.. תזכרי.. ***מ-א-ו-ש-ר-ת***
ואם לא הוא, אז אני..

../images/Emo7.gif

אני מרגישה. .אוי אני מרגישה כל כך הרבה דברים בעקבות השרשור הזה.. שאני מעדיפה לשתוק... אני לא רוצה להיות.. יהודיה, אני לא רוצה להיות ישראלית.. אני לא רוצה להיות גוייה.. ולא רוסיה!! אני רוצה להיות אני עצמי.. מ-ר-י-נ-ה! שחיה לה בשקט ובשללוה... .. בלי שנאה בליאפליה... בדיוק כמו כולם! אני רוצה... יש כזה הבדל ענק בין הרצוי למצוי...

vk3

New member
לדעתי זה ממש מגעיל...

כאילו מה, לך לא קיים תאריך עברי
מה זה עוזר שלא רושמים אותו
זה דבילי ברמות. כול ההבדלה, החציצה והדגשת השוני ממש ממעיט מערכנו כאנשים, לדעתי
.

vk3

New member
לא הבנת אותי...

זה שלא רושמים אותו זה לא אומר שהוא לא קיים. כאילו מה אי אפשר לעברת תאריך לועזי
הכול סתם שטויות.

vk3

New member
למה לא ../images/Emo35.gif

חוסכים בדיו
הרי אתה חיה בארץ לכול הרוחות.

incognito1980

New member
למה שלא תעברי גיור?

איך את מרגישה עם עצמך? את מרגישה שאת יהודיה? שאת לא יהודיה? עזבי את ההגדרות האמיתיות, אני שואלת על השייכות שלך בליבך. חלק ממה היית רוצה להיות?

גיור ../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

אתה לא דתי במקרה נכון
כי אם היית.. בטח היית יודע מה זה לעבור גיור... בשבילי לעבור גיור... זה לסתור את כ העקרונות שלי בחיים
זה לעשות מהפך של 360 מעלות! להשתנות מא' ועד ת'.... לעזוב את החברים שלי להתרחק מהמשפחה שלי להיפרד מה
שלי לנטוש את הבית ספר שלי אלא דברים שהשקעתי בהם המון!!! אני אצתרך.. לשנות הכל.. מהרגלי אכילה, לבוש, דיבור, מראה, התנהגות, מחשבה.. הכל... להתגייר זה כמו לחזור בתשובה אפילו יותר גרוע!! כי בגיור מפקחים עלייך
וגם כשאתה חוזר בתשובה... אתה עושה את זה מרצון חופשח מאמונה שלמה.. אני לא.. אני אטאיסטית בכלל =/ אתה מוכן למהפך כזה בחיים
אני לא.. ובכלל שלא נדבר על הפיקוח שיש מצד הרבנות.. אממ הכל.. **** כמו הפוליטיקה.. אני לא ארחיב יותר בנושא.. כי אני לא רוצה לפגוע באף אחד.. אבל מה שבטוח זה שאני לא זורקת מילים לאוויר אלא הכל מניסיון אישי.. מביבה לא ברורה לי כל הדברים האלו קורים לי ולאנשים שמסביבי =/ אני מושכת צרות.... =/

בעיה שלה...

אני לא מתכוונת להרוס לעצמי את החיים... אני לא מתכוונת לוותר על כל מה שיש לי בשביל לרצות אנשים אחרים! קודם כל אני צריכה לרצות את עצמי... ורק אחרי זה לחשוב על אחרים
ואני הגעתי למסקנה..שכבר כתבתי עליה בפורום.. מי שיש לו בעיה איתי .. בעיה שלו אותי זה לא מטריד.. יש לי את המשפחה שלי את החברים שלי את האהבה שלי! ואני לא צריכה מעבר לזה!!!

למעלה