צודקת
SupermanZW Well-known member 15/9/04 #342 למה כן? לעבור תהליך מטומטם כדי לרצות אנשים פרימיטיבים שלא מוכנים לקבל אותה כמו שהיא? זה פשוט אידיוטי! זה שאת עברת גיור לא אומר שאת צריכה לשכנע את כל ה"לא יהודים" ע"פ ההלכה שמגיעים לארץ לעשות כך.
למה כן? לעבור תהליך מטומטם כדי לרצות אנשים פרימיטיבים שלא מוכנים לקבל אותה כמו שהיא? זה פשוט אידיוטי! זה שאת עברת גיור לא אומר שאת צריכה לשכנע את כל ה"לא יהודים" ע"פ ההלכה שמגיעים לארץ לעשות כך.
B boris5 New member 14/9/04 #262 ההחלטה הייתה של אלי ישי בנושא כך שלא יבואו בטענות לפורז. אלי ישי עשה זאת בהיותו שר הפנים בעקבות איזושהי החלטת בג"ץ.
ההחלטה הייתה של אלי ישי בנושא כך שלא יבואו בטענות לפורז. אלי ישי עשה זאת בהיותו שר הפנים בעקבות איזושהי החלטת בג"ץ.
S s h u r i k New member 15/9/04 #348 אפשר לארגן משהו רוני יאללה, בוא ניפתח בשיחת צ'אט ידידותית!! מה נישמע אח שלי?
S s h u r i k New member 15/9/04 #347 חחחחחח סופרמן אתה שולט בשירשור הזה!!! קבל ח"ח אני כבר למדתי לא להיכנס לויכוחים איתך
S SpyKid New member 15/9/04 #375 ../images/Emo45.gif אני לא הייתי מתווכחת איתו בכל מקרה: פעם ראשונה שאני פוגשת מישהו שחושב בדיוק כמוני!
../images/Emo45.gif אני לא הייתי מתווכחת איתו בכל מקרה: פעם ראשונה שאני פוגשת מישהו שחושב בדיוק כמוני!
A aerophoebe New member 15/9/04 #350 אמ....רק רציתי להגיד ש.... מי שיודע יודע שרק לאנשים שהמדינה מחשיבה אותם כיהודים רשום תאריך לידה עיברי...לכל מי שלא נחשב יהודי אין תאריך עיברי! (לי יש...)
אמ....רק רציתי להגיד ש.... מי שיודע יודע שרק לאנשים שהמדינה מחשיבה אותם כיהודים רשום תאריך לידה עיברי...לכל מי שלא נחשב יהודי אין תאריך עיברי! (לי יש...)
D deliveranceALj New member 15/9/04 #382 הקאטצ' הוא שאפשר לבחור אם אתה רוצה כוכבית או לאום.. זה די פשוט..
SupermanZW Well-known member 15/9/04 #384 אני רוצה לבטל את הסעיף המטופש לגמרי הכוכביות מטופשות וסעיף הלאום מיותר.
E EMILY666 New member 15/9/04 #415 קיריל למה השירשור הזה לא במקום ראשון מה בפורום הרי פה יש הכי הרבה תגובות וגם בשעות אחרונות הרבה נראה לי אתה בכוונה עושה את זה נכון?..=)))))))
קיריל למה השירשור הזה לא במקום ראשון מה בפורום הרי פה יש הכי הרבה תגובות וגם בשעות אחרונות הרבה נראה לי אתה בכוונה עושה את זה נכון?..=)))))))
V vk3 New member 15/9/04 #417 חחחחחחחחחחחחחח... לא ../images/Emo70.gif פשוט פג תוקפו אני חושב... אחרי 72 שעות שירשור מפסיק לקפוץ... וברוך השם שזה כך הנושא נחרש מעלה, מטה, ימינה ושמאלה... הגיע הזמן לסגור אותו בחתימה טובה
חחחחחחחחחחחחחח... לא ../images/Emo70.gif פשוט פג תוקפו אני חושב... אחרי 72 שעות שירשור מפסיק לקפוץ... וברוך השם שזה כך הנושא נחרש מעלה, מטה, ימינה ושמאלה... הגיע הזמן לסגור אותו בחתימה טובה
E EMILY666 New member 16/9/04 #419 נכון.. כול אחד נשאר עם דעות שלו ולמרות שניסו"ybidit odin drygova" זה לא הצליח וזהו...