מה אני יגיד לכם...

יאקומו

New member
את זה לא היה לי!

תודה ווילו! הנה רנאמון נעלמת (טוב, היא לא בדיוק נעלמת...)

יאקומו

New member
חמודים...

מאיפה את מביאה את כולם??!! יש לי ג´רי מתאימה דיגיטלית, אבל זה יותר מ-250 KB...

Snake Bandage

New member
ווילו...

נכון ששאלת אם יש אחד עם הנרי וטריירמון מתמזגים? אז הנה לך! את האנימציה הזאת אני הכנתי, ואת תוכלי למצוא עוד הרבה אנימציות וגיפים באתר מפעל הגיפים. את כל הגיפים הכינו אנשים מאוד מוכשרים. גם אני הכנתי כמה גיפים ואנימציות שם. ^_^

יאקומו

New member
אני חושבת שזו תמונה רגילה, אחרי הכל

היא לא זזה... אוי! עכשיו גם אני מבולבלת! ביילזמון מתקיף.

Digi Lista

New member
שי(אני מקווה שלא טעיתי בשם...)...

נכנסתי לקישור שנתת איך הכינוי שלך שם?אני רוצה להכניס עוד גיפים שלך לגלריה!(אבל זה רק אם את רוצה)

Digi Lista

New member
שי(אני מקווה שלא טעיתי בשם...)...

נכנסתי לקישור שנתת איך הכינוי שלך שם?אני רוצה להכניס עוד גיפים שלך לגלריה!(אבל זה רק אם את רוצה)

Snake Bandage

New member
טוב, זה לא קשה במיוחד...

עם בני אדם, פשוט לוקחים את הבסיס של הראש של הגיפים הקיימים, ומציירים עליו את הדמות עם הצייר. כשזה מגיע לדיג´ימונים, זה קצת יותר מסובך. אפשר לקחת גיף קיים של דיג´ימון ולשנות אותו בצייר (כמו שעשיתי עם לופמון, שאותה שיניתי מטריירמון). אפשר למצוא תמונה של דיג´ימון מסתכל ישר, לכווץ את התמונה לגודל של גיף (בשביל זה אני משתמשת בפוטושופ, שזו תוכנת גרפיקה יקרה משהו פחד), ואז לעבור על הקווים בצייר (ככה אני עשיתי את גריימון מלחמתי וגריימון מלחמתי שחור). או שפשוט לוקחים תמונה של הדיג´ימון מסתכל ישר, ומתחילים לצייר אותו עם הצייר רק מהסתכלות על התמונה (ככה עשיתי את גובלימון ודאטירימון). את האנימציות אפשר לעשות עם כל מיני תוכנות לאנימציה. אני משתמשת בתוכנה בשם Animagic ליצירת אנימציות.

יאקומו

New member
איזה יופי!

את הכנת? בסידרה לא רואים את קאזו עושה התמזגות, וככה גם קנטה... לריו יש, אבל לא רואים אותו עושה את זה...

יאקומו

New member
ממש אפליה!

זה יהיה מצחיק לראות את קנטה מתמזג עם מרינאנג´מון! לדעתי יותר מתאים שמרינאנג´מון יתמזג איתו! (הרי רואים שבדיג´ימון גדל, ואז הדיג´יגורל נכנס לתוכו, אז איך קנטה יצליח?!)

למעלה