מה אני יגיד לכם...

גילמון

New member
פוקס קידס תיזהרו מגילמון

תיזהרו ממנו מאוד מאוד...אוי,שכחתי,גילמון זה אני! ואתם יודעים מז זה אומר פוקס קידס? נכון!תיזהרו ממני!ותשדרו כבר ת´פרק האחרון יא פושעים בגדר עבירה פלילית! יא משאירים ילדים במתח בשביל אחוזי צפייה מסריחים! יופי זה עזר לי להירגע...אתם קולטים שנשארתי מול הטלויזיה שעה אחרי שנמר הפרק ה"מגניב" של דיג´ימון היום,עדיין לא קולט שזה הפרק הראשון ולא האחרון!!!!!!!!
!!!!!!!!
!!!!!!!!
!!!!! גילמון

יאקומו

New member
אתה צודק!

אם הם הביאו את כל העונה, למה דווקא את הפרק האחרון שכחו?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

יאקומו

New member
מצטערת ווילו...

אבל אני הולכת... אני כבר די הרבה זמן באינטרנט... אני חוזרת ב-12! ביילזמון מתקיף (יותר יפה מהשני, לדעתי לפחות)

Nifredil

New member
הפרק הראשון...

טוב. היום היה פעם ראשונה שראיתי את הפרק הזה. וישר כשראיתי את ההתחלה נזכרתי בהתחלה של הפרק הראשון בעונה השנייה. שם ראו את גטומון בורחת מדיגימון גדול ורשע [בעצם לא ממש] וניצלת בנס ועכשיו את קאלומון בורח מדיגימון גדול ורשע... וגם שניהם לבנים עם אוזניים מוזרות... וכשנגמר השיר בהתחלה כמעט שמעתי את טיקיי אומר "אמא! אני בבית!", אין לי מושג למה... האנימציות מאוד יפות, תשימו עוד. עכשיו יש לי התאמה דיגיטלית והתמזגות של ריקה והנרי וחסר לי את טאקאטו.

niiko

New member
בעעעעעעעעעעעעעע

רק נתתי להילה ממחטה!! ותראו לאיזה שירשור עשיתם את זה!!

יאקומו

New member
מישהו פה נרגע לפחות מאז אותה

הודעה על ביטול הפרק האחרון??? אני קצת...

גם אני....

אבל רק קצת...מאוד קצת ואני בטוחה שהילה התעודדה יש לה את הפרק האחרון ביפנית עם השיר הכי יפה בכל הזמנים.....אני מתחילה לקנאות...

יאקומו

New member
מה?!?!?!?!?!?!?!?!

את הפרק האחרון?!?!?!?! איזה כיף לה! זה אומנם ביפנית, אבל לפי התמונות, אפשר לדעת על מה הם מדברים...

יאקומו

New member
מה?!?!?!?!?

אוי! איזה כיף לה! היא ראתה אותו כבר? הייתי שואלת אותה בעצמי, אבל היא לא פה...

DiGiHiLa

New member
עדיין אין לי ממש

כלומר זה הפסיק באמצע הורדה....אבל יהיה לי ....

יאקומו

New member
איזה כיף לך!

אני אצטרך לחכות עד שפוקס קידס יואיל בטובו להשים פרק שהוא במילא היה צריך להיות ממזמן!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה