הנה תמונה שתאהבי אייקון של הנרי
ו ווילו רוזנברג New member 28/8/02 #40 מצוין... ואני כבר מרגישה יותר טוב...כמובן שאפשר להרגיש יותר טוב ממה שאני מרגישה..
N niiko New member 28/8/02 #42 ווילו? אני יודעת שאת פה אבל... איפה את?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? ככה אני... איפה את?
ו ווילו רוזנברג New member 29/8/02 #49 וואו... איזה אייקון יפה יש לך של הנרי וטרירמון מתמזגים או של טאקטו וגילמון?? והנה אייקון של אימפמון...
וואו... איזה אייקון יפה יש לך של הנרי וטרירמון מתמזגים או של טאקטו וגילמון?? והנה אייקון של אימפמון...
י יאקומו New member 29/8/02 #50 או, תודה לאל! יש כאן מישהו! ולא, אין לי טאקאטו/גילמון הנרי/טריירמון... לצערי...
ו ווילו רוזנברג New member 29/8/02 #52 היי יאקומו... חשבתי שאני פה לבד...וחבל שאין לך טאקטו\גילמון או הנרי\טרירמון..טוב לא משנה..
ו ווילו רוזנברג New member 29/8/02 #51 אז ככה... אין לי מושג עם זה אייקון אבל אני חושבת שזה כן אייקון...
י יאקומו New member 29/8/02 #53 כן, זה אייקון... תודה! יש לך תמונות של חג המולד? כי אני שמתי את כולן...
ו ווילו רוזנברג New member 29/8/02 #55 כן... יש לי תמונות של חג המולד...עוד המון שלא שמתי פה..{טוב לא בדיוק המון...}אבל כן...ותראי איזו אנימאציה מתוקה מצאתי...
כן... יש לי תמונות של חג המולד...עוד המון שלא שמתי פה..{טוב לא בדיוק המון...}אבל כן...ותראי איזו אנימאציה מתוקה מצאתי...