מה אני יגיד לכם...

יאקומו

New member
אבל אני לא סולחת להם!

הם יכלו להתאמץ (טוב, הם התאמצו כשהביאו אלינו את שלושת העונות, אבל זה ממש עינויים למנוע ממנו לראות את הפרק האחרון, אחרי שראינו עונה שלמה! ואי אפשר לדעת אם יש זוגות!

אני איתך...

ליסטה...זו יותר מטעות אנוש היא גם מאוד מאוד חמורה...אסור להם לשגע ככה אנשים לגרום להם לראות את כל העונה ואת הפרק האחרון לא לראות...

Digi Lista

New member
כן, איפה הצדק כאן?...

אם אתמול הייתי עצבנית היום אני יותר(אני פשוט מנסה לשלוט בעצמי)!אני חושבת שהם לא קלטו את גודל הטעות...הם ענו לך באימייל אגב?

אמממ...

לא הם לא ענו לי על האיימל זו פשוט חוצפה מצידהם כתבתי את זה בצורה מאוד בוגרת ועכשיו אני ממש מעוצבנת עליהם...

Digi Lista

New member
עוד אל תתעצבני...

אמרתי לך שזה עלול לקחת זמן ושגם התשובות עלולות להיות לא מספקות...

Digi Lista

New member
אימפמון זה תמיד טוב!...

כבר עניתי לך ובאמצע ירוחם החליט להפעיל את עצמו מחדש,איזה אפס!, למרות שלא ראיתי את הפרק האחרון אין כמו אימפמון!, הינה תמונה של קאזו וקנטה...

Digi Lista

New member
אימפמון זה תמיד טוב!...

כבר עניתי לך ובאמצע ירוחם החליט להפעיל את עצמו מחדש,איזה אפס!, למרות שלא ראיתי את הפרק האחרון אין כמו אימפמון!, הינה תמונה של קאזו וקנטה...

חמוד...

זו תמונה ממש חמודה יש לי תמונה ממש יפה של חג המולד אבל אני אשים אותה פעם אחרת וביינתים תמונה של ג´רי וליאומון..

DiGiHiLa

New member
מה אתן אומרות אפשר להצטרף??

הנה תמונה של הנרי וטריירמון

niiko

New member
טווווווווווווווווווווווווווווווב...

רק רציתי להביא להילה ממחטה!! זה הכל!! אני לא אוהבת שנפשכים עם הנפש, תשתו רדבול, משקה שמחייה ת´גוף ות´נפש!! בובה קאזו: בעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

נייקו היי...

מה קורה??? והנה עוד תמונה הפעם של טאקטו וג´רי... ונייקו את ממשיכה את הפיק המשותף...

למעלה