מהאתםחושבים על ה...

Aviraman

New member
ועוד מלא

בתחום המגברים שהם יקרים גם בחו"ל יש מבחר גם. אמפג, קרייט, ריוורה, גנז בנז, אשדאון, לאבוגה, אורנג' ועוד ועוד. דווקא המחירים של קרייט ברעש געש מצויינים, חבל שנגמר ה100 וואט

doc monti

New member
הנקודה היא

שגם בתום המגברים בארץ שולטים הדגמים ה"סטנדרטיים" והפשוטים, גם בתחום מגברי המנורות. צריך להבין דבר אחד- המדינה שלנו קטנה, וכצרכנים כאן כוח הקניה שלנו קטן בהרבה מכוח הקניה בארה"ב ואירופה. לכן ההיצע נמוך וגם המחירים יותר גבוהים (גבוהים גם מעל עלות המשלוח והמכס, שכן מחירים נקבעים עפ"י הסכום הגבוה ביותר שהמוכר יכול לדרוש מבלי להתקע עם סטוקים שמעלים אבק במחסנים).

Anuerysm

New member
לי יש אותה, קניתי אותה בארה"ב אבל, כמו שאמרו

היא באמת נופלת מאחיותיה הסטאנדארט וה61, אבל עדיין גיטרה מעולה וגם כיף לנגן עליה (גם לדעתי יותר כיף לנגן על טלקאסטר מסטארטוקסטר)

TheNightcrawler

New member
זה באמת מכה הקיבעון פה

הלכתי לכלי זמר ליד איפה שאני עובד ושאלתי אותו אם הם עדיין מייבאים Tom anderson (הם היו מייבאים אותם לפני 8-10 שנים בערך), המנהל שטוען שהוא מאוד ותיק שם אמר בבזות רבה "מי זאת החברה הזאת בכלל ? בחיים לא שמעתי עליה" אמרתי לו "הוא עושה גיטרות ממש טובות, יותר טובות מהסטנדרטים של היום" הוא אמר לי "לי יש גיבסון לס פול, לא צריך גיטרה אחרת" שאלתי אותו גם אם הוא מכיר את וורמות', Suhr, בריאן מור וכו' וכו'. הוא שמע על בריאן "מאי" אבל לא על מור :} הבעיה מבחינת חנויות שגם אם יביאו דגמים אחרים כמו אלה בחו"ל יקח להם בסביבות 3-5 שנים רק כדי להראות רווחים כלשהם, כי רוב העם פה מקובע גם, לא פעם ולא פעמיים שמעתי "אחי, כל מה שאני רוצה בחיים זה סטראט ומגבר טווין ריוורב". אני רוצה מסה בוגי רקטיפייר עם הגיטרה של פטרוצ'י (דגם BFR) אבל לא פעם יוצא "מסה בוגי שמענו.. פטרוצ'י זה לא הגיטריסט הזה?". המכה שהנחיתו פה תאבי הבצע יקח לה כמה שנים יפות עד שהיא תעבור וכמה דורות עד שהעם כאן ישתנה, הבעיה בסוחרים "ותיקים" לרוב זה יחס קודר ואפלולי שכזה, לא יודעים לתת שירות, לא מוכנים להקשיב לדרישות הקהל, מחירים מופרזים כי יש מונופול, וזמני המתנה בלתי נסבלים לגיטרות "בהזמנות מיוחדות". ואפילו יותר גרוע, ישראלים לא יודעים לקבל שירות (ואני יכול לספר לכם לפחות 14 מקרים בשבוע שקורים לי בעבודה). שאנשים ילמדו שכסף זה לא הכל בחיים (כי הרי ברור שזה גיטרות דה) נוכל להתחיל לחיות כאן ולהתחיל לג'מג'ם בחדרי חזרות עם יותר מFender Champion וסט סירים שעומדים בשביל תופים. נ.ב מיקרופון של סילבר ליין להקלטות :)

Aviraman

New member
זה אפילו יותר מוגזם

בן דוד שלי נכנס עם הדין שלו (דין ML) לכלי זמר במטרה לעשות איזה כיוונון קטן. דבר ראשון בהו לו בגיטרה, דבר שני, לא הכירו את החברה, החברות שאתה הצגת קצת פחות סטנדרטיות, אבל למען השם דין אפשר לקנות כאן בארץ!

van halen

New member
תשמע, אין שום סיבה

לא להתחיל להזמין מחו"ל. המון עשו ועושים את זה. רק ככה ישתנה משהו.

../images/Emo207.gif מכללת BPM

מה אתם אומרים על המכללה הזאת בכלליות? מכירים מישהו שלומד שם? תנאי לימוד? משהו לומר על מסלול הBSP? תודה על כל מידע שתתנו, לפני שמישהו ייכתוב לי "לך לייעוץ ותראה" אז כן, אני הולך יום ראשון אבל אני רוצה לשמוע דעות של אנשים שלומדים או למדו או מכירים אנשים שלמדו שם. תודה :]

למעלה