מהאתםחושבים על ה...

o r e n j

New member
יש משלוח חינם מעל 100 דולר...

ומישהו יודע כמה לוקחים במכס?...

Aviraman

New member
חינם מעל מאה דולר

ל48 מדינות בתוך ארצות הברית. לנו זה לא בחינם. יותר נכון תצטרך לשלם מע"מ שזה 15.5 אחוז אם אני לא טועה.

Aviraman

New member
זה תלוי בו

זה יותר זול. אם הייתה לי מסגרת אשראי נורמאלית הייתי מזמין בכיף מאיביי גיטרות. אבל מה לעשות ש1000 שקל זה לא מסגרת אשראי נורמאלית ד_ד

terje

New member
מי פראייר להצהיר?

פשוט נכנסים עם הגיטרה ולא אומרים כלום , לא לוקח על זה אחרויות, אבל אני עשיתי את זה 3 פעמים, ואני מכיר הרבה אנשים שעשו זאת בלי שאף אחד בכלל הניד עפעף, עף אף יותר.

yotamn9

New member
מדברים על משלוח

אי אפשר להמנע מזה במשלוח. אלא אם כן יש לך חבר שעובד בפדקס או משהו, והוא חבר מספיק טוב בשביל לסכן את עצמו בזמן שאתה יושב ומגרבץ בבית.

אגב גיבסונים

מכורים בארץ גיבסון אקספלורר? ומה המחיר המומצע בערך לאחת? יש גם גיבסון אקספלורר יותר זולה כמו שיש אפיפון ללס פול? תודה:)

Aviraman

New member
לא בצורה רשמית

אבל יש פה ושם אקספלוררים. את שלי קניתי ב5500 ביד שניה, זה יקר אבל זה מוצדק מכיוון שהיא הייתה עם פיקאפים יקרים אחרי ההתקנה שלהם שגם עלתה לא מעט אני מאמין. בחנויות לא פשוט למצוא, אני מניח שפשוט אין. וקיים אפיפון אקספלורר, למצוא אחד בארץ אני מניח שזה בלתי אפשרי.

הארץ מסוננת מגיטרות

יש פה כמה דגמים שאפשר למצוא בכל חנות כלי זמר וזהו. אין משו מענין ומקתק שיש להרבה להקות מחו"ל. זה מבאס שאם אני רוצה גיטרה "מיוחדת" או שאני מצליח למצוא אחרי חיפוש בנירות או להזמין מחו"ל

haimhect

New member
זה בגלל הקיבעון שיש בארץ

מביאים את הדגמים המפורסמים וזהו... לא מתיחסים בארץ לשום דבר כמעט חוץ מגיבסון ופנדר...

Aviraman

New member
זה נכון שיש קיבעון

אבל ת'כלס בצדק. מביאים מה שיימכר... אקספלורר לא נמכרת הכי טוב, גם לא וי, השוק של היד השניה עמוס בפליינג וי. רוצה גיטרה מיוחדת? זה לא כזה מנרות. יש חנויות שיהיו מוכנות להזמין בשבילך תמורת סכום ממש ממש לא סימלי. אתה יכול גם להזמין את מה שאתה רוצה, הקטע הוא שזה די רכישה עיוורת אז אכן יש פה חיסרון. על אפיפון אקספלורר זה לא כזה בעיה, כי גם אם באמת לא אהבת אותה, בחו"ל היא לא עולה המון, גם להביא אותה לא עולה המון, במקרה הכי גרוע אתה יכול למכור אותה ואני מאמין שאקספלורר במחיר כזה תיחטף (כן, למרות שהיא אפיפון). מה שאהבתי זה מה ששמוליק בודגוב עשה, שהוא הרחיב מבחר, עם עוד קצת סבלנות אני מניח שהמבחר ייתרחב עוד יותר.

כן. והקבעון הזה הורג

בגלל מה שיש בארץ הזו עד לפני שנה היו אומרים לי פנדר הייתי חשוב על סטרט. היו אומרים לי גיבסון הייתי חושב על לס פול. ולהפתעתי גיליתי שיש עוד מליון ואחת דגמים עם צורות וסאונדים הרבה יותר טובים. וכל זה לא ידעתי בגלל שאני הולך לכלי זמר ולמרום ולחנויות אחרות וכל פעם רואה את אותן גיטרות. אין גיוון בכלל. 90 אחוז מהגיטריטים שאני רואה בארץ הם או על פנדר סטרט או לס פול או משו דומה לשניהם. לא איזה אספלורר כמו שיש בחו"ל. וזה באמת חיסרון שצריך להזמין מהיאנטרנט ולעובר במכ"ס ולעבור את כל השטויות האלה של להביא את הגיטרה לארץ מבלי לגעת בה, להרגיש אותה ולשמוע. גם אני מקווה שהוא יתרחב למה אני לא רוצה לנגן כל החיים על לס פול\ סטרט או אקספלורר אחת שהצלחתי להשיג איךשהוא.

haimhect

New member
חחח מחיר לא סמלי...

לפעמיים המחיר הוא מעל 50% יותר מהמחיר בחו"ל... מה שקורה הרבה אנשים בארץ לא מודעים לחברות השונות ולדגמים השונים כמו ש ANDJUSTICE אמר... מכירים פנדר וגיבסון ורק את הדגמים הספציפים והנמכרים שלהם... בזמן שיש גיטרות הרבה ! יותר טובות ולפעמיים במחירים מצחיקים לעומתם ... אני עכשיו הלכתי על גיטרה של פראמוס שבאמת אם לא הייתי מוצא אחת כזאת בארץ לנגן עליה לא הייתי קונה.... כי כמו שאמרת זאת קנייה עיוורת וזה באמת מגביל כל הקטע הזה...

תכלס.

סתכל בשירשורי מכירה כל הגיטרות כמעט אותן דגמים. לס פול\ סטרט זה עצוב שהמצב של הגיטרות ככה בארץ:\

Aviraman

New member
דווקא ביד שניה אפשר למצוא גיוון

יש גם סקוייר וקצת איבנז :p אבל ת'אמת שוק היד השניה הרבה יותר מגוון מהחנויות, וגם הרבה יותר זול. בנוגע למגברים, אני חושב שהשוק הישראלי (חנויות ויד שניה) מספקים בהחלט.

haimhect

New member
זה בגלל שבמגברים המצב קצת שונה...

באזור המגברים באמת החברה והמותגים באמת שולטים בשוק והם גם איכותיים... אך באזור הגיטרות לא כל הפנדרים והגיבסונים טובים... יש גיטרות שעולות עליהם בהרבה...

haimhect

New member
לא דיברתי רק על מרשל פנדר ופיווי

כמובן שיש גם ווקס לייני ועוד מלא טובים שאני בטח לא מכיר...

למעלה