מהאתםחושבים על ה...

o r e n j

New member
מהאתםחושבים על ה...

מה אתם חושבים על הGIBSON SG SPECIAL?.... שווה את המכיר?? או שיש גיטרות אחרות יותר טובות במחיר הזה??.

o r e n j

New member
והקישור

http://www.kley-zemer.co.il/default.asp?catid={DDB554DD-5443-4861-96FF-CDA827E8E989}&details_type=1&itemid={D865F7CA-EEB0-4239-B69E-A179D4DC2B3A}

eran377

New member
גיטרה חביבה ביחס למחיר שלה

אבל היא נפילה לעומת הגיבסוניות האחרות, זו דעתי.

o r e n j

New member
מישהו מכיר את האתר הזה???

http://www.music123.com/Gibson-Faded-SG-Special-Electric-Guitar-517222-i1149236.Music123 יש שם מחירים מטורפים....משהו פה לא נראה לי,,,,כי הsg פיישל עולה בארך 5800 (במזומן) ושם היא עולה (כשהופכים את זה לש''ח) 2500 בערך...

DirtySpirit

New member
זה מחירים של חו"ל.. חוץ מזה

אם אני לא טועה יש הבדל בין הספיישל לספיישל פיידד אבל אני די בטוח שאני טועה..

ובחו"ל הגיטרה יותר זולה?

יש לי חבר בקנדה שבא לארץ, יש לי על מה לדבר איתו?

yotamn9

New member
../images/Emo45.gif

תאמין לי זה ישתלם לך. אני ניג'סתי לדוד שלי כל הזמן, ובסוף הוא הגיע לארץ עם קריי בייבי חדש ב-140$

רגע....

גיטרה חדשה שתעלה בארץ בסביבות 2000-3000 שקל, כמה יעלה לי להביא את זה עם החבר? אם זה חיסחון של 200-300 שקל אז אני לא אתריד אותו, אם זה חיסחון רציני אז אני חייב לנצל את זה. אותו דבר גם לגבי מגברים לא?

yotamn9

New member
בד"כ יש הבדל משמעותי

ברוב במקרים גיטרה של 2000-3000 שקל בארץ, עולה בארה"ב בסביבות ה-300 דולר. בעיקרון זה נכון גם לגבי מגברים. אבל המגברים בארה"ב לא מתאימים לארץ כי הם פועלים עם מתח שונה. אפשר להתאים אותם לארץ, אבל אני לא יודע כמה זה עולה ומשתלם.

Sham 69

New member
שב איתו על כוס קפה

כי אני הבאתי את ה SG סדנדרט בקצת פחות מ5000 שקל מארה"ב

Sham 69

New member
כלי זמר נוראיים .. הם לוקחים יותר מ100 אחוז

על מחיר הגיטרה

DirtySpirit

New member
ההבדל משמעותי... הרבה יותר מכמה מאות

לדוגמא, גיטרה Gibson SG Standard שעולה בכלי זמר בערך 10,000 ש"ח[אמנם לפני הנחה אבל זה עדיין הרבה] עולה בחו"ל משהו כמו 6,500 ש"ח ואולי אפילו פחות. היחידים שיוצאים בסדר בקטע הזה בארץ הם רעש געש, שמביאים גיטרות אפקטים ומגברים במחירים שלא רחוקים מהמחירים בארה"ב[יש הפרש, אבל הוא קטן משמעותית בהשוואה לשאר החנויות בארץ] בקיצור, הקנייה בארה"ב משתלמת הרבה יותר אם יש לך אפשרות להביא את זה דרך מישהו.

אני הבאתי

טונבון הוט בריטיש מארה"ב עם דוד שלי. שם זה 190 דולר, בכלי זמר זה 1300

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifטוב עכשיו זה רציני ביותר!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כרגע דיברתי עם החבר והוא מגיע לארץ ב18.9! הוא גר בטורונטו, ואני מת לקנות גיטרה חשמלית. מישהו מכיר חנויות באיזור שלו שהוא יכול לקנות שם? אני לא סגור על עצמי מה אני רוצה, התקציב שלי קצת לא יציב, אם אני קונה משהו בארץ אז גיטרה + מגבר מקסימום 2500-3000 שקל, אבל אם אני יכול להביא ממש מציאה בטיפה יותר אז אולי אפשר לסדר את זה. איך עובד כל הפרוצדורה הזאת? חוץ מקניית הגיטרה, כמה תעלה ההובלה שלה לפה? |יש מס וכאלה דברים? אני לא כל כך מבין בזה (בעצם בכלל לא)|

Betzefer

New member
אם אני לא טועה

בטורונטו יש רחוב כזה שכולו מוקדש למוזיקה וכלי נגינה והמחירים שם די זולים, זה נמצא ליד האולפנים של הערוץ Much music, לרחוב קוראים queens אם אני לא טועה, אבל אני ממש לא בטוח.

Aviraman

New member
זה ממש לא דוגמא

להשוות בין הארץ לחו"ל. כלי זמר יקרים מאוד יחסית. חוץ מזה זה לא יהיה 2500, יש לך עוד משלוח ומכס, אז נכון שזה ייצא יותר זול, פה כבר תעשה את השיקולים שלך. בכל מקרה לגבי הגיטרה, הספיישל יחסית לסטנדרט היא פחות טובה. אבל היו כמה קפיצות, ניגנתי על ספיישל אחת שנשמעה יותר טוב מסטנדארט אפילו והייתה הרבה יותר נוחה (וכל החלקים מקוריים).

למעלה