רק TM מביאה מחקרים. כי רק היא עובדת
דרול יקר נכון. רק TM מביאה מחקרים, כי רק TM מספקת את הסחורה. כל סוגי המדיטציה מדברות גבוהה גבוהה על התוצאות שהן נותנות. כמעט שעל אותן התוצאות. על תוצאות שאפשר בקלות להוכיח בצורה אובייקטיבית. אבל האם הן מראות שאכן התוצאות הללו מושגות. לא!!!! הן רק מדברות על כך. אני זוכר, כשהתחלנו בארץ עם TM, לפני שבאו כל מידי מדיטציות זרות ומוזרות, קמו כל מיני מדיטציות שטענו שהן כמו TM. מי שחושה שיש לו מה לתת, שיוכיח זאת בצורה אובייקטיבית. כעת הטעות שלך, הטעות הגדולה: ב-2-3 קורסים האחרונים שלימדתי, היו רק 3 אנשים (מתוך כמעט 15), שהם מעל גיל 35. חברה צעירים, בריאים, מאושרים. בני אדם שיודעים שבחיים יש הרבה יותר מאשר לקום, לאכול, לעבוד, לעשות סקס, לישון, לקום, לאכול.... הם הלכו על הדבר האמיתי, היחיד, שמספק להם את היותר הזה. הם לא מצטערים על כך שעשו זאת, למרות המחיים הגבוהים. כי זה אחד הדברים היפים ב-TM. התוצאות מופיעות ישר מהתחלה. ככל שהזמן עובר, הן מתרבות ומצטברות. שוב, נכון. גם אנשים חולים, איך אמרת "חולים ונואשים שיש להם כל מיני מחלות כרוניות או סופניות והם נאחזים בהבטחות המהרישי שירחיק אותם לחודש חודשיים מהמלאך עם המספריים." אבל, לא הבטחות ריקות דרול. הבטחות של ממש. הוכחות מוצקות. למשל, מאות אלפי אנשים בעולם, שכבר היו במעגל הקסמים הנורא של שלקחת את התרופות האיומות ללחץ דם גבוה, לא נזקקים לרעלים הללו, בהמלצת הרופא שלהם, לאחר 5 - 63 שבועות של תירגול TM. אבל, זו רק הדרך, המיוחדת והנעימה של TM. אפילו לא המטרה. כי אלפי (!!!!) בני אדם בעולם, חווים הארה מלאה, כתוצאה מתרגול TM. בניגוד לך, כל מי שיבוא אלי בתום לב, בין אם הוא רוצה לשפר את בריאותו, בין אם הוא רוצה להרויח יותר ולקנות סובארו, בין אם הוא seeker אמיתי של רוחניות והארה, אני, אלמד אותו בשמחה. אם הוא מגיע אלי, זה לא משום שבמקרה הוא ראה מודעה, או שמע מחבר. הוא מגיע אלי משום שבקארמה שלו (ובקארמה שלי) כתוב חד משמעית שאני המורה שלו. גם אתה דרול, בקטגוריה הזו. אני לא זוכר בדיוק, אבל נדמה לי שלפני שהגעת אלי, ללמוד TM, לא היה לך עניין רב ברוחניות. אפילו אם רק את זה עשתה לך TM, שהביאה אותך למה שאתה היום (מלבד קבלת 100 במבחנים), אני חושב שזה הישג אדיר. מאחל לך שבוע נפלא דניאל