בני שוב יורד פה על כולם ../images/Emo18.gif
(אנשים, לקרוא הכל עם חיוך, כן? הכל ברוח טובה) כמה אנשי אומנויות לחימה דרושים כדי להחליף נורה? 1 כדי להוציא את הנורה השרופה. 3 שיטענו שאין להחליף דברים ישנים בחדשים. 7 שיטענו שזה לא נקרא להחליף אלא לעדכן לתקופה של היום, כי הרי כשהמציאו את הנורה היא יועדה למטרות אחרות. 1 שיקים פורום בתפוז שבו יוכלו כולם לדון בנושא. 15 שיבואו מידי פעם בעקיצות של "איפה מנהל הפורום, לא רואים אותו?!" 4 שיבואו ויבחרו וינהלו את הפורום במקום המייסד. רצוי שאחת מהם תדע לתת כאפות, ושלפחות אחד יגלוש בשעות הלילה המאוחרות כדי להשגיע על הנעשה בפורום. 13 שיריבו איזו נורה יותר טובה. 1 שיגיד שפעם היתה לו נורה מסויימת במשך חצי שנה, אבל אחרי שהוא חטף סטירה הוא החליף לנורה חדשה ומאז הוא מה זה בנאדם אחר. כלי כלי. אבל בעצם הוא לא 1 אלא 12, כי כל פעם חוסמים לו את הניק והוא מחליף לניק חדש. 4 שיגידו שצריך לקיים מפגש פורום שבו כל אחד ידגים מה הנורה שלו יודעת לעשות. 1 חכמולוג שירוץ מהר הביתה אחרי המפגש פורום, כדי שהוא יוכל להיות הראשון שיפתח שרשור תגובות על איך היה במפגש פורום. 1 גיק הייטק שישבע לעצמו שבמפגש הבא הוא דואג לעצמו לאיזה פאלם-פיילוט עם חיבור אינטרנט דרך מכשיר סלולר, ואז בהפסקה של המפגש פורום הוא כבר פותח שרשור כזה. 3 שישבעו שבעצם כל הנורות הומצאו בסין, וכל שאר המדינות רק העתיקו משם. 1 בני-טקד שמשוכנע שפעם הקוריאנים היו זורקים נורות על פרשים בשדה הקרב כדי להפיל את הרוכה מהסוס שלו. 2 שיגידו: אין לי בעיה עם הטענה הזו, אבל תן לנו הוכחה ממסמכים היסטוריים. 1 שנראה קצת אטלנטי (...) שיגיד שאסור בכלל להדליק נורות בשבת. 5 שיגידו: מה זאת אומרת נשרפה הנורה? ניכנס בה במכות ונפוצץ אותה! 7 צדקנים שיגידו: אוף, אתה פשוט צעירים! לא למדתם להחליף נורות שרופות כדי לפוצץ נורות. פשוט תיקנו נורה חדשה, זירקו את הישנה לפח (בצורה מנומסת) ונגמר הסיפור. 1 סטרייק שיגיד: מה פתאום. אם היא נשרפה היא פגעה לכם בכבוד! 1 שיגיד: אני רוצה לכתוב בפורום, אבל אני מרגיש שאין לי מה להגיד... 1 בני-טקד שיגיד: אני משאיל פה נורות לכל דורש. 1 צ'ים-צ'ים שישאל: רגע, אתה משאיל או משכיר או מוכר? מה זה פה, פתחת גמ"ח נורות?! אחת מיתר שתספור 7..8..9.. בני-טקד, מנתיים אתה הולך לקבל פה הרבה כאפות... 1 ROC שישאל אם אין נורות בצבע ורוד עבור בנות הפאוור-פאף... 1 דלית שיגיד: ... (מצטער, עשיתי delete והכל נמחק) 82 בנות שיגידו דברים בסגנון שמאוד מאפיין את מיתר, עד שנגלה שבעצם מיתר נכנסת לפורום מהספריה ושוכחת לשנות יוזר... 1 מעיין שתגיד: אין לי בעיה לבוא למפגש פורום, אבל למה יש חדר אחד לנורות 100 ואט ואחד לנורות 60 ואט? למה אי אפשר ביחד? 1 דוד שיגיד: יש 2 חדרים, ותזכרו שאסור להכניס לשם נורות פלורסנט. אנחנו מאוד מקפידים. 1 פרודו שיגיד: בסדר, אבל איך אני יודע אם נורה היא פלורסנט או לא? בבית אצלנו הכל מעורבב. 1 פצירפים שפשוט יעבור על כל הנאמר במפגש ויתקן לכולם את העברית, אבל מצד שני ידבר עם בני-טקד במרוקאית עסיסית... 1 קונור שיביא לבני-טקד את הפיצה שהוא חייב לו. 1 משה שיגיד: מה, אבל גרייסי אמר שמחליפים נורות רק מהקרקע. למה אתם עומדים? 4 שיגידו: מילא עומדים, אבל תראו כמה צפוף פה. זה לא מסוכן? 5 שיגידו: בטח מסוכן. אבל כשתחליפו בבית נורה שרופה אתם גם יכולים להתחשמל. לכן, צריך להתאמן לכך בתנאים דומים. 1 שישאל, ויקפיץ את ההודעה שלו 100 פעם כי מתעלמים ממנו: רגע, אבל אי אפשר לחשל את הגוף נגד התחשמלות? 3 חכמולוגים שימצאו דרך לקשר את הנושא של הנורות לסרט מטריקס 2, כדי לדון בפילוסופיה שם. 1 בני-טקד שינצל את זה לומר שטריניטי כוניפה. 1 יצור עם S על הבטן וקרניים שיצוץ בכל פעם בידונו בסרט הזה. 1 ביזארי למדי שיטען שאין לו חוש הומור, אבל ימשיך לזרוק הערות שנונות מידי פעם. 1 עיוור שיבוא לבדוק אם כבר פתרו לו את החידה עם המטבעות. 8 מההנהלה של תפוז שיבואו לראות למה חוסמים פה כל כך הרבה אנשים בפורום. ולסיום - 1 crane שיהיה מספיק גבוה כדי להחליף את הנורה השרופה. (אנשים, לקרוא הכל עם חיוך, כן? הכל ברוח טובה) בני