me three
הגהות... היק... מאת: שי רגבו 17/06/03 | 12:08 1. אני. 2. ב-"מעיין הבירה", בחיפה. חוץ מזה, מישהו רוצה לקנות סוברו סטיישן 91' 4X4, 1,800, מנוע מחודש, יש 10 ממאלף פילים
נתינה היא הדרך להארה!
החיים הם כוס תה, אז שתה ותיהנה.
עוד הגהה: יד.. מאת: שי רגבו 17/06/03 | 12:09
נתינה היא הדרך להארה!
החיים הם כוס תה, אז שתה ותיהנה.
חוששתני שיש משהו בדבריך אבל... מאת: דרקון קטןו 15/06/03 | 08:52 לכל הוותיקים: קצת יותר סבלנות וסובלנות לא תזיק לאף אחד. אין זה משנה אם שואלים שאלות שלכם נראות מטומטמות עד לשורש. ההבנה וההתמחות שאתם רכשתם בתחום נרכשת ברגעים אלה ממש ע"י אנשים צעירים מכם ועל כן מה שלכם כבר כל כך מובן מאליו להם עדיין אפילו לא מתחיל להיות ברור. וגוטמן יקירי בשביל זה נועד הפורום, כדי לשאול שאלות גם אם הן נשאלות בפעם ה- 101. אין לאף אחד זכות לשלוח אותם לחפש בגוגל או להעיף אותם בבעיטה החוצה. האינטרנט בכלל והפורום הזה בפרט נועדו לשימושם של כ-ו-ל-ם. אז נא לא להיות חכמולוגים ולנסות להשתלט על מדיום שלאין אין עליו בעלות. ואתם הצעירים/חדשים - אם תתבטאו בצורה קצת יותר בוגרת, בלי קללות ופניני לשון אולי תזכו בכמה תשובות רציניות. וחוצמזה, אף אחד עוד לא מת מציניות,בדיחות ודאחקות. ולגבי שגיאות כתיב: אין מה לעשות! לכל אחד מאיתנו זה קורה ואם אצל מישהו זה כרוני אז סליחה אבל זה עדיין לא הפורום לענייני לשון של אבשלום קור. אז רילקס!!! והכי חשוב - תחייכו ושיהיה לכם יום נפלא
שלאין=שלאיש מאת: דרקון קטןו 15/06/03 | 08:53 לא, יקירתי. אני לא מסכימה איתך. מאת: מיתר נדירו 15/06/03 | 09:07 נטיקט הכי בסיסי שבעולם מכתיב שלפני ששמים הודעה בפורום: א. קוראים את הודעת המנהל ב. קוראים כמה דפים אחורה אם בן אדם שם הודעה שמראה בברור שהוא לא עשה את אחד מהנ"ל, אז זכותי המלאה לשלוח אותו לגוגל או לכל הרוחות. כמובן שרצוי לעשות זאת בנימוס. לגבי שגיאות כתיב: נכון, לכל אחד זה קורה. כשזה קורה במידה כזאת שאני לא מצליחה לקרוא את ההודעה, אני יודעת שהבנאדם לא טרח לקרוא את ההודעה לפני שליחתה, ומבחינתי זה שווה זילזול. לא קשור לאבשלום קור. קשור לנימוס אלמנטרי. וכמובן, אם מישהו מקלל או מתחיל ביציאות של "זה גם הפורום שלי את לא תגידי לי מה לעשות" אז מבחינתי לא מגיע לו כלום, חוץ מאשר אי אלו הצלפות שוט. ולא, הפורום הספציפי הזה לא נועד בשביל שישאלו בו שאלות בפעם המאה. כשאתה יורה ופוגע, האויב נופל!
די להטרלה הגורפת מאת: halethו 15/06/03 | 10:44 לא כל אחד שהוא לא מהקליקה הוא מטרה לגיטימית לדאחקות. לא שלא צחקתי מהדאחקות (אנשים, לא בכדי אני אוהבת אותכם), אבל אני משוכנעת שיש עוד אפיקים לשנינות. ולא כל אחד שלא מבין מהחיים שלו ברשת ולא קרא כמה דפים אחורה ראוי להטרלה מיידית. גםאנחנו פעם לא ידענו מה מוזאיק, נכון? ועכישו שירו איתי ביחד: הי הי טרילילאי - אה? להיפך, אם כבר. מאת: דלית - deleteו 15/06/03 | 18:16 דווקא חברי הקליקה המסואבת הם מטרה לגיטימית לדאחקות. אימתי צחקו כאן על מבקרים תמימים? דלית, ממך לא ציפיתי מאת: גוטמן האפורו 16/06/03 | 00:36 להרים כזה וולה (בלי טודו!) להנחתה. התשובה: כל הפאקינג זמן. ולגבי לצחוק על הוותיקים: זה לא באמת הולך. יש להם גב. ילדותי, אבל נכון. You shouldn't trust the storyteller; only trust the story