מגעילים נמאסתם...

WaveGal

New member
וגם שכחת: 12 שישאלו אם יש כאן...

.. מישהו מקפואירה (או מאיזור הדרום). 7 ציניים שיגידו שהם לא מקפואירה בתשע דרכים שונות ויצירתיות. ושניים סינים (בלי כינור גדול). (כמה זה יוצא בסה"כ?)

bennyTKD

New member
עכשיו תפתח שרשור חדש

דוד, עכשיו תפתח שרשור חדש שבו אתה תהיה הראשון ועוד 18 אנשים ירשמו את עצמם כאומרים "me three", ותקפיד שהם גם ירשמו מספר (כדי שלא תצטרך לספור)... למי שלא הבין, מומלץ לקרוא את דברי דלית:
19 to quote the "Me Too's" to say, "Me Three​
בני

me three

מגעילים נמאסתם... מאת: קרוקדילו 14/06/03 | 23:47 מה קרה לכם אנשים? כולם פה נהיו תוקפניים? אנשים לא כל מי שתוקף זה מראה שהוא חכם או חזק אני רואה פה הרבה שירשורים שמתחילים משאלות תמימות של אנשים ומסתימים באוסף של ירידות על השואל לא בא לכם לענות אל תענו אבל למה להתקיף? למשל אני רואה מישהו ששואל על שבירה של בלוקים... למה אתם צוחקים עליו? אם היה לכם קצת מושג הייתם יודעים שיש אומנות שלמה שמתרכזת בשבירה של חפצים ואפשר לראות את זה גם באופעות של נזירי שאולין (חולצות ברזל מישהו מכיר?) או כמו כל הצחוק הזה על חישול שפשוט אין לכם מושג בו בגרוש יש מנזרים באוקינאווה שבהם מקדישים שעות ע"ג שעות רק לחישול עצמות אבל כמובן כולכם כחמים גדולים ויודעים יותר מכל אחד אחר ולכן אתם מתקיפים חלאס להפגין בורות תתחילו ליהיות בני אדם נקמה מתוקה כשהיא מוגשת קרה (סטאלין) מסכים איתך
מאת: WhiteBearו 14/06/03 | 23:58 יש פה באמת כמה אנשים שהחליטו שציניות זו הדרך להבהיר לאנשים שהם אומרים שטויות (לדעתם), ואני בעד שאנשים ידעו שיש עוד דרכים. אפשר, לדוגמא, לומר מה אתם באמת חושבים. ואולי אפילו לנסות להיות רגישים, כשעושים את זה. רק מחשבה, הכול ברוח טובה, ואני אוהב את כולכם (כן כן, גם אותך שבפינה), טל. ציניות? כאן?!? אתה בטח צוחק... מאת: דלית - deleteו 15/06/03 | 00:23 זה פוסט-טרוליזם. בטח יעבור עוד מעט. מאת: נעמה צרנקובו 15/06/03 | 00:05 בלעך. זה אני הייתי. מאת: מיתר נדירו 15/06/03 | 00:06 כשאתה יורה ופוגע, האויב נופל! באמת התפלאתי מי זאת שדומה לך כ"כ.. מאת: bizharו 15/06/03 | 09:38 If nothing ever changed, there´d be no butterflies. מיתר, בכמה כינויים את משתמשת? מאת: סלבו לויו 15/06/03 | 16:21 נשמע מפחיד - האח הגדול צופה...
פחחחחח... מאת: bennyTKDו 15/06/03 | 16:53 בסוף נגלה שמיתר כותבת גם את הקל וגקל... פחחחחח... (רגע, רגע, בני. תספור טוב כמה 'ח' כתבת רצוף? רק 5? בטוח? OK, כי שמעתי שמי שכותב יותר מ- 6 פעמים 'ח' רצוף - מיתר חוסמת לו את הניק...) בני === a GOOD plan today is better than a GREAT plan tomorrow === בני, אתה בא לאימון פורום, נכון? מאת: מיתר נדירו 15/06/03 | 23:04 כי עכשיו אני כבר חייבת לך 2 כאפות... כשאתה יורה ופוגע, האויב נופל!

me three

אנשים חכמים תכננו את אימון הפורום מאת: bennyTKDו 15/06/03 | 23:31 אנשים חכמים תכננו את אימון הפורום, ולכן הם קבעו כי יש הפרדה בין בנים לבנות. כיוון שטענת שאת הולכת לשירותים של הנשים...לא נראה לי שיהיו פה כאפות בזמן הקרוב. בני === a GOOD plan today is better than a GREAT plan tomorrow === אהה. טוב, אז אם ככה אתה לא צריך מאת: מיתר נדירו 16/06/03 | 00:20 לבוא עם קסדה, נכון? כשאתה יורה ופוגע, האויב נופל! בני הולך לחטוף... מאת: סלבו לויו 16/06/03 | 00:34 ולחשוב שהמחשבות שלי גרמו לך לכתוב את מה שכתבת, ובגלל זה הסתכסכת עם מיתר
- כבר יש לי ייסורי מצפון...
אני אכן הולך לחטוף... מאת: bennyTKDו 16/06/03 | 01:13 אני אכן הולך לחטוף... (רגע, רגע, בני. מה זה?! אין לך שום כישורים גרפיים?! אפילו להשתמש בפוטו-שופ כמו בן אדם אתה לא מסוגל?!) בני === a GOOD plan today is better than a GREAT plan tomorrow === מצורף קובץ gif
מאת: WhiteSnake 85ו 15/06/03 | 00:52 כל הכבוד על האומץ. אני הרבה זמן חושש להביע דעות מחשש לכינויי גנאי (ע"ע "טרול") אני כבר מזמן יושב בבית עם אפוד מגן ומפחד שמישהו ירה בי דרך המסך. אנשים באמת קוטלים כאן. סוף סוף מישהו אמר את מה שבלב... "כל אחד בוחר לעצמו את הדרך להגיע לפסגת ההר- אבל כולם רואים ממנו את הירח"
קרוק אח שלי.... מאת: koberaו 15/06/03 | 02:46 אהבתי לא ידעתי שיש לך אומץ לדבר ככה מול אנשים
סתם צוחק, צודק במאה אחוז. אני נתקפתי כמה פעמים ע"י אנשים שאין להם מושג במה שהם מדברים, ולא היה לי עצבים לענות להם. בקיצור.... גבר נפגש במכון, אהההה..... אם מישהו מעוניין אולי ללמוד את כל הנושא הזה של צ'י ונקודות תורפה, ריכוז נכון וכו' עוד מעט נעשה קורס בי-ם. לפרטים במסרים. ביי שבוע טוב הקם להורגך השכם להורגו !!!

me three

כמה אתה צודק .הפורום הזה הפך מאת: zz 4ו 15/06/03 | 03:40 להיות ממש מפחיד .לא האמנתי שאני יפחד ליכתוב כאן .אתה לא יודע אף פעם איך יגיבו .ובכלל יש כאן כמה כאלו שיודעים הכל הכל ... ובמקום לעודד נוער ליכתוב כאן . מאת: zz 4ו 15/06/03 | 04:02 כותב לי אחד מהכותבים הותיקים כאן .. שמע טוב טוב ילד מה שאני אומר לך .כאילו שהוא אבא שלי לפחות .ומנסה להסביר לי כמה שהוא חכם עם כל מיני ציטוטים משירים .ומסביר לי שאני פרנואיד .בקיצור זה כניראה פורום רק של חכמים .שיודעים הכל .שחלילה תיפגע בהם .שלהם מותר הכל .לזלזל ליפגוע לענות בעקיצות . שטויות
מאת: אוֹריארדו 15/06/03 | 04:03 ומי שיגיד אחרת יחטוף אורה שטו ברקה
בדיוק דוגמא טובה לתגובה מפחידה מאת: zz 4ו 15/06/03 | 04:07 ואם תמשיך לעצבן אותנו מאת: גוטמן האפורו 15/06/03 | 08:09 נבוא ומשים לך אפרוחים קטנים מתחת לבית והם יהיו כל כך חמודים שלא תוכל לעשות שום דבר מלבד לטפל בהם ואז לא תתאמן בכלל באומנויות לחימה. הוותיקים שולתים!!!!!1 וברצינות: לכל אחד לפעמים נשבר הזין. מה לעשות. לי נשבר אתמול, והתפלק לי (ונמחק אחר כך), לדוגמא. יותר מזה, חלקנו עומדים בפרדיגמה של "ask a stupid question get a stupid answer". ואפילו יותר מכך: ילדים וילדות - אין לכם מושג כמה הפורום הזה מנומס ואיכותי, וכמה האנשים פה נחמדים וסובלניים. בדרך כלל אנשים שזוכים לתגובות מעט ציניות הם אנשים ששואלים שאלה שנשאלה פעמים רבות, דוסקסה עד זרא, ובמקום לחפש בחיפוש, או בgoogle הם שואלים כאן. ולסיום - איף יו קאנט סטאנד דה היט, דונט גו טו וורק אז א בלקסמית'. האפור You shouldn't trust the storyteller; only trust the story לא, זו דוגמא לציניות. מאת: דוד כפריו 15/06/03 | 15:43 צִינִיּוּת [ש"ע; נ'] 1. [מז] תכוּנת האדם הציני, יחס של זִלזוּל בַּמקוּבּל ובמוּסָר החֶברתי, ראִייַת הצַד הלא-רציני בתופעות שונות; 2. [מז] תורת הציניקָנים הקַדמונים (מתוך מילון ספיר). אין מה לפחד מציניות. - - - - - - - - - - - - - - - אין אדם ריק יותר מזה שמלא בעצמו. קונפוציוס נעדר. שי צנוע למוצא הישר.
מאת: אוֹריארדו 15/06/03 | 16:36 המאסטר היפני הגדול מכולם
חוּ שוּ מוֹר. בעבר הוא דווקא התרוצץ כאן לא מעט. לפעמים היה מסתובב עם אחד גינגי כזה. לפעמים הוא עוד מגיח. אבל ממש רק מציץ. ונעלם. מתגעגעים אליך חוּ!!! חזור הביתה! (תביא איתך גם את גינגי אם יש לו במקרה זמן). האח של המסטר ההוא..
מאת: רועיברששתו 15/06/03 | 22:59 או בשמו היפאני -ערבי חושרמו.. ( טוב אולי לא כדאי שאהגה את שמו המלא) מסתובב מדי פעם בפורום ,יחד עם אחיו חו- שו אחים חושו, אבל את האח השלישי למשפחה חו-שו-מור לא ראיתי, והחושמ.. שלו זה לא בדיוק החושרמ.. שלי . ששת גני נפגש די הרבה עם אחותו.. מאת: שי רגבו 17/06/03 | 12:04 אחו-שרמו-טה... אחלה בחורה. בשלוק אחד מורידה 500 סמ"ק גינס שחורה! אתה מוזמן לראות (ב-"מעניין הבירה בחיפה" או בכל מקום אחר בגיזרה הצפונית!)
נתינה היא הדרך להארה!
החיים הם כוס תה, אז שתה ותיהנה.

me three

הגהות... היק... מאת: שי רגבו 17/06/03 | 12:08 1. אני. 2. ב-"מעיין הבירה", בחיפה. חוץ מזה, מישהו רוצה לקנות סוברו סטיישן 91' 4X4, 1,800, מנוע מחודש, יש 10 ממאלף פילים
נתינה היא הדרך להארה!
עוד הגהה: יד.. מאת: שי רגבו 17/06/03 | 12:09
נתינה היא הדרך להארה!
חוששתני שיש משהו בדבריך אבל... מאת: דרקון קטןו 15/06/03 | 08:52 לכל הוותיקים: קצת יותר סבלנות וסובלנות לא תזיק לאף אחד. אין זה משנה אם שואלים שאלות שלכם נראות מטומטמות עד לשורש. ההבנה וההתמחות שאתם רכשתם בתחום נרכשת ברגעים אלה ממש ע"י אנשים צעירים מכם ועל כן מה שלכם כבר כל כך מובן מאליו להם עדיין אפילו לא מתחיל להיות ברור. וגוטמן יקירי בשביל זה נועד הפורום, כדי לשאול שאלות גם אם הן נשאלות בפעם ה- 101. אין לאף אחד זכות לשלוח אותם לחפש בגוגל או להעיף אותם בבעיטה החוצה. האינטרנט בכלל והפורום הזה בפרט נועדו לשימושם של כ-ו-ל-ם. אז נא לא להיות חכמולוגים ולנסות להשתלט על מדיום שלאין אין עליו בעלות. ואתם הצעירים/חדשים - אם תתבטאו בצורה קצת יותר בוגרת, בלי קללות ופניני לשון אולי תזכו בכמה תשובות רציניות. וחוצמזה, אף אחד עוד לא מת מציניות,בדיחות ודאחקות. ולגבי שגיאות כתיב: אין מה לעשות! לכל אחד מאיתנו זה קורה ואם אצל מישהו זה כרוני אז סליחה אבל זה עדיין לא הפורום לענייני לשון של אבשלום קור. אז רילקס!!! והכי חשוב - תחייכו ושיהיה לכם יום נפלא
שלאין=שלאיש מאת: דרקון קטןו 15/06/03 | 08:53 לא, יקירתי. אני לא מסכימה איתך. מאת: מיתר נדירו 15/06/03 | 09:07 נטיקט הכי בסיסי שבעולם מכתיב שלפני ששמים הודעה בפורום: א. קוראים את הודעת המנהל ב. קוראים כמה דפים אחורה אם בן אדם שם הודעה שמראה בברור שהוא לא עשה את אחד מהנ"ל, אז זכותי המלאה לשלוח אותו לגוגל או לכל הרוחות. כמובן שרצוי לעשות זאת בנימוס. לגבי שגיאות כתיב: נכון, לכל אחד זה קורה. כשזה קורה במידה כזאת שאני לא מצליחה לקרוא את ההודעה, אני יודעת שהבנאדם לא טרח לקרוא את ההודעה לפני שליחתה, ומבחינתי זה שווה זילזול. לא קשור לאבשלום קור. קשור לנימוס אלמנטרי. וכמובן, אם מישהו מקלל או מתחיל ביציאות של "זה גם הפורום שלי את לא תגידי לי מה לעשות" אז מבחינתי לא מגיע לו כלום, חוץ מאשר אי אלו הצלפות שוט. ולא, הפורום הספציפי הזה לא נועד בשביל שישאלו בו שאלות בפעם המאה. כשאתה יורה ופוגע, האויב נופל!
די להטרלה הגורפת מאת: halethו 15/06/03 | 10:44 לא כל אחד שהוא לא מהקליקה הוא מטרה לגיטימית לדאחקות. לא שלא צחקתי מהדאחקות (אנשים, לא בכדי אני אוהבת אותכם), אבל אני משוכנעת שיש עוד אפיקים לשנינות. ולא כל אחד שלא מבין מהחיים שלו ברשת ולא קרא כמה דפים אחורה ראוי להטרלה מיידית. גםאנחנו פעם לא ידענו מה מוזאיק, נכון? ועכישו שירו איתי ביחד: הי הי טרילילאי - אה? להיפך, אם כבר. מאת: דלית - deleteו 15/06/03 | 18:16 דווקא חברי הקליקה המסואבת הם מטרה לגיטימית לדאחקות. אימתי צחקו כאן על מבקרים תמימים? דלית, ממך לא ציפיתי מאת: גוטמן האפורו 16/06/03 | 00:36 להרים כזה וולה (בלי טודו!) להנחתה. התשובה: כל הפאקינג זמן. ולגבי לצחוק על הוותיקים: זה לא באמת הולך. יש להם גב. ילדותי, אבל נכון. You shouldn't trust the storyteller; only trust the story

me three

ריד דה פיין פרינט מאת: דלית - deleteו 16/06/03 | 07:09 מבקרים _תמימים_ כל מי שצוחקים עליו, מגיע לו. אם תשים לב, מבקרים שבאים פעם ראשונה, אבל שואלים בנימוס, לא כאילו הפורום של אבא שלהם וכולנו כאן חייבים להם משהו, אנשים שמקפידים לנסות להתנסח, ולשמור על שלמותה של שפה (עברית, אנגלית או אזרבייג'נית) לא זוכים כאן לדאחקות. הפרחחים כן. לגבי הוותיקים - הם כבר מכירים את הבדיחות הישנות. אבל כשיש חדשה לא מורידים גם עליהם? תגידי טודה שכאן לא יוזנט מאת: דלית - deleteו 16/06/03 | 21:24
Q: How many internet mail list subscribers does it take to change a light bulb? A: 1,392: 1 to change the light bulb and to post to the mail list that the light bulb has been changed; 14 to share similar experiences of changing light bulbs and how the light bulb could have been changed differently; 4 to complain that they were happy with the old one; 7 to caution about the dangers of changing light bulbs; 27 to point out spelling/grammar errors in posts about changing light bulbs; 53 to flame the spell checkers; 156 to write to the list administrator complaining about the light bulb discussion and its inappropriateness to this mail list; 41 to correct spelling in the spelling/grammar flames; 109 to post that this list is not about light bulbs and to please take this email exchange to alt.lite.bulb; 203 to demand that cross posting to alt.grammar, alt.spelling and alt.punctuation about changing light bulbs be stopped; 111 to defend the posting to this list saying that we all use light bulbs and therefore the posts **are** relevant to this mail list; 306 to debate which method of changing light bulbs is superior, where to buy the best light bulbs, what brand of light bulbs work best for this technique, and what brands are faulty; 27 to post URLs where one can see examples of different light bulbs; 14 to post that the URLs were posted incorrectly, and to post corrected URLs; 12 to flame the AOL users for violating netiqutte and blame them for starting this whole thing; 3 to post about links they found from the URLs that "are relevant to this list, which makes light bulbs relevant to this list;" 45 posts about weather or not AOL should even be allowed to exist; 33 to concatenate all posts to date, then quote them including all headers and footers, and then add "Me Too;" 12 to post to the list that they are unsubscribing because they cannot handle the light bulb controversy; 19 to quote the "Me Too's" to say, "Me Three;" 4 to suggest that posters request the light bulb FAQ; 1 to propose new alt.change.lite.bulb newsgroup; 47 to say this is just what alt.physic.cold_fusion was meant for, leave it here; 143 votes for alt.lite.bulb.​
טודה, "Me Too" מאת: halethו 17/06/03 | 11:15 הוא שאמרתי - לא בכדי!

me three

בני שוב יורד פה על כולם
מאת: bennyTKDו 17/06/03 | 12:12 (אנשים, לקרוא הכל עם חיוך, כן? הכל ברוח טובה) כמה אנשי אומנויות לחימה דרושים כדי להחליף נורה? 1 כדי להוציא את הנורה השרופה. 3 שיטענו שאין להחליף דברים ישנים בחדשים. 7 שיטענו שזה לא נקרא להחליף אלא לעדכן לתקופה של היום, כי הרי כשהמציאו את הנורה היא יועדה למטרות אחרות. 1 שיקים פורום בתפוז שבו יוכלו כולם לדון בנושא. 15 שיבואו מידי פעם בעקיצות של "איפה מנהל הפורום, לא רואים אותו?!" 4 שיבואו ויבחרו וינהלו את הפורום במקום המייסד. רצוי שאחת מהם תדע לתת כאפות, ושלפחות אחד יגלוש בשעות הלילה המאוחרות כדי להשגיע על הנעשה בפורום. 13 שיריבו איזו נורה יותר טובה. 1 שיגיד שפעם היתה לו נורה מסויימת במשך חצי שנה, אבל אחרי שהוא חטף סטירה הוא החליף לנורה חדשה ומאז הוא מה זה בנאדם אחר. כלי כלי. אבל בעצם הוא לא 1 אלא 12, כי כל פעם חוסמים לו את הניק והוא מחליף לניק חדש. 4 שיגידו שצריך לקיים מפגש פורום שבו כל אחד ידגים מה הנורה שלו יודעת לעשות. 1 חכמולוג שירוץ מהר הביתה אחרי המפגש פורום, כדי שהוא יוכל להיות הראשון שיפתח שרשור תגובות על איך היה במפגש פורום. 1 גיק הייטק שישבע לעצמו שבמפגש הבא הוא דואג לעצמו לאיזה פאלם-פיילוט עם חיבור אינטרנט דרך מכשיר סלולר, ואז בהפסקה של המפגש פורום הוא כבר פותח שרשור כזה. 3 שישבעו שבעצם כל הנורות הומצאו בסין, וכל שאר המדינות רק העתיקו משם. 1 בני-טקד שמשוכנע שפעם הקוריאנים היו זורקים נורות על פרשים בשדה הקרב כדי להפיל את הרוכה מהסוס שלו. 2 שיגידו: אין לי בעיה עם הטענה הזו, אבל תן לנו הוכחה ממסמכים היסטוריים. 1 שנראה קצת אטלנטי (...) שיגיד שאסור בכלל להדליק נורות בשבת. 5 שיגידו: מה זאת אומרת נשרפה הנורה? ניכנס בה במכות ונפוצץ אותה! 7 צדקנים שיגידו: אוף, אתה פשוט צעירים! לא למדתם להחליף נורות שרופות כדי לפוצץ נורות. פשוט תיקנו נורה חדשה, זירקו את הישנה לפח (בצורה מנומסת) ונגמר הסיפור. 1 סטרייק שיגיד: מה פתאום. אם היא נשרפה היא פגעה לכם בכבוד! 1 שיגיד: אני רוצה לכתוב בפורום, אבל אני מרגיש שאין לי מה להגיד... 1 בני-טקד שיגיד: אני משאיל פה נורות לכל דורש. 1 צ'ים-צ'ים שישאל: רגע, אתה משאיל או משכיר או מוכר? מה זה פה, פתחת גמ"ח נורות?! אחת מיתר שתספור 7..8..9.. בני-טקד, מנתיים אתה הולך לקבל פה הרבה כאפות... 1 ROC שישאל אם אין נורות בצבע ורוד עבור בנות הפאוור-פאף... 1 דלית שיגיד: ... (מצטער, עשיתי delete והכל נמחק) 82 בנות שיגידו דברים בסגנון שמאוד מאפיין את מיתר, עד שנגלה שבעצם מיתר נכנסת לפורום מהספריה ושוכחת לשנות יוזר... 1 מעיין שתגיד: אין לי בעיה לבוא למפגש פורום, אבל למה יש חדר אחד לנורות 100 ואט ואחד לנורות 60 ואט? למה אי אפשר ביחד? 1 דוד שיגיד: יש 2 חדרים, ותזכרו שאסור להכניס לשם נורות פלורסנט. אנחנו מאוד מקפידים. 1 פרודו שיגיד: בסדר, אבל איך אני יודע אם נורה היא פלורסנט או לא? בבית אצלנו הכל מעורבב. 1 פצירפים שפשוט יעבור על כל הנאמר במפגש ויתקן לכולם את העברית, אבל מצד שני ידבר עם בני-טקד במרוקאית עסיסית... 1 קונור שיביא לבני-טקד את הפיצה שהוא חייב לו. 1 משה שיגיד: מה, אבל גרייסי אמר שמחליפים נורות רק מהקרקע. למה אתם עומדים? 4 שיגידו: מילא עומדים, אבל תראו כמה צפוף פה. זה לא מסוכן? 5 שיגידו: בטח מסוכן. אבל כשתחליפו בבית נורה שרופה אתם גם יכולים להתחשמל. לכן, צריך להתאמן לכך בתנאים דומים. 1 שישאל, ויקפיץ את ההודעה שלו 100 פעם כי מתעלמים ממנו: רגע, אבל אי אפשר לחשל את הגוף נגד התחשמלות? 3 חכמולוגים שימצאו דרך לקשר את הנושא של הנורות לסרט מטריקס 2, כדי לדון בפילוסופיה שם. 1 בני-טקד שינצל את זה לומר שטריניטי כוניפה. 1 יצור עם S על הבטן וקרניים שיצוץ בכל פעם בידונו בסרט הזה. 1 ביזארי למדי שיטען שאין לו חוש הומור, אבל ימשיך לזרוק הערות שנונות מידי פעם. 1 עיוור שיבוא לבדוק אם כבר פתרו לו את החידה עם המטבעות. 8 מההנהלה של תפוז שיבואו לראות למה חוסמים פה כל כך הרבה אנשים בפורום. ולסיום - 1 crane שיהיה מספיק גבוה כדי להחליף את הנורה השרופה. (אנשים, לקרוא הכל עם חיוך, כן? הכל ברוח טובה) בני === a GOOD plan today is better than a GREAT plan tomorrow ===

bennyTKD

New member
יש 3 סוגי אנשים בפורום

יש 3 סוגי אנשים בפורום: אלו שיודעים לספור ואלו שלא... בני

אני שלחתי עוד 12 אבל הם נעלמו בדרך

מכיוון שהמחשב ממנו הם נשלחו מזמן קרש, לא נראה לי שהם אי פעם יגיעו.

bennyTKD

New member
אתה בסדר

דרך אגב, איך עשית את זה למעלה עם ההודעות? העתקת הודעות של כל מיני אנשים ל- notepad ומשם העתקת לפה, או שיש דרך פשוטה לעשות את זה?

על נוטפד דווקא לא חשבתי

כתבתי סקריפט בווינראנר שיעשה את העבודה, אבל לא טרחתי לשמור לפני שהמחשב ההוא קרש. עדיין הייתי צריך לעבור ידנית ולהוסיף סמיילים בכל הודעה במקום המתאים. סתם עצלנות בסקריפט שגבתה את מחירה אח"כ... מכיוון שכל ההודעות היו מוכנות לפני שליחת הראשונה, אפשר לראות היטב את הלאג מהמחשב מהפרשי הזמנים בין ההודעות...

bennyTKD

New member
מה אומר ומה אדבר

ואני עוד חשבתי לתומי שזה משהו שגם אני אצליח לעשות פעם... סקריפט...ווינראנר... האמת - לפחות להוסיף סמיילים להודעות אני יודע. אז עוד יש לי תקווה... ואני חשבתי שרק לטינית אתה יודע... בני

אה? כל דבר שאפשר לעשות בסקריפט

אפשר לעשות ידנית. את הסקריפט כתבתי כי עשיתי את זה בעבודה, והייתי צריך להראות עסוק...

bennyTKD

New member
בשנות ה- 80...

בשנות ה- 80, כשמשחקי מחשב עוד היו בדוס, היה איזה משחק (שחמט, אם אני לא טועה), שהכפתור F10 בו נקרא בהוראות "Boss Key", כך שאם אתה משחק בעבודה והבוס שלך מתקרב, אתה לוחץ F10 ואז מופיע מיד מסך עם איזה גרף-pie של נתוני מכירות... בני

Ze Colmeia

New member
מסכים../images/Emo70.gif

אף אחד לא ענה לשאלה שלי על חישולים
אתם רעים
אותכם לגננת

כי היו שלושה שירשורים ענקיים על

חישולים בחודשיים האחרונים, ולכולם זה כבר יוצא מהאף. ואני מבקשת, האדם היחיד פה שיכול אפילו להתיימר להיות רע, זה אני!

Hwoarang

New member
אם תבוא לאימון (נרשמת לא?)../images/Emo72.gif

יש לי חצי קגלביץ' לימון (אין תקציב לאבסולוט...חחח:) נשתה ונסגור תעניין
עכשיו מה לעשות שמתי שהגעתי לפה בסוף 2002 הפורום היה שונה אבל זה סך הכל עניין של תקופות...אם יש דברים שאני לא אוהב לקרוא או התחכמויות דפוקות אני פשוט מדלג.. אוססס דור

bennyTKD

New member
../images/Emo32.gif תראה איך אחרים עונים...

אתה חושב שאנחנו מגעילים וציניים? תראה איך אחרים עונים, ועוד לילדים קטנים, ועוד בלי שלילד יש אפשרות להגיב...

למעלה