מגעילים נמאסתם...

WaveGal

New member
מצטער שלא אגיע. ../images/Emo10.gif ומתגעגע../images/Emo24.gif

תהנו, תלמדו ותספרו גם לגולים שביננו....

WhiteBear

New member
מסכים איתך ../images/Emo45.gif

יש פה באמת כמה אנשים שהחליטו שציניות זו הדרך להבהיר לאנשים שהם אומרים שטויות (לדעתם), ואני בעד שאנשים ידעו שיש עוד דרכים. אפשר, לדוגמא, לומר מה אתם באמת חושבים. ואולי אפילו לנסות להיות רגישים, כשעושים את זה. רק מחשבה, הכול ברוח טובה, ואני אוהב את כולכם (כן כן, גם אותך שבפינה), טל.

מיתר, בכמה כינויים את משתמשת?

נשמע מפחיד - האח הגדול צופה...

bennyTKD

New member
פחחחחח...

בסוף נגלה שמיתר כותבת גם את הקל וגקל... פחחחחח... (רגע, רגע, בני. תספור טוב כמה 'ח' כתבת רצוף? רק 5? בטוח? OK, כי שמעתי שמי שכותב יותר מ- 6 פעמים 'ח' רצוף - מיתר חוסמת לו את הניק...) בני

bennyTKD

New member
אנשים חכמים תכננו את אימון הפורום

אנשים חכמים תכננו את אימון הפורום, ולכן הם קבעו כי יש הפרדה בין בנים לבנות. כיוון שטענת שאת הולכת לשירותים של הנשים...לא נראה לי שיהיו פה כאפות בזמן הקרוב. בני

בני הולך לחטוף...

ולחשוב שהמחשבות שלי גרמו לך לכתוב את מה שכתבת, ובגלל זה הסתכסכת עם מיתר
- כבר יש לי ייסורי מצפון...

bennyTKD

New member
אני אכן הולך לחטוף...

אני אכן הולך לחטוף... (רגע, רגע, בני. מה זה?! אין לך שום כישורים גרפיים?! אפילו להשתמש בפוטו-שופ כמו בן אדם אתה לא מסוגל?!) בני

WhiteSnake 85

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo122.gif../images/Emo4.gif../images/Emo122.gif../images/Emo4.gif../images/Emo122.gif

כל הכבוד על האומץ. אני הרבה זמן חושש להביע דעות מחשש לכינויי גנאי (ע"ע "טרול") אני כבר מזמן יושב בבית עם אפוד מגן ומפחד שמישהו ירה בי דרך המסך. אנשים באמת קוטלים כאן. סוף סוף מישהו אמר את מה שבלב...

kobera

New member
קרוק אח שלי....

אהבתי לא ידעתי שיש לך אומץ לדבר ככה מול אנשים
סתם צוחק, צודק במאה אחוז. אני נתקפתי כמה פעמים ע"י אנשים שאין להם מושג במה שהם מדברים, ולא היה לי עצבים לענות להם. בקיצור.... גבר נפגש במכון, אהההה..... אם מישהו מעוניין אולי ללמוד את כל הנושא הזה של צ'י ונקודות תורפה, ריכוז נכון וכו' עוד מעט נעשה קורס בי-ם. לפרטים במסרים. ביי שבוע טוב

zz 4

New member
כמה אתה צודק .הפורום הזה הפך

להיות ממש מפחיד .לא האמנתי שאני יפחד ליכתוב כאן .אתה לא יודע אף פעם איך יגיבו .ובכלל יש כאן כמה כאלו שיודעים הכל הכל ...

zz 4

New member
ובמקום לעודד נוער ליכתוב כאן .

כותב לי אחד מהכותבים הותיקים כאן .. שמע טוב טוב ילד מה שאני אומר לך .כאילו שהוא אבא שלי לפחות .ומנסה להסביר לי כמה שהוא חכם עם כל מיני ציטוטים משירים .ומסביר לי שאני פרנואיד .בקיצור זה כניראה פורום רק של חכמים .שיודעים הכל .שחלילה תיפגע בהם .שלהם מותר הכל .לזלזל ליפגוע לענות בעקיצות .

שטויות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ומי שיגיד אחרת יחטוף אורה שטו ברקה

למעלה