מגעילים נמאסתם...

בשבילך...

אני מוכן לעבור למקום הבא

amir_aikido

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif האם יש מתרים הפעם ../images/Emo35.gif

אורי, דויד האם מצעתם מתרים למטרות טובות גם הפעם
אמיר

Hwoarang

New member
אהה טרמפ במקרה?

מאיזור דרך השלום יש מישו?? בתודה מראש אוס דור

WhiteBear

New member
אסא וולפסון צריך טרמפ מטבריה.

בקשת טרמפ: מישהו שיכול לתת טרמפ מטבריה או ממקום קרוב. (יש לי את הפלאפון שלו, אפשר להשאיר פה הודעה, ואני אשלח הודעה עם המספר שלו).

Sensei,

Will you be able to pick-up Tsabar, as well? If you can, please call me (I'll send you my number by PM). Thanks, david​

nirk_aikido

New member
ramat hen and hashalom

i am leaving from ramat hen, and can go through hashalom (or any other near place) if you need a ride call me- 067-263112 nir

WhiteBear

New member
חבר שלי צריך טרמפ הלוך חזור מב"ש

אז מי שיכול, לפנות אלי כמה שיותר מהר...

המלצה למי שאין לו מקל פיליפיני:

אפשר לקחת מקל של מטאטא ולחתוך אותו. אני ממליץ על 70 סמ', כי מקל קצר מידי אינו מאפשר חניקות והטלות, למרות שאינני יודע מה צבר ילמד... את המקל יש ללפף במספר שכבות של סרט בידוד - הכי טוב זה הסוג הרחב עם סיבי הניילון(צבעוני מלמעלה ולבן בחלק הדביק). הסיבה היא כי גם אם ישבר למישהוא המקל, באופן זה יקטן הסיכוי לתעופת שבבי עץ. ל"יפנים" שביננו: אפשר להסתפק בהאן-בו.

../images/Emo18.gif../images/Emo26.gifטלויזיה באימון הפורום

במהלך האימון יהיו איתנו שני צוותי-טלויזיה, אחד שעושה תכנית עם צבר ארם ושני שעושה סרט על ניר מלחי. דיברתי עם המפיקים של שני הצוותים, ושניהם הבטיחו שלא יפריעו למהלך האימון ולא יצלמו אף אחד שלא מעוניין שיצלמו אותו. לכל מי שיש בעיה להצטלם, מכל סיבה שהיא, צריך פשוט לפנות אל צוות הצילום ולבקש, הם יכבדו את זה. אני מזכיר להביא רק מזון כשר, מקלות באורך 65 ס"מ לאסקרימה והרבה מצב-רוח טוב!

Hwoarang

New member
רגע לא הבנתי!!!

אם אין לי מושג מה זה מקל אסקרימה ואפילו אם היה לי, אין בנמצא...מה אני אמור לעשות??

תסתכל הודעה אחת למעלה

לא, לא ההודעה של דוד. עוד אחת למעלה. איפה שחתום יובל נחמקין.

למעלה