מגברי מנורות עד 15W

RoieL

New member
לא, אתה קשה

אם הוא מחפש מגבר מנורות [שאגב אני יודע לקרוא למרות מה שרובכם חושבים והבנתי מה הוא מחפש מצויין], כנראה שבשמונה מאות שקלים הוא לא ימצא, רציתי לתקן את הרושם המוטעה שלו. אני יודע שהתקציב שלו הוא לא 800 אבל כדאי שיבין שב- 800 הוא לא ימצא מגבר מנורות, גם לא 15 וואט. האלטרנטיבות הן להשיג עדו כסף או, לחלופין, להשיג אקדח ולשדוד את המשווקים של פנדר (בלוז ג'וניור, פרו ג'וניור) או של אורנג'.

yotamn9

New member
את זה הוא כבר הבין

הוא ביקש מגבר מנורות 15 וואט ואני הצעתי. והוא לא אמר מה התקציב שלו, ככה שהכל בסדר.

Mr MAG

New member
אהלן

אם הבלוז ג'וניור של פנדר יקר לך אז כנראה שלא תגשים את הרצון במנורות. השאלה היא האם זה בדיוק מה שאתה רוצה ? תבין שמגבר מנורות זה שונה מאוד ממגבר עם מנורה בפרה-אמפ. לפעמים המנורה בפרה, במגברי הייבריד כמו הקסטום, או ה AVT של מארשל וכל השאר שבסגנון, אפילו לא אחראית על ההגברה. תראה פדאלי מנורות כמו הטונבון... זה רק שם לתת צליל מסוים. נראה לי שא' כל כדאי לך לנסות קצת מגברים שונים. תתחשב בזה שמגברי מנורות, CLASS A, בעלי 15 וואט ופחות - זה משהו שנפוץ מאוד דווקא בתחום הבוטיק ושם מדברים איתך על מחירים כפולים מהבלוז ג'וניור ואף יותר.. תנסה כל מיני מגברים, אל תינעל על W ספציפי וכו' ותחפש מה שבתקציב שלך או קצת מעבר ושנשמע לך טוב.

יאסון1234

New member
את הפנדרים הקטנים הישנים של פעם ?

לא
כל אחד מהם נשמע פצצה כל כך שאתה יכול להגיד שהם אחד אחד סוכר. סתם ברור שכדאי לבדוק אבל אוי הפנדרים של פעם... הקטנים החמודים האלה שנשמעו כמו חיות...

אהלן

לטעמי כדאי תמיד להקליט עם מגבר מנורות אם כי יצאו כמה מודלים עם השנים בעיקר לרולנד מגברי טרנזיסטור טובים מאוד, הקיוב הקטן והג'אז קורוס ,אם יש לך מיקרופון זה אפילו עדיף על ליין אאוט של המגבר, שחק עם המיקום של המיקרופון עד שתהיה מרוצה ויתקבל לך סאונד קלין נהדר:). אגב לסאונד דיירקט יש סאונד מאוד ספציפי אליו מתכוונים מראש (כמו למשל בשיר רבולושן של הביטלס). שבוע נפלא פיטר רוט http://www.peterroth.co.il

brotherwolf

New member
מיקרופון סביר עולה לפחות 200 שח

וזה בדיוק התוספת שאני משלם על פני מגברי טרנזיסטור-טרנזיטור כגון מרשל

למעלה