מגברי מנורות עד 15W

Vintage

New member
אחד מול השני באותה חדר לא

אבל יצא לי לשמוע כזה וכזה, אין לי ספק שמדמה זה לא הדבר האמיתי, אבל גם ההשוואה שלי היא לא מול הדבר האמיתי אלא מול חלק ממנו (רק פריאמפ).

arch23

New member
תתפלא

"אני לא מבין כל כך באולפנים וכאלה אבל אף אחד לא מקליט בדיירקט, ואף אחד לא מקליט עם מגבר טראנזיסטורים באולפן" לדעתי אתה צריך לבדוק את עצמך שוב בקשר לזה. יש דברים שאתה שומע ואתה אפילו לא יודע.

peergo

New member
במחשבה שניה, אני אשמח אם תתן לי

שמות של גיטריסטים רציניים שמקליטים בדיירקט, כי לא תרחתי לשים preamp out במגבר שלי ואולי זה באמת חשוב כמו שאתה רומז....

Katarzis

New member
סינגולדה למשל...

לא שזה עושה את זה בסדר
...

eran377

New member
בהקלטות של שלמה ארצי נניח

אני לא מאמין שהוא מקליט דיירקט (?) והקלטות כמו רוני סופרסטאר זה לא בדיוק נחשב

arch23

New member
גם יזהר אשדות

שבהמון הזדמנויות אפשר לראות מאחוריו line 6 Vetta ובידיים שלו variax. שמעתי אותו אומר בראיון שהוא שומע "ביקורת" על זה. אבל מצד שני פידבקים שהוא מקבל על הקלטות שנשמעות מעולות הן דיגיטליות לחלוטין, ודברים אחרים שאומרים לו שזה נשמע דיגיטלי דוקא הוקלטו עם מגברי מנורות וכולי. סטיב לוקתיר מקליט עם pod כל מיני דברים (אולי לא לעצמו), אפשר לראות סרטון ביוטיוב. סטיבן וילסון הקליט לפחות אלבום אחד של פורקיופיין טרי עם pod xt live. ויש עוד די הרבה.

arch23

New member
tולמקרה שלא הבנתי אותך נכון

לא רמזתי שזה חשוב לשים pre out... ויכול להיות שבאמת להקליט דיירקט בצורה שאתה מתכוון זאת לא צורה כלכך פופלארית.

brotherwolf

New member
מדמי מגברים זה עיבוד אות

לרוב דיגיטלי כי זה יותר זול וקל יותר לשנות.

peergo

New member
לא לרוב, זה רק עיבוד דיגיטלי

כל המסננים שם(והרי מדובר רק במסננים) הם ספרתיים.

brotherwolf

New member
השאלה היא

האם יש מגברים קטנים מנורות עם יצאה לליין אוט חוץ מה- kustom הזה? בחנות קיבלתי את הרושם שלא, אבל זו חנות ויש למוכר אינטרס למכור את מה שהוא משווק.

Vintage

New member
שוב אני אסביר לך

זה לא מגבר מנורות, בגלל זה המחיר המגוחך שלו, אני לא יודע אם יש כזה קטן אבל גם מרשל מייצרים מגברי היבריד, לפיוי אם אינני טועה יש כמה דגמים. בקיצור, יש עוד אופציות אבל שוב אני אדגיש שלא תקבל "סאונד מנורות" במלוא מובן המילה אלא קצת טעם של מנורת פריאמפ.

yotamn9

New member
אני חושב שיש אחד של Vox

נראה לי שזה AC15, לא סגור על זה.

RoieL

New member
נראה לי שהוא עולה קצת יותר מ800 שקל../images/Emo8.gif

Y036

New member
אתה קשה..תראה שהוא כתב מגברי מנורות

למרות שהוא פירסם סוליד סטייט

למעלה