מבקש עצה

ויניארד

New member
תגובה

א. מאיפה הקביעה הזו של למה הכישוף נועד? יש מאגיה, ומכאן כל אחד עושה איתה מה שהוא רוצה. אני בוחר להשתמש בה כדי לפגוע, אדם אחר משתמש בה כדי לעזור, אותו דבר. זו קביעה מאוד ילדותית. ב. האנרגיה של הכישוף תשאר סביבי? אני לא אוכל לשלוט בחיים שלי? אשמח לדעת מאיפה אתה מביא את השטויות האלה. ג. המעגל אמור להגן עלי מישויות לא רצויות, אבל המטרה העיקרית שלו היא לרכז את האנרגיה, כך שאני באמת לא מבין על מה אתה מדבר. ולמה הכישוף על הפנים? תסלח לי, אבל אני לא לוקח את התגובה לך יותר מדי ברצינות. היא לא מפורטת, לא מנומקת, ונראית כמו של ילד בן 14 מתוסכל מינית.

הי ויניארד

אני רוצה לעשות כישוף על מישהו שאני אוהבת במטרה להיות איתו ... יש לי בת משפחה שמתעסקת בזה ... השאלה שלי היא האם יצא לך לעשות פעם כישוף ולקבל ממש הוכחה שזה עבד ולא סתם צירוף מקרים (כי לצערי אני קצת סקפטית לגבי הנושא ...? (דרך אגב יש לי שיער ערווה שלו ..האם זה יכול לעזור ? אודה לך אם תענה לי.. ביי

ויניארד

New member
כן.

יצא לי לקבל הוכחה, לא, אני לא מעוניין לפרט. וגם אם יהיה לך יד כרותה שלו זה לא יעזור לך. צריך ללמוד הרבה לפני שאפשר לעשות כישוף, צריך הרבה ידע והרבה תרגול. רק לפי השאלה שלך אני יודע שאין סיכוי שתצליחי לעשות כישוף כזה, בשלב זה.

ויניארד

אם היית קורא ממש ... אז היית מבין שלא אני מתכוונת לעשות את זה ... אלא בת משפחה שעוסקת בזה שנים... זה ברור שאם אני יעשה זה לא יצליח כי אין לי ניסיון בנושא... בכל אופן השאלות שלי היו יותר כדי להעניק לי תקווה שאכן יש סיכוי שאני יהיה איתו בסופו של דבר ... אז שוב אשאל ..האם שיער הערווה שלו יכול לעזור לבת המשפחה שלי בכישוף מהסוג הזה ?...תודה מראש...

EvilFlame

New member
ברור שזה יעזור

:/ אחרי הכל צריך חלק מהקורבן אני לא יודע אבל עם אפשר להשתמש במאגיה כדי לגרום למישהו לאהוב אדם אחר זה נשמע חדש בשבילי אבל WHATEVER בכל אופן שיער ערווה שלו אמור לעזור.. לפחות על פי השיטה של ויניארד..

RainBird

New member
מטרת המעגל אינה להגן מישויות לא רצויות. (זה מה שמספרים למתחילים וכו') המעגל משמש ככלי למעבר בין מצבי מודעות שונים- מן הרגיל למאגי. המעגל גם משמש למיקוד אנרגיה שעוזרת לכישוף לעבוד בצורה יעילה יותר. אבל הגנה זה משהו שיש צורך לזמן במיוחד במעגל. ההשפעה של המעגל היא לא מגוננת מלכלתחילה. ארדן.

neophile

New member
שאלות קשות

לכל אחד יש את התיסכולים שלו , השאלה היא האם אתה מודע לשלך ולסיבה שיש לך אותם?או שאתה מעדיף להשליך הכל על מראה חיצונית? ויניארד התגובה הזאת שלך רק מוכיחה שאתה הגעת למצב בו אתה מבלבל את האגו שלך עם משהו "אחר" הסיפוק הריגשי אפילו לא מגיע אליך...אז לאן הוא מגיע? את מי אתה מספק? אני בספק אם תענה לי על השאלות האלה,

ויניארד

New member
אתה מתחמק

אני שאלתי אותך כמה שאלות בנוגע למה שאמרת, ובמקום לענות עליהן אתה שאלת שאלות אחרות. אתה יודע למי התנהגות כזו אופיינית? לזייני שכל שאין להם מושג על מה הם מדברים. כן, אני מודע לתסכולים שלה ולחרא הזה. ולא הבנתי את השאלה השניה, רק הבנתי שאתה מנסה להשמע נורא עמוק אבל לי זה נראה כאילו אתה רק מדבר שטויות.

neophile

New member
מודע לתיסכולים של עצמך?ול"חרא" הזה?

מה אתה אומר אתה משתמש בכישוף כדי לפגוע באחר ומפיק מזה תועלת!! איזה תועלת זאת לעזזל? "זו קביעה מאוד ילדותית." מאוד משעשע מצדך , אבל למה להביט פנימה כשהרבה יותר פשוט להשליך הכל החוצה? כן האנרגיה של הכישוף תשאר סביבך כי המציאות שלך מצומצמת ,אתה לא רואה הרבה מעבר לעצמך אתה מודע לתיסכולים שלה?? זה לא מה ששאלתי שאלתי אם אתה מודע לתיסכולים של עצמך ? אתה יודע שהמחשבות שלך יוצרות את המציאות שלך ? שמערכת האמונה שלך היא מה שמגבילה את התממשות הפוטנציאלים? לא נראה לי שבאמת טרחת לברור את האמונות שלך ושאתה פועל בצורה מאוד אימפולסיבית בהתבסס על הרצונות המידיים שלך

ויניארד

New member
איזו תועלת?

תועלת מיידית, סיפוק. כמו השפעה של סמים. הידיעה שהצלחתי לפגוע במישהי שאני שונא במקום הכי רגיש אצלה. זו התועלת. היא אולי לא לרוחך, אבל זו עדיין תועלת. התכוונתי לכתוב שאני מודע לתסכולים שלי, אני כותב מלפטופ ואני לא רגיל אז זה יוצא לי לפעמים קצת מבולגן. וכן, כמו שאמרתי, אני מודע לתסכולים של עצמי, מה הקשר בין זה לבין הנושא הכללי שדיברנו עליו? לברור את האמונות שלי? אין לי אמונה. יש אנרגיה, אני משתמש בה לטובתי. זה הכל. וכן, אני פועל בצורה אימפולסיבית בהתבסס על רצונות מידיים. מה רע בזה? זו מאגיה נמוכה, אני לא מנסה להגיע להתעלות רוחנית, אני רק מנסה לשפר את החיים שלי או להשתעשע בדרך.

RainBird

New member
כל אחד ומה שמתאים לו. אני ואחרים לא נמצאים פה לעמדת שיפוט. ארדן.

DaviX

New member
אפילו כבר

לא נעים לי לרחם עליו כי אני רואה שהוא ממש במצב שפל. מעניין איך הוא יגמור את החיים שלו...

EvilFlame

New member
הייתי מהמר על

מקום חמים ולא כל כך נעים. אבל היי זאת דעתי שלי

neophile

New member
אין באמצע

אפילו זה נחמד יחסית למה שיקרה באמת...נגמרו המשחקים זה או למעלה או למטה אין יותר באמצע

RainBird

New member
אתם מוכנים כבר לסיים עם ה שיפוטיות הזולה הזו? אין לכם מצב מה מביא את הרצון שלו לפגוע. אתם לא הוא. תפסיקו לשחק כאילו אתם מלכים נעלים שלא פגעתם מעולם באף אחד בין אם זה במאגיה או בעולם הפיסי. ארדן.

EvilFlame

New member
אני מודה

שפגעתי באנשים אבל רק כשממש רבו איתי ללא הפסקה וגם זה במינון קטן. אבל היום אני מחזיר רק כשממש ממש ממש זה בעיה ממש רצינית שזה ממש בלי הפסקה באמת כל פעם מחדש ולא תמיד. ולא אני לא זה שישפוט אני רק מנחש. נכון אני לא יכול לשפוט אותו לא בעולם הזה ולא בעולם הבא,זה לא התפקיד שלי. יכול להיות שיש לו סיבה טובה באמת לפגוע בא ויכול להיות שהיא עשתה לו נזק חמור אבל,עדין זה די אגרסיבי בעיקר אם הוא לא מתכוון לבטל את הכישוף אהבה הזה מתישהו מילא שיבטל ואז אני אדע שהוא לא אבוד לגמרי. אמרתי את דעתי..

ויניארד

New member
אז אתה בן אדם מוסרי

אני לא. אני באמת לא מבין מה הלינץ' הוירטואלי הזה נותן לכם. לשנות את דעתי אתם לא תצליחו, להפוך אותי לבן אדם מוסרי אתם לא תצליחו, אתם רוצים להרגיש מוסריים ועליונים? לכו תתרמו לצדקה או משהו.

EvilFlame

New member
לא האמת לא

מוסריות זה דבר שנרכש אם השנים,עם רוצים את זה. הלינץ' הוירטואלי הזה כביכול נותן לכולנו הרגשה טובה (בצחוק).. בקשר לצדקה זה לא יעזור לי להרגיש עליון ומוסרי. אני לא עליון זה דבר הכי חשוב בחיים,שום בנאדם לא עליון. אבל מוסרי כן..

neophile

New member
את מי אתה משרת?

אני לא מנסה לשנות אותך, אני מנסה לגרום לך להביט פנימה כדי שתראה לאן הסיפוקים "שלך" מגיעים אתה משרת שאפילו לא יודע את מי הוא משרת ,אתה בטוח שאתה פועל למען עצמך...

ויניארד

New member
אז תסביר לי

את מי בדיוק אני משרת? אני משרת את האינטרסים המיידיים שלי, לא יותר מזה.

למעלה