מבקש עצה

DaviX

New member
חלילה, לא לדחוף

אני לא אומר שצריך להיות וויקה בשביל לקרוא ולהבין את הרד כמו שלא צריך להיות יהודי בשביל לקרוא ולהבין את עשרת הדברות אני רק אומר שיש סט של חוקים, קארמה, אם תרצו. ואני מאוד רוצה להאמין שזה תופס לא רק אצל מי שמאמין בזה.

EvilFlame

New member
תבין יש חוקים כללים

אבל לא כל אחד מהם מאמין בהם למרות שהם קיימים. אבל יש את החוקים הבסיסים שיודעים למשל שהם קיימים אבל מתעלמים מהם הרבה. אגב תקנו אותי אם אני טועה אבל אני חושב שבמאגיה צריך לפעמים גם להתעלם ולעבור על החוקים כי בגלל זה זה מאגיה לא? רק להוסיף שיהיה לכל מי שצם כאן צום מוצלח..

DaviX

New member
ברור

הרי הכל הולך לפי איזון כלשהו ואם לא היה רע גם לא היה טוב ויש פעמים שחוקים נועדו בשביל לעקוף ולא לאכוף. אפשר להסתכל על הרבה חוקים כאל קוים אדומים שאתה יכול לחצות, ולפעמים אפילו רצוי שתחצה, בשביל ללמוד ולהתקדם.

Diableror

New member
ובמקרה זה

אני מאמין שאמונה בחוק לא בהכרח מצדיקה עונש. Diableror

DaviX

New member
לפי מה אתה קובע

שדווקא במקרה הזה העבריין לא יענש?

EvilFlame

New member
אולי כמבחינתו אין לו חוקים?

בכל מיקרה מדובר בכישוף אהבה הוא ידחה אותה לא במאגיה אם יחזור אליו משהו זה לא בגלל הכישוף. אגב הוא יפגע בא אבל לא ממש חזק כי זה לא בדיוק שיש לה ממש אהבה אליו. בכל מיקרה זה עדין כישוף שאסור בפורום כל כישופי אהבה בכפיה או כפיית רגשות או פגיעה.. אבל לא משנה.

ToryMaster

New member
עוצמה היא מונח יחסי

ואני לא חושבת שבתיאוריעה אפשר לקבוע עד כמה חזק הבחורה תיפגע. מה שכן, לי יש תחושה עזה שהוא עצמו יפגע, אחד הדברים שתמיד מזהירים מהם בכל הקשור לכישופי אהבה הוא הסכנה שמושא הכישוף, יהפוף אובססיבי. לא חבל?

ויניארד

New member
תגובה לכולם

קודם כל, כל החרא הזה שזה יחזור אלי פי שלוש נשמע לי שטויות. אבל מה שכן, אני מאמין בקארמה, ואני יודע שזה ישפיע על החיים שלי. אני מתמלא באנרגיות שליליות, ואני ככה גם אמשוך דברים שליליים לחיים שלי. אבל פשוט לא אכפת לי. ובקשר לסכנה שאני אהפוך לאובססיבי ואפגע, תאמיני לי שכבר חשבתי גם על הנושא הזה. לא הייתי עושה את זה אם לא הייתי יודע במאה אחוז שאין סיכוי שאני ארגיש כלפיה משהו, אמשך אליה, או ארצה איתה משהו באופן כללי. יש סיבה לכך שבחרתי דווקא בבחורה הזו, וזו אחת הסיבות.

DaviX

New member
טוב

בהצלחה* אני מקווה שתלמד דבר או שניים מהחיים לפני שאתה מנסה לדפוק אותם. תיכון זה לא החיים האמיתיים אבל אתה יכול ללמוד דבר או שניים ממה שקורה סביבך. *לא באמת בהצלחה אגב, נסה להשקיע את האנרגיות בלשפר את עצמך, מאשר לגרור אחרים לחרא שאתה נמצא בו.

ויניארד

New member
ללמוד דבר או שניים מהחיים?

תאמין לי שיש לי מספיק נסיון חיים בשביל שאני אדע מה בדיוק אני מנסה לדפוק. וכן, חשבתי פשוט לנסות לשפר את החיים שלי במקום לאמלל אחרים, אבל הגעתי למסקנה שזה יהיה הרבה פחות מעניין.

ToryMaster

New member
לא אתה, היא

היא תהפוך לאובססיבית כלפיך, וזה לא נעים, באמת שלא. אתה תהיה זה שתידפק מזה בסוף. אה, ואני לא מקבלת את "אני גם ככה מלא אנרגיות שליליות אז לא איכפת לי".

ויניארד

New member
אם היית

מכירה את הבחורה המדוברת, היית חושבת אחרת. היא לא מהסוג שמתקרצץ. וזה לא מה שאני אומר, אני אומר שפשוט לא אכפת לי. זה כמו שאני מעשן סיגריות כשיש לי דלקת גרון, אני יודע שזה רק יחמיר את המצב, אבל אני בוחר הנאה רגעית על פני שיפור המצב הכללי.

ToryMaster

New member
חמוד

מה שאתה חושב זה לאו דווקא מה שאני הייתי חושבת, תודה. וכישוף יכול להשפיע בדרכים הזויות לגמרי, גם לגרום לבחורה לא קרציה בעליל להתרקצץ עלייך.

Diableror

New member
אני יכול להפנות את השאלה אליך.

לפי מה אתה קובע שהוא ייענש? Diableror

RainBird

New member
המלצה שלי? הפרד בין שניהם- אהבה לבד ופגיעה לבד. ככה כשיש רגש אחד בכל פעם לשגר ליקום יהיה לך יותר קל. יותר מזה, אם תיצור לחש אהבה איימתני דחיה תספיק כדי לפגוע בה עמוקות גם בלי טקס קללה. אישית היית מקלל אותה בלי לחשי אהבה. הייתי נותן לה את תמצית ההשפלה בלי ליטופים מיותרים על האגו שלי- אבל זו בחירה שלך. ארדן.

ויניארד

New member
הכוונה שלי היא

לא לקלל אותה, לפגוע בה בדרך עקיפה. אני רוצה להוסיף את הנר השחור בגלל שאני מנסה להרוס אותה דרך האהבה, ומבחינה סימבולית זה נראה לי מתאים.

למעלה