מבקש עצה

ויניארד

New member
מבקש עצה

שלום, בעבר (לפני מספר שנים) הייתי עוסק במאגיה בצורה בסיסית ביותר. לא הייתי מהמתקדמים, אך היה לי את הידע הבסיסי שדרוש על מנת לבצע טקס, וגם ביצעתי מספר טקסים (קשה לי להשתמש במילה כישוף, מכיוון שזה נשמע מגוחך נורא). לא מזמן הרגשתי משיכה לכיוון עוד פעם, חזרתי לקרוא על הנושא, ועכשיו אני מתחיל בבניה של טקס מתאים לצרכים שלי כרגע. אני רוצה לבנות טקס שמטרתו העיקרית היא פגיעה. יש בחורה שאני רוצה לפגוע בה, מאוד, ואני יודע שהדבר שהכי פוגע בה הוא דחיה. לכן החלטתי שאני אגרום לה לחשוב שהיא מאוהבת בי (ע"י הטקס שאותו אני רוצה לבצע) ואז אדחה אותה. אני יודע שזה לא מוסרי בשיט, ובבקשה תוותרו על ההרצאות. עכשיו השאלה שלי היא האם עלי לבנות את הטקס ככישוף אהבה "סטנדרטי", או האם עלי לעשות זו בצורה שיותר מתאימה לכוונה היותר עמוקה שלי? לדוגמא, אם אני אבחר להשתמש בנרות (אני עוד לא סגור על השיטה שאני אשתמש בה, אני רק יודע שזה יהיה מאוד מינימליסטי), האם עלי להשתמש בנר אדום (או שורוד זה לאהבה) או אחר? ידוע לי טוב מאוד שאין חוקים בעניין הזה, אבל אשמח לשמוע את דעתכם. (אולי חשוב לציין, שאין לי שום רגשות, פרט לשנאה אולי, כלפי אותה בחורה מדוברת). ויש לי שאלה נוספת. בעבר הייתי משתמש במזבח, פגיון, קטורת וכל האביזרים האלה. עברתי שינויים רבים מאז וכיום אני מרגיש שהרבה יותר נכון לי לבצע את הטקס בצורה הכי מינימליסטית שאני יכול. זאת אומרת, להשתמש באצבע שלי ככלי להעברת אנרגיה, ללא מזבח, להקים את המעגל מסמלי האלמנטים,ללא לבוש טקסי, ללא סימנים חיצוניים מיוחדים, אלא לעשות את רוב העבודה בתוכי. השאלה שלי היא האם אתם צופים בעיות בעבודה בצורה זו? תודה מראש, ויניארד.

ToryMaster

New member
תודה

אבל אנחנו נאמר מה שנרצה, כל עוד זה יהיה מנוסח באופן נאות.

ויניארד

New member
אני הצגתי את זה אחרת?

אני סך הכל ביקשתי בלי הטפות, והסברתי למה. האמת היא שלי זה נראה שהתוקפנות הזו באה ממקום אחר, מטרת הטקס שלי, אולי?

ToryMaster

New member
למעשה זה בדיוק מה שעשית

יפה לך לבקש, אני מסרבת
. מטרת הטקס שלה היא באופן הטהור ביותר לפגוע באדם, אתה מצפה שנשב ונסביר לך בדיוק איך לעשות את זה ונעודד את זה? לא בבית ספרנו.

ויניארד

New member
כמובן שלא

אבל הייתי מצפה שלפחות למען האתגר האינטלקטואלי תעלו רעיונות. אחרי הכל אני מאמין שזו המטרה של הפורום, לעזור אחד לשני להתפתח בנושא, לא?

ויניארד

New member
אה,

ומבחינה מוסרית לא צריכה להיות לך בעיה להגיב על השאלה השניה שלי, מכיוון שהיא ממש לא נוגעת ישירות לנושא הפגיעה. כמובן שאת יכולה להגיד שאני אשתמש בידע הזה כדי לפגוע באנשים, אבל על פי הרעיון הזה יש להעיף מהפורום כל אדם לא מוסרי.

ToryMaster

New member
אני אל מעיפה אף אחד

אבל אני כן שומרת לעצמי את הזכות שלא לאפשר דיונים והודעות מסוימות, ובהחלט שומרת לעצמ יאת הזכות שלא להגיב גם אם אחליט שלא למחוק.

ויניארד

New member
זה כבר פילוסופיה

אבל האם את חושבת שמבחינה מוסרית זה נכון לך לא לעזור למישהו רק בגלל שאת לא מסכימה עם הערכים שלו? (וזה כבר תיאורטי נטו, מבחינתי)

imdark

New member
זו בחירה של המורה

מתי התלמיד כבר לא ילמד זו אינה פילוסופיה זו הבנה

ToryMaster

New member
חד וחלק כן

אני חושבת שזה יהיה הכי לא מוסרי בעולם מבחינתי לעזור למישהו לפגוע בכוונה ברורה במישהו אחר.

RainBird

New member
התייחסות פרקטית. אין רע במינימליזם של חפצים בפולחן מאגי- אדרבא חלק נכבד מהמכשפים שאני מכיר מוותרים על "צעצועים" כדי להגיע לעבודה אנרגטית. לגבי לחש אהבה פשוט, יש לך אין ספור מתכונים במקומות רבים ואין צורך שאתן לך אחד משלי. ארדן.

ויניארד

New member
תודה על התשובה

אבל בקשר לחלק השני, לא שאלתי לגבי לחש אהבה פשוט, השאלה שלי הייתה האם לדעתכם עלי להשתמש בלחש אהבה פשוט או האם עלי להתאים את הטקס גם למטרות של פגיעה? (לדוגמא, שימוש בנרות אדומים ושחורים בניגוד לרק אדומים)

DaviX

New member
אני יודע שאתה רוצה שלא יטיפו לך

אבל כנראה שכחת משהו: Mind the Three-fold Laws you should three times bad and three times good. When misfortune is enow wear the star upon your brow. Be true in love this you must do unless your love is false to you. These Eight words the Rede fulfill: "An Ye Harm None, Do What Ye Will" אתה דורך על עצמך. נסה להיות עדין יותר.

Diableror

New member
אני לא חושב שהוא "שכח"

יכול להיות שהוא פשוט לא מאמין באותו חוק. Diableror

DaviX

New member
במקרה הזה

אני מאמין שאי ידיעת החוק אינה פוטרת מעונש

EvilFlame

New member
חח..

אבל כך או אחרת הוא אמר לא כל חוק משפיע או חשוב למי שלא מאמין בקיום החוק יש את אלא שמאמינים שאם תפגע במישהו זה יחזור אליך פי שלוש ויש את אלה שאומרים שלא יקרה לך שום דבר רע. יש כאלה שאומרים שכדי לבטל השפעה של חוק השילוש או חוק השתקפות כלשהו אתה צריך לאמר לקורבן כאשר הוא גילה שאתה עשיתה לו משהו "אני סולח לך" ואז אתה חסין לגבי כל התקפת נגד או השתקפות וכו'... אבל יש כאלה שלא לוקחים את הרעיונות האלה ברצינות ויש כאלה שכן. כל אחד והחוקים והדרכים והשיטות שלו..

DaviX

New member
אמת

לא רציתי לגלוש לקווים האלה על בטן ריקה (אני צם) אבל אם כבר יש דיון, אני בפנים. אני חושב שאיפה שהאמונה האישית נגמרת מתחיל סט חוקים גלובאלי שלא קשור לאמונה. יכול להיות שבגלל שאני מאמין בזה זה קורה אבל זה סרט אחר לגמרי. איפה שהוא חייב להיות סט חוקי קארמה, אני חושב, למרות שכשמסתכלים על העולם כיום, זה נראה כאילו אין דין ואין דיין.

ToryMaster

New member
אני דווקא רואה המון דינים ודיינים

בעיקר בחיים שלי כי נאי הכי קרובה אליהם. בכל מקרה, אני לא מאמינה בלדחוף וויקה לכל חור

למעלה