מבקש עצה

RainBird

New member
מזכיר לי לחש מהוודון דווקא. Love me or die שמכיל בתוכו גם אלמנטים של שליטה אהבה והרס. זה לחש די מסובך ומורכב. אני ממליץ להשאיר את כל המרכיבים בנפרד דווקא. אבל כמובן, מה שתבחר. ארדן.

EvilFlame

New member
תשובה..

א' בצבעים הייתי ממליץ ללכת בכיוון של אדום ולבן ולאו דווקא ורוד. ניראה לי יותר מתאים. בקשר לצעצועי הטקס אני לא אגיד את דעתי אבל אני חושב על דבר שונה ממה שאתה חושב מעט אבל לא ממש בקשר לזה. חבר'ה אנחנו לא מלדים אותו הוא שואל אי זה צבע להשתמש זה לא שזה כל כך כל כך משנה בסופו של דבר כי לא תמיד ה"טקס" מצליח וחוץ מיזה הוא גם די חלוד הוא אמר בעצמו שמלא זמן הוא לא משתמש במאגיה. ואגב תיראה,אני לא רוצה להגיד לך על מכשירי הטקס שלפי דעתי מתאימים כי זה כבר מוגזם. אני לא רוצה שתעשה את זה לבחורה ההיא מה שהיא עשתה לך לא משנה. צריך לפעמים לוותר ולסלוח. תמצא לעצמך דרך אחרת להרגיע את הכעס שלך עדיף אבל זאת לא הטפה אני לא אקבע לך. עזרתי לך בשאלה אחת וזהו ואמרתי את דעתי כעת תחליט מה שאתה רוצה.

ויניארד

New member
תודה על התשובה

ואני החלטתי בסוף ללכת על אדום ושחור, נראה לי הכי מתאים.

ויניארד

New member
הטקס שהרכבתי:

(אשמח לקבל תגובות עליו, למרות שעד כמה שהבנתי כולם פה יפי נפש מדי, אבל שווה לנסות) זמן: ירח חדש או יום שישי, עדיפות לשניהם. טיהור עצמי בעזרת מקלחת ותרגיל הרפיה במנוחה. טיהור החדר בעזרת שריפת עלי מרווה, פיזור העשן בכל הפינות ופינוי האנרגיות בעזרת דמיון מודרך. המעגל: הצבת נר אדום בדרום, כוסית מים במערב, קטורת במזרח, מעט אדמה בצפון ופיסות בד שמחברות את ארבעת האלמנטים למעגל. מתחיל בהקמת המעגל מכיוון דרום, קורא לאלמנט האש – "אני קורא לך, אלמנט האש, למעגל אנרגטי זה, לסייע לי ולהגן עלי", מדמיין עמוד אש ניצב מעל הנר האדום. בעזרת מקל עץ, מסמן את הדרך בין הנר האדום לקטורת, שם קורא באותה דרך ליסוד האוויר ומדמיין סופה מעל הקטורת. מסמן את הדרך לכיוון צפון, מזמן את יסוד האדמה ומדמיין הר אדמה מעל פיסת האדמה שהצבתי שם. לבסוף מגיע לכוסית המים במערב, מזמן את יסוד המים ומדמיין מפל נשפך מעל הכוסית. בשלב זה אני רואה מעגל של להבות כחולות סביבי, את ארבעת האלמנטים עומדים כל אחד במקומו ואומר – "המעגל הוקם". מתיישב באמצע מעגל האנרגיה, כאשר מולי נמצא אובייקט של הקורבן (לדוגמא – שערה או ציפורן), מצד ימין שלי נר אדום ומצד שמאל נר שחור. מבצע מדיטציה כאשר בראשי מתוארת הסיטואציה הרצויה (הקורבן מתאהב בי), בזמן שממלמל את הצ'אנט המתאים עד שאני צובר מספיק אנרגיה, ואז אני משחרר אותה לאובייקט של הקורבן ע"י תקיעת מקל העץ באובייקט ודמיון כל האנרגיה שאגרתי מועברת לאובייקט על ידי המקל. החזרת אנרגיה עודפת לאדמה ע"י דמיון מודרך, האנרגיה וזרמת מכפות ידי בחזרה אל האדמה. פותח את המעגל על ידי פסיעה מכיוון דרום למערב, משם לצפון למזרח ובחזרה לדרום, מסמן את פתיחת המעגל בעזרת המקל ומדמיין את הלהבות הכחולות נשאבות בחזרה למקל. אומר – "המעגל פתוח". מודה לארבעת האלמנטים. שותה כוסית וודקה על מנת לציין את סיום הטקס.

ToryMaster

New member
אתה מצפה לתגובה?

אז אל תזלזל ותהיה ציני כלפי חברי הפורום. אני עושים לך טובה אם נחליט לענות, ואני לא הייתי עונה למישהו שמתייחס אלי כאל "יפת נפש" בטון מזלזל שכזה. ולא, זה לא חינוך ולא הטפת מוסר, רק טיפ קטן לשרידה במערכת הקהילות, לא כל שכן בתחום המאגי, שבו לאנשים יש אגו בשמיים והם מצפים ליחס של כבוד.

ויניארד

New member
האמת היא

שבניגוד לבדרך כלל, ה"יפי נפש" לא היה בטון מזלזל. אנשים יפי נפש זה אנשים שהולכים אחרי העקרונות המוסריים שלהם, ואני יכול להבין למה אנשים כאלה לא ירצו להגיב על זה.

EvilFlame

New member
טקס נחמד אבל

זה ניראה לי כאילו אתה לא רוצה שהלב שלה יפעם בשבילך אלא יותר יפעם למוות אבל איך שתירצה. נשמע טקס נחמד. אני מרחם עליה אבל זאת החלטה שלך... מקווה שתחליט לבטל את הטקס כי בכל זאת לדעתי בכל אופן זה לא ממש טוב לפגוע כך באחרים בדרך זו או אחרת..

DaviX

New member
לא, הבנתי את הרעיון

מה שהוא רוצה זה כדלקמן. אחי! אתה גבר, אתה מלך עולמים, אתה שולט ביקום, אתה בעל כח אינסופי, למה לך לבזבז את היכולות המדהימות שלך על שרמוטה(סליחה) כמוה? עזוב אותך גבר אתה יותר מדי מוצלח בשביל זה! אולי תוריד גשם? יו איזה גבר.

EvilFlame

New member
חחח הגזמתה פה אחי

א' כל אני לא מלך היקום או העולם חלילה. אבל תודה על המחמאה ב' זה הופנה אל הבנאדם השני... :p זה שפתוח ת'שירשור

DaviX

New member
לא חברי

לא התכוונתי אליך גם אני, כמוך התכוונתי לפותח השרשור, הגבר.

shataltal

New member
כמה דברים שאישית הייתי משנה

אני מעדיף לשייך את מאדים ליום שני ואת הטכסים שקשורים אליו לשעת לילה מאוחרת בליל ירח חסר או מתמעט. שימוש בשמות כח בזמן פתיחת המעגל. שימוש באלמנט כלשהו של נקמה, אפילו הכי סימלי כמו קלף 10 חרבות מתחת לפריט הקורבן, מאחר ומנסיוני טכסים עובדים, בדר"כ, בשני הקצוות וטכס כזה יכול לטפח אצל המאג מספיק רגש כדי לרחם על הקורבן ולוותר על כל העסק. בעת הפורקן הייתי מוותר על הכאת פריט הקורבן פיסית. כל פעולה קטנה במצב זה יכולה להוציא אותי משיווי משקל ולהרוס את כל הטכס. לדעתי מספיק לבהות בפריט. לא הייתי מחזיר אנרגיה לאדמה. בכלל, לטעמי פעולה בסגנון זה משאירה טעם של "לא השתמשתי בכל מה שיכלתי להתשמש בו" וזה סתם פתיחת דלת לאפשרות של כשלון. בהצלחה.

PurpleFilth

New member
טקס חמוד

מוזר לי שאחרי כל מה שכתבת על המינימליסטיות אתה עדיין בונה כזה טקס עצום. לפחות בעיני הוא עצום. פשוט תקשור אותה אליך, זה לא מסובך.

nuds traveller

New member
Question

First I have to ask you a qhestion: why do you want to hurt her? Is it because she hurt you and now your ego is hurt and you want to hurt her back? You have to understand without to want to open a circle you are already opened it. You will hurt her and she will hurt you back and that`s it, you are inside a circle with no beginning and no end untill you`ll put an end. break the circle don`t bother yourself for that because if you hurt some body you hurt only yourself. I hope it will help you to learn how to forgive. Love you all Shiam

neophile

New member
עוד כבש...

לפי דעתי אתה יוצא מפסיד במקרה הזה בכל מקרה כי בעצם זה שאתה ממוקד בלפגוע רוב האנרגיה של הכישוף תשאר סביבך האפשרות השנייה היא שאתה מקטין את עצמך , ולכן יהיה לזה את ההשפעה ההפוכה דווקא מהסיפוק שתרגיש שתדחה אותה כן..יהיה לך איזה שהוא סיפוק ריגעי אבל מייד לאחר מכן אין לך מושג מה יקרה...החיים שלך יקחו תפנית ומה שעצוב בזה , שאתה לא תהייה הנווט אתה תהייה מושפע ומנווט כמו כל שאר הכבשים חלק חשוב בעבודת הכישוף, בדרך המאגית היא פיתוח מודעות עצמית, ובכלל מודעות למה שקורה סביבנו באמת בגלל שאתה משתמש בכישוף כדי לגרום לתוצאה הפוכה ממה שהוא נועד רוב הסיכויים שהתוצאה תהייה הרסנית במיוחד למעשה אתה מעניש את עצמך וזה חבל...למה אתה עושה את זה ? מתי בפעם האחרונה חשפת את הרגשות שלך בפני מישהו או מישהי בצורה כנה? הכישוף עצמו על הפנים , זה מגוכך אם אתה מאמין שהמעגל הזה יגן עליך בצורה כלשהיא

shataltal

New member
נראה לי

שיש הבדל עצום בין מאגיה כדרך חיים ומאגיה ככלי ולדעתי המאג חייב לדעת לעשות הפרדה. מאגיה כדרך חיים זו הדת שבמאגיה, חוקי המוסר שבה, ה"עבודה הגדולה". מאגיה ככלי היא, עד כמה עוצמי שיהיה, בסה"כ כלי. אין שום סיבה, שאני רואה, שה"אנרגיה" של הטכס תשאר מסביבו רק בגלל מטרתו. למה אם מטרת הטכס היא לא אור ואהבה ישר צצה ההנחה שהוא יהרוס את המטיל? האם לדעתך טכסים "רגילים" שמטרתם היא השגת דבר מה ללא פגיעה במישהו אחר גם כן ישנו את החיים של המטיל בצורה כ"כ דרסטית? הייתי שמח לשמוע למה אתה חושב שמטרת המאגיה היא פיתוח מודעות עצמית, איך הגעת למסקנה שע"י טכס לגרימת נזק מאבדים שליטה על החיים, למה הטכס שלו על הפנים ולמה אתה חושב שהמעגל לא יגן עליו. הייתי גם שמח לשמוע ממה אתה חושב שהמעגל אמור להגן עליו.

neophile

New member
דעתי

"למה אם מטרת הטכס היא לא אור ואהבה ישר צצה ההנחה שהוא יהרוס את המטיל?" יהרוס את המטיל...לא אבל ידרדר הלאה , יש לזה נטייה להפוך בן אדם ליותר אגוצנטרי וכתוצאה מכך הוא מפסיק את הפיתוח של עצמו, של כולו ופונה רק לפיתוח האגו אני חושב שגם בן אדם שמפתח מודעות עצמית לא משתנה מבחינת אופי ואישיות יותר מדי אבל מה שכן זה הדרך בה הוא מתייחס לחוויות וברגע שהאגו משתלט הלמידה נדפקת. אז הרצון האמיתי נאבד וישנם רק אשליות. "האם לדעתך טכסים "רגילים" שמטרתם היא השגת דבר מה ללא פגיעה במישהו אחר גם כן ישנו את החיים של המטיל בצורה כ"כ דרסטית?" לדעתי אם אתה רוצה משהו מספיק ,אם אתה שלם עם הרצון הזה אתה לא צריך טכס ומספיק לעבוד עם דמיון מודרך בצורה עיקבית. אם אתה לא שלם עם הרצון הזה...למה שתעשה טכס? דוגמה הכי פשוטה היא האסכיומה כביכול שכולם רוצים כסף אבל עובדה שלא כולם עושים כישוף לכסף כי כישוף זאת פעולה חזקה שמשפיעה על הזרמים הסובבים אותנו היקום מלמד אותנו ויש לנו הרגשה לגבי מה באנו ללמדו, מה יועיל לנו , מה יזיק לנו ללמידה רוב האנשים מוצאים כישוף שמתמקד בכסף לא מועיל בגדול לעומת זאת כישוף לשפע חומרי מאפשר ליקום הרבה יותר מרחב לפעולה בהתאם לתוכנית שבאנו איתה. כישופים שמתמקדים ברגש נמוך יחזירו רגש נמוך , לבחור להכנס לתוך ביצה(swamp) עם הראש כלפי פנימה ,מילא אם אתה בוחר להכנס לביצה עם הראש כלפי חוץ, אז עוד תלמד . לגבי המעגל , הייתי מכין הגנה חזקה כי אין ספק שזה יחזור אליו לדעתי פתיחת המעגל היא דרך לרכז בו כוחות ובעיקר לאחר שהטכס מסתיים וסוגרים אותו , זה גם סוגר את השערים שנפתחו. מכל הגישה שלו הבנתי שזה לא הוא בתור שלמות שמנווט את חייו אלה רק חלק קטן בו שחושב שהוא כלכך גדול... בשלב מסויים בו מתמקדים רק בכישוף אפל , ברגש נמוך ימשכו אל המכשף יישויות מגעילות שיגרמו לו לבלבל את האגו של עצמו איתן ואז הוא באשלייה שהוא רוצה לספק את עצמו אבל למעשה האנרגיה אפילו לא מגיעה אליו...

shataltal

New member
מפתיע אותי כל פעם מחדש

דיבורים נחרצים כל כך ומלאים בעובדות על נושא שאף אחד לא יודע עליו כמעט כלום. ע"פ האמונה ושיטות הפרקטיקה שלך יש דברים כמו "רגש נמוך", "פיתוח עצמי", "כישוף אפל", "שערים שנפתחים", "ישויות מגעילות", "החזרת אנרגיה" ועוד. אני לא בטוח שע"פ הפרקטיקה שלו דברים כאלה בכלל קיימים. אתה עד כדי כך משוכנע שיש לך את כל התשובות לגבי איך כל הנושא הזה עובד שאתה כבר מטיף על מה צריך ולא צריך לעשות? בנוגע לדוגמא שלך - טכס לכסף, לדעתי במוקדם או במאוחר הרבה מהעוסקים במאגיה כן מבצעים טכס לכסף, גם אם בשביל מעט ממנו. מי שלא מבצע טכסים כאלה, או לחילופין מבצע טכסים שכאלה רק על "סכומים נמוכים" עושה זאת, לדעתי, בגלל חוסר בטחון ופחד מכשלון. לא הבנתי את דימוי ביצה ולמה זה רע לפתח אגו.

neophile

New member
אני לא היחיד

אני לא מטיף אני מביע את דעתי תראה, מבחינתי כישוף דורש גנוסיס ,פיתוח של גנוסיס לא מוגבל רק לזמן הטקס זה חלק מהדרך של המכשף לפעמים יהיו כישופים שעדיף לעשות אותם כביכול מתוך בורות אבל אז מצד שני אתה "תוקע" את המצב כפי שהוא ולא נותן לאנרגיה שהיא הרבה פעמים הרבה יותר גדולה ממך לזרום אנרגיה ממחוזות קיום נרחבים יותר שהחיים על פני הארץ הם התממשות שלהם לדוגמא...ילד שעושה משהו ממש נוראי , משפיל ילד אחר בצורה נוראית שמשאירה בו צלקות , כל אחד מכיר ילד כזה ההורים שלו עדיין אוהבים אותו אז הוא יגדל להיות הבן אדם לא הכי סימפטי...לכל אחד התפקיד שלו אבל אם ההורים שלו לא אוהבים אותו הוא יגדל להיות עם חוסרים אני ישאל שאלה...מה "עדיף" ילד שהורה שלו מכה אותו ואוהב אותו , או הורה שלא איכפתי כלפי הילד שלו ? מה עדיף? לגדול עם אבא מכה או ללא אבא בכלל? אין לי שום דבר נגד אגו , אבל היקום שלנו מלא ביישויות שיותר משמחות לקחת מהאנרגיה שלנו , שאנחנו יכולים להשקיע בקולקטיב אז אנחנו מפתחים אגו ומתנהגים בצורה אגואיסטית אבל למעשה אותה אנרגיה שאנחנו יוצרים בעזרת הדרמה הריגשית בכלל לא מגיעה אלינו ,אלה ליישות שניזונה מאיתנו, מדי פעם אנחנו מקבלים איזה עצם ומתלהבים...וזה עצוב שהקיום האנושי הוא ככה כבר הרבה זמן...שחלק אדיר מהאנרגיה שאנחנו מייצרים בכלל לא מגיע אלינו זאת אחת הסיבות שקשה להרבה אנשים לקבל את העובדה שאנחנו בוחרים לחוות כאב ושאלו אנחנו שבוחרים לסבול בגלל הכאב הזה להכנס לביצה עם הראש כלפי מטה זה כמו לבחור לחוות כאב ולסבול , לעומת זאת להכנס לביצה עם הראש כלפי מעלה זה לבחור לחוות כאב ולהשתמש באנרגיה הזאת בצורה בונה . בסך הכל גם הנאה וגם כאב הם תחושות השאלה היא איך אנחנו מנווטים אותם.. להנות מסבל של אחרים בעצם אומר שאתה מקבל את זה שכאב וסבל הולכים יד ביד אני נגד התפיסה הזאת ואני לא היחיד

RainBird

New member
אויש. אני כ"כ לא מסכים. לקרוא לאדם כבש לא יעזור לו לפתח סימפטיה למילים שלך יקירי. זה דבר ראשון. דבר שני מכשפים בכל ההיסטוריה ריפאו וקיללו, עזרו והכאיבו. משום מה חוץ השלושה הגיע לוויקה ומכל מיני סיבות הוא עובד- אבל רק עבור אלו שחשים אשמה על מה שהם עשו ורק אלו שמאמינים בו. זהו. הטלתי גם אני כמה קללות בזמני- ואני יכול להעיד שלא קיבלתי פלאשים של אנרגיה שלילית או שום דבר דומה. ולא, הקרמה שלי לא נפגעה כי אני לא מאמין במושג עצמו. דבר שלישי שחר- הניסיון שלך לערבב פסיכולוגיה עם מאגיה פשוט עצוב לדעתי. בגלל שאין לך מושג בנושא הפסיכולוגיה. ארדן.

למעלה