הטקס שהרכבתי:
(אשמח לקבל תגובות עליו, למרות שעד כמה שהבנתי כולם פה יפי נפש מדי, אבל שווה לנסות) זמן: ירח חדש או יום שישי, עדיפות לשניהם. טיהור עצמי בעזרת מקלחת ותרגיל הרפיה במנוחה. טיהור החדר בעזרת שריפת עלי מרווה, פיזור העשן בכל הפינות ופינוי האנרגיות בעזרת דמיון מודרך. המעגל: הצבת נר אדום בדרום, כוסית מים במערב, קטורת במזרח, מעט אדמה בצפון ופיסות בד שמחברות את ארבעת האלמנטים למעגל. מתחיל בהקמת המעגל מכיוון דרום, קורא לאלמנט האש – "אני קורא לך, אלמנט האש, למעגל אנרגטי זה, לסייע לי ולהגן עלי", מדמיין עמוד אש ניצב מעל הנר האדום. בעזרת מקל עץ, מסמן את הדרך בין הנר האדום לקטורת, שם קורא באותה דרך ליסוד האוויר ומדמיין סופה מעל הקטורת. מסמן את הדרך לכיוון צפון, מזמן את יסוד האדמה ומדמיין הר אדמה מעל פיסת האדמה שהצבתי שם. לבסוף מגיע לכוסית המים במערב, מזמן את יסוד המים ומדמיין מפל נשפך מעל הכוסית. בשלב זה אני רואה מעגל של להבות כחולות סביבי, את ארבעת האלמנטים עומדים כל אחד במקומו ואומר – "המעגל הוקם". מתיישב באמצע מעגל האנרגיה, כאשר מולי נמצא אובייקט של הקורבן (לדוגמא – שערה או ציפורן), מצד ימין שלי נר אדום ומצד שמאל נר שחור. מבצע מדיטציה כאשר בראשי מתוארת הסיטואציה הרצויה (הקורבן מתאהב בי), בזמן שממלמל את הצ'אנט המתאים עד שאני צובר מספיק אנרגיה, ואז אני משחרר אותה לאובייקט של הקורבן ע"י תקיעת מקל העץ באובייקט ודמיון כל האנרגיה שאגרתי מועברת לאובייקט על ידי המקל. החזרת אנרגיה עודפת לאדמה ע"י דמיון מודרך, האנרגיה וזרמת מכפות ידי בחזרה אל האדמה. פותח את המעגל על ידי פסיעה מכיוון דרום למערב, משם לצפון למזרח ובחזרה לדרום, מסמן את פתיחת המעגל בעזרת המקל ומדמיין את הלהבות הכחולות נשאבות בחזרה למקל. אומר – "המעגל פתוח". מודה לארבעת האלמנטים. שותה כוסית וודקה על מנת לציין את סיום הטקס.