מבצע חשפניות:

אגב, אני חושבת שמה שהכי חזק בסרט הזה

זו העובדה הפשוטה שהוא פשוט אמיתי לחלוטין ומזעזע בצורה נוראית.

Hippolyte22

New member

החברה לא מכתיבה מה מותר ומה אסור

החברה, עם השנים, מגלה מה מותר ומה אסור. וזה תהליך של שנים בו החברה לומדת "ומתבגרת".

מוסר היה קיים עוד לפני שהאנושות התקיימה וזה חוק אוניברסיאלי. אנשים שטוענים שמוסריות היא תלויית חברה, מנסים למצוא הצדקה למעשי הזוועה של עצמם וכמובן לא לקחת אחראיות על פגיעה באחרים.

אין שום דבר מוסרי בגבר בן 80 שמתחתן עם ילדה בת 10. למרות שהחוק באותה מדינה מתיר זאת - ואתה מן הסתם תסכים איתי.
ולמה כולנו מסכימים שזה לא מוסרי ופוגע? פשוט מאוד, החברה המערבית שהתקדמה וחקרה מצאה "פתאום" שלכפות מין על ילדים קטנים - גורם להם לנזק נפשי בלתי הפיך. זה שמדינות כאלה ואחרות בוחרות "להתעלם" מאותם מחקרים ועובדות, ומתירות פדופליה (תחת מסווה של נישואין), זה לא אומר שהמעשים האלה מוסריים בתוך גבולותיהן.
להיפך, זה רק מראה לך כמה קל להיות מפלצת בחסות החוק והלגיטימציה שהחברה נותנת.

Larik

New member
מסכים

תגובה, התגובה להודעה הנ"ל תגיע בהודעה אחרת.

queen helen

New member
למיטב ידיעתי

לרב הגברים יש יד ימין.
שיתמודדו...

אגב - יש גם נשים חרמניות ובודדות בעולם. הן מסתדרות טוב מאד ללא מין בתשלום.

השאלה כרגע היא אחרת

איך זה שאתה טוען שזה לא מוסרי / חרא וכו', אבל עדיין טוען שזה צריך להיות חוקי?

קודם נעבור את השלב הזה, אח"כ נוכל לדון על השאלה האם זה מוסרי או לא ולמה.

באופן כללי כל דבר שנעשה בו ניצל של אדם אחר הוא שלילי ולא מוסרי.
ובזנות אתה מנצל. מנצל ופוגע בצורה שפלה ביותר.

הבעיה בזנות היא שמי שעובדת בזה

הן בעיקר נשים (עוד עידוד החפצת גופה של אישה) שעברו תקיפות מיניות בילדות, שדורדרו לזנות בגלל מצב כלכלי/נפשי קשה.

כל המחקרים מוכיחים שאותן נשים העובדות בזנות הן למעשה קורבנות תקיפות מיניות שלמדו שהדרך היחידה לשרוד ולהרוויח כסף - היא דרך מין.
מה מוסרי בזה כשחלאות מנצלות את מצבן בצורה כל כך מעוותת ומרושעת? כשחלק מאותן חלאות הם התוקפים שלהן?

מעבר לכך, כמו שאסור למכור איברי גוף במדינות המערביות כי ברור שאנשים ינצלו מצבם של אנשים במעמד כלכלי חלש וכתוצאה מכך יגרמו לעצמם לפגיעה בריאותית, איך זה שלמכור את ה"גוף" כולו כן יכול להיות חוקי כשידוע שזה גם פוגע בריאותית?
הרי זה אותו כנ"ל.

אז רק בגלל שלדעתך גברים לא מסוגלים לשלוט בעצמם, נשים צריכות להמשיך לספק אותם בצורה מזעזעת שכזו? ממתי גברים הפכו לחיות חסרות שליטה? אם זה היה כך כולכם הייתם רחוקים מהחברה המתוקנת, שהרי אנשים שאינם מסוגלים לשלוט בעצמם, נמצאים מאחורי סוגר ובריח מלאים תרופות פסיכיאטריות.

החוק מכיר בנו, בני האדם, שאנחנו כן מסוגלים לשלוט בעצמינו, ומי שלא - ישלם על זה. וכאן בא החוק להפללת לחוקות בזנות. כי הם יכולים לשלוט בעצמם - הם פשוט לא רוצים כי הם זבלי-אדם.

queen helen

New member
ב-ד-י-ו-ק!!!

ומוסיפה, שגיל הכניסה הממוצע לזנות הוא 14.
האם באמת ילדה בת 14 יכולה ~לרצות באופן חפשי~ שעשרות אנשים זרים יחדרו אליה לגוף ביום, כל יום?

Larik

New member
לתדהמתי גיליתי

עד כמה הדברים שאני כותב לא משקפים את מה שאני רוצה להעביר.

אני רוצה קודם לראות את הסרט The Whistleblower, לגבש הודעה אחת מסודרת ואז להמשיך בדיון.

מה שכן, אני חייב לציין שאהבתי את התגובות של המבורגר, קוייני וavi1283
התגובות שלכם פשוט מצוינות

תרוץ ה: תמיד תהיה זנות. הוא כ"כ ילדותי ואידיוטי שאני כל פעם מחדש מתפלאת לשמוע אותו מגברים עם שכל.

תמיד יהיה הכל!
אונס, רצח, גניבות וזנות.
כל רעה חולה שיכולה להיות - תמיד תהיה!

השאלה היא א. באיזו כמות.
ב. מה המקום שאנחנו נותנים בחברה לתופעה הזו.

avi1283

New member
קודם כל

מועדני חשפנות וזנות זה אותו הדבר.
מדובר בלשלם תמורת זה שתוכל לנצל מינית נשים, האקטים המיניים אינם יכולים להיעשות מרצון, כמו בכל "עבודה", נאלצים לעשות אותה גם כשעייפים, כשכואב כשהלקוחות נוראיים ועוד.
וכש"העבודה" זה לקיים אקטים מיניים, זה אומר לעבור תקיפות מיניות פעם אחר פעם, הנזקים והזועוות שעוברות הנשים בזנות הם בהתאם.

ניצול זה לא רק כשאין תמורה, האם להעביד מישהו 22 שעות ביום זה ניצול? מה לגבי להעביד אותו בתת תנאים? מה לגבי לשלם תמורת איברים?
תמיד יהיה אפשר למצוא אנשים ש"יסכימו" לכל דבר, אנחנו צריכים לשים את הגבול ולהגיד שאי יהיה אפשר לנצל זאת.
המדינה והחברה עושים זאת ומחליטה שזה לא לגיטמי למשל לדרוש ממישהו לעבוד 22 שעות גם אם הוא "הסכים", לא לדרוש בעבודה לבצע אקטים מיניים גם חייב להיות תנאי מאוד בסיסי. במובן מסוים יש חוק כזה, זאת הטרדה מינית לדרוש מעובדת לקיים אקט מיני גם אם זה ב"הסכמה" כי יש הבנה שכשהמשרה שלך תלויה בכך (ובהתאם לזה האוכל שלך או של הילדים שלך) יהיה לך מאוד קשה לסרב, ובכל מקרה האקט מיני לא יוכל להיות מרצון, לכן יחסי מרות הם תמיד אונס גם כשזה כביכול נעשה בהסכמה.
עכשיו רק צריך להכיל זאת על מועדני חשפנות.

זה בקצרה, אני יכול לתת לינקים בנושא אם זה מעניין אותך.

avi1283

New member
כמה לינקים

אזהרה - למי שזה עושה רע תיאורים או מראות שקשורים לזנות או למיניות כלשהי שלא יכנס!

ראיון וכתבה עם יוצרת שהיתה בעבר חשפנית.

כתבה על כך שאיסלנד הראשונים (ואולי היחידים בינתיים) שהוציאו מחוץ לחוק מועדני חשפנות ולא מסיבות דתיות.

פרסומת כנגד זנות
, מראים בעיני זנות הכי "אידיאלית" שאפשר, וגם באידאליה שכזאת ברור כמה שזנות אינה סתם "עוד עבודה גרועה".

ברומבית

New member
המאמר הראשון 'מאלף', כמו שאומרים.

יש אפשרות לשלוח אותו לכל תיבות האי-מייל בעולם?

אה, טוב, לכל התיבות בארץ, כי זה בכל זאת בעברית

k500

Active member
מנהל
לא רק שלא מוציאים אותם מחוק לחוק

אלא נותנים להם להיות בחסות החוק.
כך גם המשטרה. דוגמא לכך אפשר לראות במה שקרה במועדון הקולוסיאום בכיכר אתרים בשנה שעברה שעוד לפני שהוא נפתח רשמית וקיבל אישורים מהעירייה, הראשונה שנתנה לו רשיון עסק זו המשטרה! למה? כי המועדון מוגדר כמועדון לריקודים, show של ממש עם תוכנית אומנותית ועוד כל מיני מכבסות מילים שמרוקנות מתוכן את האמת של מה שקורה שם.

לינקים למי שמעוניין לקרוא קצת:
http://www.onlife.co.il/פנאי/עניין/37890/רוצה-להרוויח-50-אלף-שקל-בואי-להיות-חשפנית

http://www.onlife.co.il/פנאי/עניין/40082/הולכים-למועדון-חשפנות-על-זנות-לוקחים-אקסטרה

אגב, היו הפגנות ופניות לא לפתוח את המועדון האמור, אבל לא קשה לנחש מי ניצח במאבק הזה.

למעלה