בתור מי שהייתה במבחן...
המבחן היה ברמה בעייתית מאוד. בערך 40 מהשאלות היו ברמה הגיונית, כמה מהן היו אפילו שאלות מתנה. עוד כ-35 שאלות היו ברמה מאוד קשה, שאלו על החריג לחריג של החריג, התמקדו בכמה נושאים בודדים ושוליים מאוד בחומר ומי שלא ידע אחד מהם- הלכו לו כל/רוב השאלות באותו נושא...אבל עם החלק הזה באמת שאין לי שום בעיה. לגבי ה-25 הנותרות - שאלות בלתי סבירות בעליל, חלקן בגלל ניסוח לקוי ומכשיל במיוחד, חלקן כי לא הייתה אף תשובה נכונה בין החלופות(*), וחלקן סתם עיצבנו כי הן לא הופיעו בספרים שלמדנו מהם והיינו צריכים לעשות אן דן דינו. חברות ההכנה שפירסמו פתרונות (די באיחור, מרוב ניסיון לפצח את השאלות) כתבו כל כך הרבה דיסקליימרים על כ-20 שאלות בעייתיות ו"מחשבות" תיקנה כמה פעמים את התשובון שלה כי כל פעם גילו משהו חדש. ככל הנראה לפי הפתרונות שהם פירסמו אני עברתי, אבל עד שיהיו תוצאות רשמיות אני עדיין קצת בפאניקה...ויש בליבי רק רחמים ועצב על כל אלה ששרפו חודשיים-שלושה מהחיים שלהם, לא יצאו מהבית, לא הסתכלו על המשפחות והחברים שלהם כל התקופה רק כדי להגיע למבחן כזה, שבגללו הם יצטרכו לעבור את זה שוב... (*)ורק דוגמה כדי לסבר את האוזן- הייתה שאלה כיצד מערערים על החלטת בית דין משמעתי ארצי (של לשכת עורכי הדין). התשובה אמורה להיות בית משפט מחוזי בירושלים. שאלה קלילה ביותר! דא עקא, בין 4 החלופות התשובה הזו כלל לא הופיעה...