מא"זים מחול

nitzan91

New member
קרה לי את 3!

פעם אחת הופענו באירוע של אוניברסיטת בר אילן.. והאנשים שמפעילים את המוזיקה שמו את המוזיקה הלא נכונה בהופעה.. ובמקום שהשיר יהיה קצר יותר הוא היה ארוך יותר.. והזמרים התבלבלו והפסיקו לשיר קצת באמצע ואנחנו פשוט רצנו במקום כמו מפגרים! והתפקעתי מצחוק! פשוט לא יכולתי להפסיק לצחוק!!! כי רצנו במקום 9 שמיניות כמו סתומים! לא היה לנו משהו אחר לעשות! אבל זה היה נראה כמו חיוך בסוף.. [נראה לי.. =S] חחח אבל בסוף כולם אמרו לנו שהיינו מעולים
למזלנו בהופעה השנייה זה לא קרה! חחח

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif עוד אחד!

מכירים את זה שכולם מתלהבים מזה שאתם אומרים על האצבעות, ואז הם לוקחים ת'נעל, רואים שיש גבס ואומרים "יאא לא שווה"? ראר שונאת שעושים את זה..

Loony Moony

New member
מכירים את זה ש...

1) כולם בכיתה חושבים שאת נורא גמישה ורזה ואת חושבת לעצמך- "הם לא ראו את האנשים שרוקדים איתי" 2) אתם מתאמנים שנים על משו ובסוף לא עושים את זה בחזרה הזאת... 3) אם בטוחים שאתם עושים משהו ממש טוב ורק כשעושים את זה בחזר אתם קולטים כמו טעויות היו לכם 4) אתם לובשים בגד גוף עם איקס בגב ביום הכי קר בשנה

הגרילה

New member
../images/Emo204.gifלגמריייי

1) כולם בכיתה חושבים שאת נורא גמישה ורזה ואת חושבת לעצמך- "הם לא ראו את האנשים שרוקדים איתי" וואי ממש וחוץ מי זה גם את כולם אבל זה ממש חחח

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif../images/Emo45.gifגמני..

יש לי ר-ק בגדי גוף גופייה, אין לי אפילו אחד עם שרוול. אם קר, אני שמה משו מעל, שמילא אחרי שנייה יורד

hakoltov

New member
גם אני גם אני

1.מכירים את זה שהכי בא לכם בעולם שיעור עם המורה האהוב עליכם ואתם באים עם כל החשק ואז מגלים שיש איזה מורה מחליף מאעפןויורד לכם כל החשק... 2.מכירים את זה שבאמצע ההופעה נכנסים לכם חתיכות של עצים מהבמה לרגליים... 3. מכירים את זה שאתם סובלים מפציעות אבל ממשיכים לבוא לשיעורים כאילו שום דבר ואז יום אחד אתם כבר לא עומדים בכאב ומתחילים לבכות ולהיכנס לדיכאון כאילו זה לא היה צפוי שזה הולך לקרות... 4. מכירים את זה ששירים בצרפתית הופכים לשירים עם מילים של מונחים בבלט... 5. מכירים את זה שאם יש לך חבר מהסטודיו, תמיד אתם תדברו על השיעורים גם אם לא תרצו... 6. (לבנות בלבד) מכירים את זה שכשאתן במחזור הדבר האחרון שאתן רוצות זה שהמורה תתקרב אליכן...

Vitamin Chick

New member
חחח מגיבה

1. כן קרה לי, אוי זה שיא הבאסה במיוחד כשהמחליף הוא אחד מהמורים השנואים עלי 2. כן ומסמרים והאצבע נתקעת בחור חחח *זה רק בבמות המסריחות של עיריית ראשון אבל* 3. לא
טפו טפו משיעור לשיעור זה משתפר 4. לא, אבל שמבקשים מהמורה לבלט *הצרפתצי* שיתרגם לנו את איילין חחח 5. על מה עוד יש לדבר? חחחח 6. אממ... תלוי:)

מרנינית

New member
וואי...

1 זה הכי נכון ב-ע-ו-ל-ם!! אני שונאת לבוא לשיעור שהוא לא עם המורה שלי כי יורד לי החשק ואז אני בכלל לא נהנית
(והכי באסה זה שאתה בא עם כל החשק ואז המזכירה הורסת לך במקום!
)

hakoltov

New member
עוד כמה...

מכירים את זה שמחפשים תוכניות של מחול בטלויזיה ואפילו ערוץ אוזבקיסטני או ירדני פתאום נראה אטרקטיבי... מכירים את זה שכל ספורט לא קשור לעולם,כגון: החלקה על הקרח והתעמלות אומנותית, נראה לכם שאם הייתם במקומם הייתם עושים יותר טוב... מא"ז שכשמדברים בטלפון תמיד עושים טונדו או פראפה... מא"ז שכל בגד כמה שיותר קרוע ומשומש יהיה הבגד הנבחר לשיעור כאילו אין עוד בגדים בעולם... מא"ז שיש בגד גוף שנדבק אליו כבר ריח וחייב לזרוק אותו כי לא ניתן להשתמש בו, אבל עדיין לא ניתן להפרד ממנו ולכן הוא יושב מספר שנים בארון...

הגרילה

New member
../images/Emo204.gifטובב נו גמאני!:)

1. מכירים את זה שכמה שיותר ישלך פציעות שיפשופים סגולים וכ"ו אתם יותר שמוחים?! 2.מכירים את זה שהולכים לקנות רק טייץ בחנות ריקוד ובסוף יוצאים משם עם עוד מאה דברים?! 3.מכירים את זה שכמה שיותר כואב יותר טוב?! 4.מכירים את זה שלפניי שיעור ריקוד מחפשים לעשות את התסרוקת הכי הכי "רקדנית" שיש?! 5. מכירים את זה שבאמצע שיעור של בצפר מתחילים לחשוב:"אולי אם אינ יעשה ככה אז הגרנד ג'טה ישתפר ואם אני יעשה ככה אז הזה ישתפר"? 6.מכירים את הפרפרים שיש בבטן לפניי הופעה? 7. לאלה שעלו על פויינט שוס: מכירים את ההתלהבותת שאומרים לך שאתה מוזמן לעלות על פויינט ואת הניג'וסים שעושים לאמא שתבוא כבר לקנות אותם!? 8. מכירים את זה שנהנים שהמורה אומרת לך להדגים משו שאפחד לא מצליח?! נמ זהו אין לי עוד אז תגיבו לזה ותגידו אם זה ככה גם אצלכם או רק אני פה כזאת ""טיפשה של ריקוד""?! חח מושג חדש! טיפשה של ריקוד איזה יופי:)

Vitamin Chick

New member
מגיבה=)

1. ככככככככןןןןןןןןןןןןןןן 2. זה קורה לי בכל חנות לא רק לבגדי מחול 3. חחחח כן 4. לא ממש
5. כןןןןן ו"אם אני אעשה את התנועה הזאת ככה עם הדגש על זה ופה ושם" כן לגמרי 6.כבר לא כל כך טוב, זה די תלוי מי בקהל 7.ככככככןןןןןןןןןןן 8. חחח זה שיא

מכירה מכירה !!!

8. מכירים את זה שנהנים שהמורה אומרת לך להדגים משו שאפחד לא מצליח?! כל הזמן מבקשים ממני להדגים משהו ואני מה זה מתביישת בסוף מורה מוותרת ומראה לבד ! נו בהתחלה כמובן יש " נו נו ... נו תעשי בקשההה...מה בעיה ?!.... " ובסוף המשפט האהוב עליה "הביישנות תהרוג אותך !!"

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif../images/Emo124.gifPEOPLE

did you see that? yay
[sorry about the english, Im in school]

למעלה